Изпитани сайтове за парфюми - 15

• 89 618
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Благодаря за съветите!На първо време  установих, че съм поръчала EDT,така че може и от там да идва проблема. Така или иначе ще го разнося  още няколко дни, може би му трябват повечко апликации.

# 721
Кlodilia, какво имаш предвид под "български дискаунт сайтове"?

# 722
А как се връщат " разносени" парфюми? Аз ако съм продавач, не бих приела връщане.

# 723
  • София
Iza, имам предвид сайтовете, които се обсъждат основно в темата и са посочени на първа страница от темата в закования пост. Може би беше по-правилно да ги нарека "обслужващите българския пазар" с нормална цена на доставка за страната и имащи "български клонове". Защото ако се поръча от ausliebe... с директна доставка до Бг, се таксува като международна, сайтът няма разклонения/различни домейни за различните държави (като Нотино). Ако се поръча от Парфимо, Елинор и пр. - доставката е с нормална цена. Simple Smile

Последна редакция: пт, 03 май 2019, 14:50 от Klodilia

# 724
Iza, имам предвид сайтовете, които се обсъждат основно в темата и са посочени на първа страница от темата в закования пост. Simple Smile
Аз си мислех, че промоции и дискаунт са нещо различно.

# 725
  • София
Iza, имам предвид сайтовете, които се обсъждат основно в темата и са посочени на първа страница от темата в закования пост. Simple Smile
Да, точно за тях питах.

Klodilia, много благодаря за подробната информация! Slowdive звучи интригуващо, обичам мед в ароматите. А като трайност как е, доволна ли си?

От 2 дни разносвам мострата на Farah, най-накрая минах през Campomarzio70. Прекрасен е, обаче при мен стои 3-4 часа, не повече. Изненадах се, очаквах да е доста по-траен. Драйдаун-ът наподобява Ambre Loup, който имам, но при амбре-то трайността е много повече.

# 726
  • Пловдив
А как се връщат " разносени" парфюми? Аз ако съм продавач, не бих приела връщане.
Естествено, че разносен няма да то върна,най-много да го подаря на майка ми,просто ще съм внимателна занапред с Елинор и то ако установя,че проблемът е в продукта.

# 727
  • София
Обадете им се- няма да имат против най- малкото да обърнат внимание на проблема ви. Или просто отидете на място с продукта в шоурумът им.

# 728
Пратките от Елинор са вече при мен. Втората с безплатна доставка, точно както ми бяха обещали Simple Smile. Имам и 4 мострички. Всични парфюми взети на сляпо и уцелих 10-ката! Mugler и Montale много ми допаднаха, само за пантерата още не съм убедена дали ми харесва. Очаквах едно, а то се оказа друго Simple Smile. Прекалено ретро го усещам, но може би ще свикна. А и не му е сезона сега. Montale, въпреки че не е унисекс, ми мирише като такъв, но е невероятен. А най-прекрасното нещо е Alien Extraordinare!

# 729
А някои още си чакаме парфюмите от Елинор, които трябваше да пристигнат днес. Smiley Явно пак са им дошли в повече поръчките и не смогват, ще ги чакам другата седмица.

# 730
Аз ей сега получих съобщение от Спиди - пратката ми от Елинор от Великденското намаление е пристигнала.
Много бързи.

Взех я, изпратили са ми друг продукт на същия бранд, сега ще я връщам.

# 731
Моля някой да пусне нова тема.

# 732
  • София
...само за пантерата още не съм убедена дали ми харесва. Очаквах едно, а то се оказа друго Simple Smile. Прекалено ретро го усещам, но може би ще свикна.
И аз си получих моята поръчка и точно с Пантерата се офъщях. Чудна ми е на мен сега.
Объркали са ми единия парфюм, но се разбрахме да мина през шоурума да си го сменя с правилния, че не ми се занимава със Спиди.

# 733
Аз да похваля пак elfragrance.bg – бързи, точни, коректни. Бях поръчала и друг продукт към парфюма, за да мина 100 лв. за безплатна доставка. Извиниха ми се, че не е в добро състояние и ще ми пратят безплатна доставка и под 100 лв. Но аз все пак реших да взема още нещо – доставка 2 работни дни. Супер доволна съм и от двата продукта. А обслужването – винаги любезно и доста интелигентно, което мен лично тотално ме печели. Още веднъж –препоръчвам. Simple Smile

# 734
Имам един въпрос за Montale. Нямам опит с тези парфюми, но шишето, като го разклатих, е все едно на половина празно. Така ли трябва да бъде? Обадих се на Елинор, казаха, че няма проблем да го върна и ще ми възстановят парите. Но аз пари не искам, парфюма го няма в наличност и се разбрахме, че ще го чакам. Но дали наистина съм права относно количеството? Моля някой, който ги ползва, да сподели Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт