Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 612
  • 761
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Този бутик и въпросната Поли са реалния магазин на myrovema ли?
Или това е Campo Marzio?
Обърках се нещо аз....

Второто.

Редактирам се. Сетих се кой е този на Съборна. Мисля, че по-рано там имаше магазин на Пепина-М за обувки. Не съм влизала, не зная защо не ме заинтригува когато го видях.

# 631
  • Sofia
От много чудене не успях да се доредя до Mukhallat, изкупили сте го на тази смешна цена...😃 За да удавя мъката, се разписах с Уд Кафе на Мансера и един, който отдавна му се чудих - CK - IN2U ...по някой път се чудя на себе си, как може за някакви смешни парфюми да изпадам в чуденки, а за други - прас и натискам копчето “поръчай”..😄

Бтв, днес се замислих и достигнах до някаква конспиративна теория, че сайтовете се наговарят кой кога да пуска по-големи намаления..😃

# 632
Myrovema ми излезе наскоро като Висша козметика във Фейсбук. Купувал ли е някой от тях? Цените им са като на другите онлайн магазини.!

# 633
Три пъти съм ходил при Полина да си лафим пътьом, като минавам оттам (почти всеки ден). Нищо негативно не мога да кажа  Mr. Green Blush. Симпатяга е. Явно и аз й станах симпатичен и ми направи две отливки от тестерите на Roja  smile3560 Satisfied Laughing на третото посещение.

Другото, което е - нормално да я подберат нея за консултант, все пак това е тясно специализиран бутик със скъпа стока, и за да се продава, не могат да сложат кифлата от мола. Интересен дрес код - само в черно ходи, явно за да се слива с магазина  Mr. Green. Не че не й отива Wink, но прекалено строго е черното за постоянно и през деня.

Кампомарцио си e абсолютен дълбок ниш, като изключим известните Roja, By Kilian и Xerjoff, другите марки не ги бях чувал никога. Пълно е с всякакви неща, както и какви ли не опушени и не знам си какви, които не ми харесват, мастила разни, мъхове и не знам си какво. Не е за мен това.

Сайтът е по-скоро нещо, като визитка и информация какво да се очаква, а не напълно функционален.

sunattraction, не си далеч от истината, в бизнеса съществуват и такива явления Wink.

# 634
  • София
Другото, което е - нормално да я подберат нея за консултант, все пак това е тясно специализиран бутик със скъпа стока, и за да се продава, не могат да сложат кифлата от мола.

Не знам какво означава в конкретния случай "кифлата от мола", но тя беше продавач-консултант в Дъглас. Аз я помня от The Mall, още тогава поведението й беше точно такова избирателно.

# 635
  • София
Моите впечатления от въпросната Поли от бутика на пл.Св.Неделя са доста противоречиви и поради тази причина избягвам това място. Тя е много мила когато купуваш от нея и не чак толкова, ако отидеш само да тестваш. Подобно впечатление имат и мои познати и приятели, които са ходили там след като съм им споделила мястото. Не са никак евтини парфюмите в бутика, за да отида и с едно тестване да се изръся няколко стотин лева за парфюм. Аз съм писала и друг път за нея. Недоумявам как ще ми пръска 5-6 пъти на блотер парфюм от 700 лв, а когато пожелах да го тествам на кожа ме пръсна веднъж.
За да не е спам, защото все пак темата е за сайтове, но онлайн магазина на тези от пл.Св.Неделя дали е пробван от някой, защото шумно го промотираха, но нито работеше като хората, нито марките излизаха?

Точно същите отзиви имам и аз от приятели. Все се каня да отида до там да пробвам Farah, но не остава време.

# 636
За мен най-добрият парфюмериен магазин би бил този, в който има зироу продавач(к)и и само безкрайни рафтове с аромати. Да мога да вървя бавно, да пробвам, да мисля, да отмина, да се върна. Не ми трябват интелектуални приказки и вътрешни новини от брандовете, не ме вълнуват. Искам да остана насаме с парфюма, когото обмислям да купя - без значение дали струва 50 или 250 лв. Той става част от моята кожа - от мен самата, затова и всеки нов аромат е като любовен акт с непознат, който постепенно опознаваш. Понякога е възхитителен, друг път посредствен, но всеки път дълбоко интимен.
Право в целта, и аз съм така. Не обичам напористи консултанти и се притеснявам от тях.
Важи за всички видове пазаруване. Затова и предпочитам да купувам онлайн.

