Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 641
  • 761
  •   1
Отговори
# 645
И от време на време някой Опиум и Мон Герлен, но на повечето от тези вече им става топло и незнам какво ще правим, ако не сменят ароматите.

# 646
  • Sofia
Колебая се за mansera oud cafe. Имам кардамон кафе на lush, който е направо убиец в тази категория и харесвам кафета, но този не го познавам. Ще се радвам ако някой каже някоя дума.

Зари, аз го чакам от елинор, ще споделя впечатления. Във фрагрантика взеха да го сравняват с Ноар Екскуи на Лартизан (или както там се пише), така че това ми наклони вече напълно везните за покупка. Simple Smile

# 647
  • Стара Загора
Много ме е яд, че изпуснах златната ябълка, хем онзи ден я пробвах случайно и ми хареса. Докато се наканя да си пусна поръчката и вече беше изчерпан тестерът. Интересното е, че продължава да се появява сред намалените продукти, но пише, че няма наличност и е върната старата цена. Явно намалението е било до изчерпване на определено количество и дори и да се появи наличност, няма да е с тази цена.
Писах в парфюмната тема, но да се допитам и  до вас за мнение за Hugo Boss orange sunset и Lalique Satine.

За Лалика съм чела хубави отзиви, но не ми звучи много мой и го пропуснах.

Ябълката сега я гледам отново на 25 лв, но с очаквана дата за доставка 13 май. Вчера като поръчвах беше с 10-ти.

# 648

sunattraction, ще чакам да пишеш, на L'artisan също не го познавам, търсих отливка, но така и не намерих, а е над бюджета ми за слепи покупки и го няма по нашите сайтове.
Бях се засилила да поръчвам мостри от сайта им и като ми даде една безумна сума за доставка и ги зарязах.

# 649
Наистина я има сега, може би ще я заредят от друг склад. Аз моята поръчка и без това ще я взема след 13 заради един мъжки парфюм, не ми пречи датата.
Лалик и за мен не е типичен, съдейки по описанието му, но аз упорито се опитвам да избягам от типичните ми цветни, плодови и други подобни свежаци, които нося целогодишно.  Дано само не си стои в шкафа, както AP Fatale intense. Уж, и той чака студения сезон, но да видим.
Между другото с последната си поръчка от Парфимо взех ELIZABETH ARDEN GREEN TEA NECTARINE BLOSSOM, тъй като беше намален на 15лв., а при проба в ДМ още миналата година ми хареса, но 40+лв. определено са му много. Сега гледам, че все още е на добра цена. За големи жеги през лятото ще е много удачен- зеленият чай, който ми идва в повече в първообраза, тук също се усеща добре, но заради плодовете не е така силен и остър. Е, трайността не е кой знае какво, след 2 часа трябва да се поднови, но въпреки това спрямо цената си не мисля, че е проблем.

# 650
  • София
Колебая се за mansera oud cafe. Имам кардамон кафе на lush, който е направо убиец в тази категория и харесвам кафета, но този не го познавам. Ще се радвам ако някой каже някоя дума.

Зари, аз го чакам от елинор, ще споделя впечатления. Във фрагрантика взеха да го сравняват с Ноар Екскуи на Лартизан (или както там се пише), така че това ми наклони вече напълно везните за покупка. Simple Smile
Щом го получиш пиши веднага дали и ти я откриваш тази прилика, защото във фрагрантика толкова абсурди съм прочела, че грам им нямам вяра.

