На пазар във Варна - Тема 52

• 44 209
  • 734
  •   1
Отговори
# 600
  • Варна
Забелязах на 11г ми дъщеря паднал свод на стъпалото, много се притиснявам може ли да си коригира, обратимо ли е ?  Бихте ли ми препоръчали специалист за преглед, какви стелки, обувки, къде ... Упражниния някакви биха ла помогнали ? Всякаква информация  ще ми е полезна, благодаря предварително 😊
Първо бих я завела при ортопед.
Синът ми е пациент на проф. Райков, но за него е много трудно записването.

# 601
В спортният диспансер също има ортопед, ако нещо не се е променило. Също така имаше и гимнастика, работят с деца от училищата с различни проблеми, но попитайте по телефон. Някои процедури могат да са по ЗК с направление.

# 602
  • Варна
Thinking
Забелязах на 11г ми дъщеря паднал свод на стъпалото, много се притиснявам може ли да си коригира, обратимо ли е ?  Бихте ли ми препоръчали специалист за преглед, какви стелки, обувки, къде ... Упражниния някакви биха ла помогнали ? Всякаква информация  ще ми е полезна, благодаря предварително 😊
За подобен проблем открит от ортопед водих дъщеря си за стелки на ул.Ген.Столипин №21, май беше  Thinking
Направиха преглед, изработиха стелки и назначиха упражнения. Много съм доволна, всичко подробно ни обясниха.
Мога да потърся визитката ако искате

# 603
Хубави обувки тип оксфорд или кларкове къде мога да намеря? По целия център не си харесах нищо, от Валентината до Севастопол. В моловете някой магазин?

Мога ли да ви предложа на лични едни, които си взех от английския сайт TU - зависи какъв номер сте, те са 39? 

# 604
Къде могат да се принтират снимки на фото хартия в района на Младост / Възраждане?

# 605
  • Варна
Има едно фото на пазарчето до Досев Импекс.

# 606
  • Варна
Пррпоръчайте ми някой за лепене на тапети?
За една стая има нужда. Да е съвестен и да си изпипва работата.

# 607
  • Варна
Подскажете ми, моля, къде около Червения, Чаталджа, Общината могат да ми сменят машинка на цип и да ми сложат капси. За ципа знам само подлеза при Македонски дом. Не ме устройва в момента.
Благодаря предварително!

# 608
  • Варна
На гърба на Крамер има малко шивашко ателие. В гараж, със зелена метална врата. Там са ми сменяли машинка на цип. За капси не съм питала.

# 609
Тази седмица която идва втората употреба във Владиславово на каква цена ще е? Сайта им не се отваря от известно време и не мога да проверя. Явно вече не го поддържат.

# 610
Тази седмица която идва втората употреба във Владиславово на каква цена ще е? Сайта им не се отваря от известно време и не мога да проверя. Явно вече не го поддържат.
Мисля, че ще е ново зареждане Relaxed

# 611
Благодаря за инфото за втора употреба.

Някой знае ли телефон за връзка на мъжа който продава бои за коса срещу Стоматологията? Дали все още работи магазина?

# 612
  • Варна

Днес беше на 8.99, значи другата седмица ще е на 2.99.

# 613
  • Варна
Бултекс имат нов сайт.
https://bultex.eu/

# 614

Не успях от телефона да го разгледам подробно за което не разбрах др седмица на каква цена ще е.

Киса, благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт