На пазар във Варна - Тема 52

• 44 211
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
  • Deutschland/HE
Търся мрежа против комари, желателно в централната част, трябва ми на метър, да ми отрежат. Тези, които са готовите по големите хипермаркети и директно се залепят не ми пасват. Някой да знае откъде да купя?

Може да провериш в Хоуммакс и Бриколаж. На фирма Теса имат различни размери и цветове (бяло и черно)

# 511
Някой пробвал ли е от погачите на пекарна Стефани или пекарна Катрин? Моля за отзиви.

# 512
Преди сме взимали не веднъж и бяха много хубави. Скоро не съм взимала. Прави ми впечатление, че преди имаха пекарни на много места, а сега май са само няколко. Даже не знам и къде има. До нас я затвориха.

# 513
Купувахме последно през март от Стефани. Хубава беше, но не е типичната погача, а по-скоро кроасаново тесто, за закуски. Не мога да го опиша.

# 514
  • Варна
Хубави погачи правят в Софи.

# 515
  • Варна
Погача за кръщене поръчах от Диво брашно на пазар Чаталджа. Много сполучлива беше на вкус като за купена, сложиха надпис даже, в Стефани ми отказаха, а и не ми допаднаха техните погачи. 

# 516
Знаете ли къде е преместен магазин Be Queen или само Queen. Намираше се на един от ъглите на етаж 1 в Гранд Мол и от около 2 месеца го няма.

# 517
бул. Княз Борис 21 (центъра), в близост до Starbucks Coffee.

# 518
бул. Княз Борис 21 (центъра), в близост до Starbucks Coffee.
много благодаря🤗

# 519
Някой знае ли къде мога да намеря такъв тип торбички в района на центъра или колхозния пазар?

# 520
Някой знае ли къде мога да намеря такъв тип торбички в района на центъра или колхозния пазар?

Провери в podobro. com
Имат магазин на Ул. Ген. Столипин 7

# 521
  • Варна
Flowers Hibiscus Момичета, да попитам в района на кв. Левски или Чаталджа да препоръчате добър козметик?Flowers Hibiscus

# 522
Здравейте момичета .
Трябва ми сервиз за принтер около Чаталджа и района .
Благодаря предварително .

# 523
  • Варна
Къде мога спешно да си направя тест за алергия към упойки? Трябва ми да е готов до другата сряда. Повечето алерголози са със заети часове за повече от месец напред.

# 524
  • Варна
Kuba, доколкото съм чувала в ДКЦ-то на Окръжна болница...можеш да звъннеш за повече информация.

Общи условия

Активация на акаунт