# 651
  • Sofia
Аз също не го познавам на Лартизан, просто по нотки съм го харесала, тъй като обичам кафе, мед, сиропи, ванилия...
Иначе за фрагрантика, да, по някой път откриват някакви безумни прилики...
В уд кафе коментарите са, че има нотка на целина, което е странно, но може пък, знае ли се...
Ноар-а съм си го харесала отдавна, ама все нещо друго изскача за покупка и все го отлагам. Намерила съм го в един чужд сайт, който има добър рейтинг в тръстпайлът, ама малко се притеснявам да дам тея пари, че ако ми дойде счупен или фалшив, ще ми е голяма драма и разочарование..
В размените с парфюми, една съфорумка разменяше ноар-а преди, даже 60 мл. май й бяха останали. Simple Smile

# 652
Гледам от известно време спиралите на Буржоа, че никога не съм си купувала техни и все отлагам при наличието на 3 нови. Някой купувал ли е скоро, в срок ли са?
Аз купих преди месец спирали на Буржоа и Max factor- в срок на годност са.

# 653
  • София
~Étoile~ Имам ги и двата парфюма и мнението ми е, че е грешка да се изпозват за заместители или отправна точка един за друг. И двата са хубаво смесени в гурме посока - това е общото. Noir Exquis L'Artisan е по-плътен, зрял, сиропено-ванилен, ако мога така да кажа, докато Aoud Café е по-дървесен, топъл, като нотката на кафе при мансерата е много по-изявена. Aoud Café ми допада малко повече, защото е по-модерен, по-лек и носим в ежедневието, а Noir Exquis пък дава съвсем друг прочит на гурме идеята и смятам, че са различни, независимо от писаното във фрагрантика.
За наистина близък с Noir Exquis L'Artisan намирам този - By the Fireplace Maison Martin Margiela  - https://www.fragrantica.com/perfume/Maison-Martin-Margiela/By-th … eplace-31623.html.

Докато Aoud Café си носи порчерка на мансера, който е специфичен и много различен дори от Монтал. Доста младолико, въздушно и ароматно гурме е  Aoud Café.

# 654
Получих съобщение на Вайбър от Спиди за доставка на 2 май от Елинор. Но... не са ми обединили поръчките и са ми начислили доставка. Първата поръчка направих на 26 април, а втората и третата на следващия ден. Да видим другите две как ще дойдат.

# 655
Аз също получих смс. Бързи са, за компенсация на миналогодишното чакане  Mr. Green
Поръчах Скандал и един Монтал. Нямам търпение.

# 656
Получих съобщение на Вайбър от Спиди за доставка на 2 май от Елинор. Но... не са ми обединили поръчките и са ми начислили доставка. Първата поръчка направих на 26 април, а втората и третата на следващия ден. Да видим другите две как ще дойдат.
Само едната ли са ти пуснали?Аз днес им звънах да им кажа да ми ги обединят и да ми кажат кога ще дойдат,защото има шанс да пътувам и да ме няма.Уж ми ги обединиха,пише ,че са изпратени,но смс от Спиди нямам.

# 657
И аз имам 2 поръчки от Елинор. Едната е отбелязана като изпратена, другата не, въпреки че им писах за обединяване. Утре ще се обаждам и ако наистина са ги пуснали отделно, ще искам втората с безплатна доставка.

# 658
Също звънях днес, помолих да ги обединят, предупредиха ме, че в такъв случай ще се забавят, защото 1парфюм бил от склада им в чужбина и отказах един тестер, нещо се бях объркала, не поръчах този, който исках, после допоръчах, с две думи сътворих една малка каша все едно за първи път пазарувам онлайн. Девойчето беше любезно и бързичко щъкаше по поръчките да се уточним какво искам.

# 659
Аз нямах парфюм ,който да няма наличност и ми казаха,че ще я пратят веднага,но Монтала,който поръчах бил само един,но му имало нещо и нямало да го пратят.Съгласих се,кво да правя,после обаче се обадих пак,щото нали съм предвидила едни пари и да ги наместя пак😀,поисках да ми пратят единя парфюм в по голями милилитри да конпенсирам Монтала😀😀😀Системата им обаче заби и остана да се чуем имат ли го наличен в други мл.До 10мин.щяха да ми върнат обаждане,още ги чакам😀.После видях обаче в сайта,са сменили парфюма и пише изпратено.Какво ще дойде и как ще дойде,ще разберем скоро😀Лудница беше там.

Общи условия

Активация на акаунт