На пазар във Варна - Тема 52

• 44 226
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
Мисля, че в големите книжарници има хубави дървени игри шах. Сиела, Ориндж, мисля че и в АБВ съм виждала.

# 496
  • Варна
И в Атриум  има шах, но са по-скъпи.

# 497
  • Варна
здравейте,
къде има шивач на бански?
намерих един до Червен площад, ама 60 лв ми се видяха много..

Зад пощата, Руми. Препоръчаха ми я момичета от тук. Миналата година ших при нея 2 като тя ми препоръча и склад за платове, защото не си харесах от нейните.
Много съм доволна!
Ако искаш ще ти дам кординати.
Намира се в уличката между сладкарница Маргарита и Градска болница. На средата в в партер на блок. Там има тяколко магазинчета като 2 от тях са шивашки ателиета, едното е на Руми.
Мога да ти пратя и снимки на работата й, ако ще ти помогнат.
Цената ми излезе 120лв шев + платовете, които бяха около 40лв. Това е за 2 броя!

Едит: Сега се сещам, че ми бяха споделили и за шивачка на Парнесов, до Спиди, но аз харесах Руми и до другата не стигнат изобщо.

# 498
  • Варна
Има ли още магазин Perfection във Варна мол за детски обувки

# 499
  • Варна
Има ли във Варна магазин на Clarks ?

# 500
  • Варна
Май няма нито Перфекшън, нито Кларкс

# 501
Кларкс предлагаха в магазина на центъра, срещу статуята на седналия на пейката. Точно на ъгъла е магазина, към пресечката за кукления театър до оптиката.

# 502
  • Варна
Има ли още магазин Perfection във Варна мол за детски обувки

Днес бяхме в мола. Магазин няма. По-неприятното е, че телефонът от сайта им се води "несъществуващ абонат". А бях харесала някои неща...
Оставам с впечатлението, че вече не функционират, макар сайтът да изглежда поддържан.
Ако някой има актуална информация за търговеца, нека сподели.

# 503
Някой знае ли подобно място? Купата ми за кукъра падна и се изкриви - има ли къде да ми я оправят?

# 504
Къде мога да намеря такива трикотажни шортички 😄 за 11-12г. госпожичка? В Гранд мол видях на едно-две места, но нито размери, нито избор от цветове или шарки. Confused

# 505
В Уайкики имаше.

# 506
Мда, обаче 11-12 е дефицитен номер😁. Търсенето продължава, 😣.

# 507
H&M предполагам също сте погледнали. Аз ги харесвам, но с размерите и наличността от сайта им и там е зле. Поне вече имат опция за проверка за наличност в магазин. Аз в последно време поръчвам от сайта им.

# 508
  • Варна
Търся мрежа против комари, желателно в централната част, трябва ми на метър, да ми отрежат. Тези, които са готовите по големите хипермаркети и директно се залепят не ми пасват. Някой да знае откъде да купя?

# 509
  • Варна
В един магазин за платове и дамаски срещу завод Дружба има черна мрежа, ако не бъркам беше 140-150 см широка, около 7 лв на метър. В платовете до пощата на червения също съм виждала преди. В Джъмбо обаче са по-евтини, имаше 1,50 на 4 метра за 5 лв, черна или бяла. Там има и други размери, но този беше най-големия.

Общи условия

Активация на акаунт