# 637
За мен най-добрият парфюмериен магазин би бил този, в който има зироу продавач(к)и и само безкрайни рафтове с аромати. Да мога да вървя бавно, да пробвам, да мисля, да отмина, да се върна. Не ми трябват интелектуални приказки и вътрешни новини от брандовете, не ме вълнуват. Искам да остана насаме с парфюма, когото обмислям да купя - без значение дали струва 50 или 250 лв. Той става част от моята кожа - от мен самата, затова и всеки нов аромат е като любовен акт с непознат, който постепенно опознаваш. Понякога е възхитителен, друг път посредствен, но всеки път дълбоко интимен.
Право в целта, и аз съм така. Не обичам напористи консултанти и се притеснявам от тях.
Важи за всички видове пазаруване. Затова и предпочитам да купувам онлайн.
И аз съм на вашето мнение.Онлайн пазаруването ,като цяло ми улеснява живота.Мразя да обикалям,бързо ми писва,но пък съм пристрастена към пазаруването от сайтове ,чужди,наши всякакви.Никой не ми досажда,влияе или гледа с поглед ,тази няма ли да купува вече.Обичам да се чудя,сравнявам,цветове,аромати и тн.и сайтовете са ми спасението на мен.В Нотино има седмично намаление уж от 30% на някой неща,но на фона на цените им е нещо,като нищо.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 08:17 от renji

# 638
Дами и господа, предлагам да се върнем към обсъждане на конкретни сайтове, не на принципни въпроси и  сравнения между онлайн и офлайн пазаруването.

# 639
И Парфимо има намаления.

# 640
Да в Парфимо това е от няколко дни,но там ми се струва седмичните им намаления се въртят около едни и същи продукти,цените им варират +/- 2-3лв.вдигат,свалят,но нищо осезаемо.Но това са си мои впечатления де,от продуктите,който аз следя поне.

# 641
  • Стара Загора
Тези намаления в парфюмо имам чувството, че са регулярни от поне 2 месеца. Малко са увеличени цените на някои продукти, но в сравнение с физическите магазини пак са по-ниски. Не че е лошо да има промоции редовно. Grinning Гледам от известно време спиралите на Буржоа, че никога не съм си купувала техни и все отлагам при наличието на 3 нови. Някой купувал ли е скоро, в срок ли са?
Иначе вие сте виновни за елинор, че споменахте за намалението. Уж влезнах да разгледам, та видях мечтания Narciso Fleur Musc 50-ца на добра цена, на каквато не съм го хващала досега и накрая отидоха 120 лв. Joy Взех насляпо и тестер на Golden delicious, че беше доста изгоден и Signorina Eleganza 20 ml на Ферагамо, срамно евтин и сравняван с Коко Мадмоазел. Дано да ми харесат. Simple Smile За приятелки 100 мл тестер на E. Arden Beauty (от парфюмо пристига с капачка, дано и тук е така), както и Green Tea Camelia. Отчетох се и аз. Simple Smile

# 642
Много ме е яд, че изпуснах златната ябълка, хем онзи ден я пробвах случайно и ми хареса. Докато се наканя да си пусна поръчката и вече беше изчерпан тестерът. Интересното е, че продължава да се появява сред намалените продукти, но пише, че няма наличност и е върната старата цена. Явно намалението е било до изчерпване на определено количество и дори и да се появи наличност, няма да е с тази цена.
Писах в парфюмната тема, но да се допитам и  до вас за мнение за Hugo Boss orange sunset и Lalique Satine.

# 643
Lalique satine е пудрен, ванилов, но не натрапчив. Сезона не му е сега. Харесвам го есенно или зимно време.

Колебая се за mansera oud cafe. Имам кардамон кафе на lush, който е направо убиец в тази категория и харесвам кафета, но този не го познавам. Ще се радвам ако някой каже някоя дума.

Последна редакция: пн, 29 апр 2019, 15:47 от zari65

# 644
  • София
Хора, някой засичал ли е аромати на Hiram Green из сайтовете? Прерових и нищо не намерих, но може да пропускам. Най-вече ме интересуват Slowdive и Hyde - особено вторият, има и награда:
https://www.fragrantica.com/news/The-Art-and-Olfaction-Awards-Fi … -Milan-12162.html

Напоследък търся по-малко познати аромати, с годините мейнстриймът почна да ме дразни. Около мен всичко живо носи Girl of now, LVEB, Черната орхидея, цветната бомба и т.н. Скука.

Общи условия

Активация на акаунт