На пазар във Варна - Тема 52

• 44 253
  • 734
  •   1
Отговори
# 465
Питах и в друга тема, но и тук да питам. Знаете ли магазин, сайт за чанти на марката Guess и Liu Jo. Може и от добрите реплики. Магазина за морска гара го знам, Фешъндейс, също.

# 466
  • Варна
Обувки.бг и самите сайтове на guess.eu и liu jo. Аз пазарувам само така обувки и чанти на тези марки, ако не сме в чужбина. Имат безплатна доствка над определена сума. По време на намаления, цените са по-добри от на обувки.бг, зависи вече от сумата за доставка и опциите за връщане.

# 467
Guess и Liu jo има в сайта Global brands store, а стоки от него се продават в Scandal

# 468
Здравейте!
Моля, препоръчайте ми заведение с детски кът, в което можем да пием кафе и да хапнем нещо сладко.
Благодаря предварително!
Крамер в ТЦ Чайка и на ул.Марин Дринов.

# 469
  • Варна
Здравейте!
Някой знае ли каква е температурата на водата във вътрешния бассейн на хотела Димят? newsm78 newsm78

А видях..29-30.

Не е лош, ползвала съм го, но доста мирише водата.

Ами добре беше ,не усетих миризма от водата ,беше много топла.Само че за децата не беше много инетресно,искаха забавления,а там не става.Забранено да се играе на топка ,да се хвърлят във водата,и много малък ми се видя..Влязат ли 6-7  човека и вече няма къде да се плува.. newsm78

# 470
Варненци, ще ми препоръчате ли ресторснтче с гледка към морето и вкусна храна , ще сме на почивка, а скоро не сме посещавали и не знаем кое работи още/ навремето Норда беше мястото😀/ без деца сме

# 471
  • Варна
Норд винаги е било едно от най-долнопробните заведения в града. Препоръчвам на Морска гара ресторант Немо и Капитан Кук. Има къде да се паркира, да се разходите, сравнително добра морска храна.

# 472
  • Deutschland/HE
Варненци, ще ми препоръчате ли ресторснтче с гледка към морето и вкусна храна , ще сме на почивка, а скоро не сме посещавали и не знаем кое работи още/ навремето Норда беше мястото😀/ без деца сме

на нас ни харесва гръцкия ресторант Евъргрийн, който е под Аспарухов мост.  БМ-а, който е до басейна е вариант, децата могат да си играят на пясъка Simple Smile МрБаба не знам как е като качество.

# 473
Норд все още си работи, менюто е същото.

# 474
Ресторант "Терасата" на алеята

# 475
  • Варна
Ако сте с кола - ресторант Зеленика. Невероятна кухня, а гледката ееее....

# 476
  • Варна
За Евъргрийн под Аспарухов мост все съм чувала страхотни мнения, така и не стигаме до него. През последните години доста добри заведения направиха край морето. Норд го ремонтираха, но не сядам там никога, не му се носи добра слава, освен, че е евтин и е край морето. Simple Smile
Моите фаворите за лятото са тези, цените са си средните за Варна(т.е. средно високи на фона на България), май някои имат менюта с цени на сайтовете си:
Терасата на този е над морето, добра кухня:
https://www.facebook.com/theseaterrace.bg/
На този кухнята за мен е една идея по-добра от предния, има маси и на пясъка, има и на втори етаж със страхотна гледка към морето, някои вечери имат тематични вечери и е доста силна музиката, питайте при резервация, гледам много купонджийски снимки има, аз съм ходила в по-ранните часове, спокойно и приятно е, особено през деня:
https://www.facebook.com/pg/ElKapan/photos/?ref=page_internal
Капитан Кук е най-високият клас ресторант, който може да посетите, край него на Морска гара има доста заведения вече, много посещавани и добри кухни: Старият Чинар Порт Варна(не ми харесва, че масите са много плътно едни до други и е ужасно населено), някакъв гръцки има до него Мераки, може да ги видите и тях.
Много интересен е и Mr. Baba, в района до Морска гара, вкусно е:
https://www.facebook.com/mrbaba.net/
БМ Залив е на плажа, много добра кухня, всички БМ са със страхотна кухня:
https://www.facebook.com/pages/%D0%91%D0%BC-%D0%97%D0%B0%D0%BB%D … 0/199076743477287
Като цяло през лятото е трудно с намирането на маси, хубаво е да си направите резервация.

# 477
  • Варна
Норд, грррррр, каква гнус.

Аз бих отишла на плажа в Аспарухово.

# 478
  • In transit
Питах и в друга тема, но и тук да питам. Знаете ли магазин, сайт за чанти на марката Guess и Liu Jo. Може и от добрите реплики. Магазина за морска гара го знам, Фешъндейс, също.
Spartoo.bg
Bibloo.bg

Да знаете къде във Варна може да ти направят компютърна диагностика на стъпала и се изработват индивидуални стелки?

# 479
Заведенията от екстраваганца нататък работят ли?

Общи условия

Активация на акаунт