На пазар във Варна - Тема 52

• 43 407
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Кой може да ми направи торта за smash cake фотосесия ?

# 631
Up , up , up !
Не видях някой да ме е отразил -да ми е отговорил .
Моля Simple Smile
Благодаря. Simple Smile

Здравейте !
Някъде във Варна или онлайн магазин да има точно такъв модел обувки ? Евентуално разлика позволявам ако е платформа или равна обувка... ама искам да е с панделка и , както изглежда на снимката.. от години търся и не намирам ! Харесах го в интерет, че случайна ми попадна картинката... мечта ми е , а неосъществена !!!

# 632
  • Варна
Тези обувки съм ги мяркала като реклама(поне подобни) преди из Facebook, но не мога да възстановя в коя страница бяха.
Торти тип Smash cake трябва да прави всеки, който прави торти, конкретно не съм поръчвала такава, но имам добри отзиви за торти като цяло от L'amore(като съотношение цена-качество), Кътчето на Тони, ArchiCAKEture и Delice са много висш пилотаж, но споменавам като творци по принцип, които ме карат да онемявам и знам от приятелка, която се занимава с торти, но в друг град. Много често виждам добри отзиви за Тортите на Катерина Костадинова, Парми, Тортите на Женя и Нина, Амбелино(това са по-бюджетните предложения сякаш). Лични впечатления обаче нямам, освен L'amore, скоро опитвах тяхна торта за кръщене, уникален външен вид, на вкус не ме очарова.
Искам да препоръчам горещо за въздушни изживявания Sky Shumen. Отдавна не бях срещала такива прекрасни младежи, които да вършат работата си от сърце, най-важното е: приземиха ни живи и здрави. Клубът им е на много живописно място, аз летях с мотоделтапланер, божествено красиво беше, не съм вярвала, че ще се реша! Мъжът ми пилотира самолет, сбъдна негова детска мечта, нямам думи да опиша това изживяване. Звъннах един ден предварително и на другия ден всичко беше перфектно изпълнено, прекрасен екип са, засужават да ги похваля от сърце! Не ми беше идвала такава идея за подарък, но беше страхотно!

# 633
Момичета, пазарувате ли от специализирани физически магазини за препарати (и козметика евентуално) и от кои? Знам Борн на Бенковска и може би Рефреш в Марешки, но за други не се сещам...

# 634
Елитис също.

# 635
Някой има ли отзиви за др Големанов във връзка с премахване на капиляри по лице?

# 636
  • Варна
Аз си махнах в Skin Line, преди две години, на носа и съм много доволна.Трябва да е зимата.Лятото никой не маха.

# 637
  • Варна
Включвам се с негативен пост. Сагата я описах в темите за бани, да не повтарям всичко, най-общо: ако някой скоро ще си сменя смесител за баня, не препоръчвам Roca серия Atlas, за година и половина експлоатация част от покритието падна, уж хром, появи се ръжда, от сервиза на Рока(чрез посредник магазинът, от който закупих) ми отговориха, че може би е следствие от агресивни препарати и това не се покрива от гаранцията, предлагат експертиза. Simple Smile Остана и да намеря класификация на препаратите по степен на агресивност, да не споменавам, че 1/3 от времето съм ползвала Amway. Отделно самото покритие е такова, че всяка капка си личи след изсъхване.
Във връзка с това имам въпроси. Какви смесители за баня бихте ми препоръчали, от които имате лични добри впечатления, сменяни най-много преди две-три години(за по-стари няма смисъл, качеството пада с всяка година, ясно е), евентуално от кой магазин сте доволни като обслужване. Най-вече ме вълнува покритието да е устойчиво, да не си личи всяка капка, да е удобно за употреба. Отделно имате ли майстори, които ползвате за такива дребни неща по баните: да смени смесител, да оправи някоя фуга, да свали и монтира огледало от мебели за баня? Имам координати на добри майстори, но те са много заети постоянно и за такива дребни неща няма да се отзоват. Благодаря ви предварително.

# 638
Момичета, къде мога си намеря турски перилни препарати? 😊

Последна редакция: сб, 01 юни 2019, 01:46 от ..::Only.One::..

# 639
Момичета, къде мога да си намеря тази пола:
НО  да е 1-2 идеи по-дългичка от това.

А другият ми въпрос е, къде мога да си намеря турски перилни препарати? 😊

Магазини за турски препарати съм виждала на входа на Колхозен пазар до заведение за бързо хранене “Лаваш”

# 640
Priqtelka
Доволни сме от Грое(Grohe)сложихме ги(баня, кухня, тоалет) след основен ремонт през 2006. Сменихме  първите два едва 2018. Този в тоалета си е като нов. Скъпи са но си струват.

# 641
  • Варна
Майка,също беше с рока и покритието падна след почистване с кислол.Аз съм със стъклен в банята,като чиния, китайски, в кухнята също китайски и нищо им няма.Мия с доместос,меглио и Пулирапид.Аз държа на дизайна,не на марката.

# 642
Аз съм с Видима навсякъде 4та година и нямам забележки, чистя с Доместос и светват като нови. Капките вода личат, но с обикновена хартия или памучен парцал с едно минаване се полира до блясък. Каквото и да изберете обаче внимавайте с препаратите, защото покритието може да се съсипе и на най-високия клас смесители.

# 643

Има такъв  на ул "Пискюлиев", като тръгнеш от пазара към бул. Христо Ботев, подминаваш светофара с Бенковски и се оглеждаш в ляво да стигнеш до такъв магазин.

# 644
  • Варна

Има такъв  на ул "Пискюлиев", като тръгнеш от пазара към бул. Христо Ботев, подминаваш светофара с Бенковски и се оглеждаш в ляво да стигнеш до такъв магазин.

Същия и аз знам за него и съм пазарувала.

Общи условия

Активация на акаунт