На пазар във Варна - Тема 52

• 43 408
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Професионална боя за коса къде мога да намеря във Варна?

# 616
Златна рибка.

# 617
Момичета, в пълно отчаяние съм. Търся класически, качествени, елегантни сандали, на висок ток, по възможност кожени. Не "крайпътни", а елегантни, за офис. За пръв път през живота ми се случва да не мога да харесам дори един чифт. Обиколила съм всички молове- нищо. Моля, някой ако е засичал нещо хубаво да свирне. Просто съм на път да ходя боса вече... Липсват ми българските, качествени, елегантни обувки. В момента всичко на пазара е с апсурден дизайн и стил....
Нещо подобно търся:

# 618
  • Варна
От реални магазини спрях да пазарувам отдавна. В момента във ФД и обувки.бг имаше някакви намаления. Връщането е лесно и бързо.

# 619
От реални магазини спрях да пазарувам отдавна. В момента във ФД и обувки.бг имаше някакви намаления. Връщането е лесно и бързо.
Блу, пробвах, преди време, но накрая платих един чифт само да поръчвам и да връщам. Много ми е странен кракът и предпочитам да ги пробвам. Надникнах в обувки.бг набързо, малко скъпи ми идват над 120-130лв. Благодаря ти все пак. На какво е съкращение ФД?

# 620
Фешън Дейс .
ВИж в манго

Последна редакция: ср, 29 май 2019, 14:03 от AnMary

# 621
  • Варна
Момичета, в пълно отчаяние съм. Търся класически, качествени, елегантни сандали, на висок ток, по възможност кожени. Не "крайпътни", а елегантни, за офис. За пръв път през живота ми се случва да не мога да харесам дори един чифт. Обиколила съм всички молове- нищо. Моля, някой ако е засичал нещо хубаво да свирне. Просто съм на път да ходя боса вече... Липсват ми българските, качествени, елегантни обувки. В момента всичко на пазара е с апсурден дизайн и стил....
Нещо подобно търся:

Има един магазин, до х.Черно море, точно срещу църквата.Има голям избор, на сносни цени.

# 622
Погледни и тук
https://www.corsoitaliaonline.com/category/obuvki-28.html

А също и в магазин Belleza до Еконт стадион Черно море

# 623
  • Варна
Може ли да ми препоръчате фирма за интериорни врати, от която сте доволни. Става въпрос най-вече да са добри в монтажа, те вратите са горе-долу еднакви, но ако е калпав монтажа ще е проблем. Искам да си преградя кухненския бокс с плъзгаща врата, но не ПВЦ.

# 624
  • Варна
Със сандалите е мноого трудно. Напоследък изчистени модели виждам из сайтовете на H&M и Zara, но са само онлайн налични. На късмет излизат страхотни в магазина на Fashion Gallery, Бианки, по Владислав в някои. Постоянно съм в дебнене на класически сандали.
За плъзгане може да проверите:
http://www.zahoff.com/bg/
Ние слагахме плъзгане между стаи, аз останах много доволна, но ние гонихме предимно естетичен ефект.

# 625
За сандалите ходихте ли в ССС?

Търся си обикновен черен топ, но от качествена материя, търся такъв и с дантела около деколтето, евентуално с тънки презрамки.

Бях видяла в Ню Йоркър сякаш, но прекалено евтин изглеждаше, самата изработка нещо...

# 626
Благодаря ви момичета за препоръките. Ще огледам в тези магазини също.

Ехинацея, казвам от кои монтаж НЕ съм доволна- от Макс билд. Три врати монтирани- нито една като хората....

Relight,  точно такъв търсех и аз. Но с дантела около деколтето и тънки презрамки всички ме питаха "Ама бельо ли?" Предадох се и преди ден- два си купих точно този топ, за който говориш ти, от Ню йоркър, да ти кажа, доста добре стои и никак не простее. Надявам се да си остане така, но за разлика от останалите сходни модели, поне кройката им е добра и не прилича на корсет. Цената им е смешна наистина, та поне ако се заноси бързо няма да съм прецакана Grinning

# 627
Топове с дантела, които не са бельо, в сайта на НМ. Купих два.

Искам да дам силно позитевен отзив за фирма(редактирано)НОЛИНА ООД заради бързо, любезно и качествено изработване и поставяне на опънат таван. Цената е почти на половина от тази, предложена от други. Момчетата са почистили след себе си, майка ми  не може да повярва , че има коректни и любезни майстори.
(Този, който й правеше останалото в банята - частник без фирма, всячески я убеждаваше в разни абсурди, че да си спести труда и  да й вземе парите бързичко и да се премести у съседите и там да оскубе хората, после следващите в блока.)
 НолиНа е на бул. Хунияди, 6, на 100 м под кръстовището на Мебелна палата Лазур. Има гол.разнообразие на материали.

ПП Бях сгрешила буква в името, редактирах се.

Последна редакция: ср, 29 май 2019, 14:01 от *Камея

# 628
Камея, точно съм на тема опънат таван, но за НолиТА или НолиНА говориш?

От НолиНА и ние сме доволни, не знам да имат опънати тавани, но наистина имат чудесни ПВЦ плоскости за окачени тавани и са много коректни Wink

Последна редакция: ср, 29 май 2019, 10:55 от Kristaline

# 629
Да, за НолиНа, редактирах се.

Общи условия

Активация на акаунт