На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 24

• 96 440
  • 758
  •   1
Отговори
# 165
Благодаря за бързия отговор! А някой може ли да ми препоръча зоомагазин или като цяло място където се продават неща за домашните любимци, храна и най- вече дрешки за кученца

# 166
Здравейте, на петъчния пазар изкарали ли са тениски или общо взето пролетно/летни артикули?

# 167
Изпреварвам въпросите за дежурните аптеки за месец март: Laughing
2,3 март
Скрит текст:
9,10 март
Скрит текст:
16,17 март
Скрит текст:
23,24 март
Скрит текст:
30,31 март
Скрит текст:

ЗДРАВЕЙТЕ!
Може ли сайтът, на който проверявате дежурните аптеки за целия месец?
Благодарско! 🙂

# 168
Сайтът с аптеките го има на първа страница.
Там също има и търсачка на лекарства с актуални цени.
Зоо магазини, каквито има у нас, не съм видяла в Одрин. В пешеходната част има един, на той повече напомня селскостопански зоо магазин, ако се сещате за какво говоря Simple Smile Не съм видяла и качествена храна за домашни любимци в Одрин, в който и да е магазин.

# 169
Няколко зоодюкянчета има в покрития пазар -безистен или както там се води, аз му викам капълъ-чаршията, дано се сещате за къде говоря. Започва горе-долу от Лалетата и продължава по протежение на центъра.

# 170
  • Пловдив
Здравейте, набързо да питам за хотел с ропъл вътрешен басейн в Одрин и отзиви, благодаря предварително 🌼
В Одрин има само един хотел с вътрешен басейн- Марги. В Букинг има отзиви
Моето мнение - приятен.

Скрит текст:
Имат спортна зала срещу МОЛ Ераста с много вътрешни олимпийски басейни - поне 4 видях. Не знам как е достъпа. В периода 11-15 февруари имаше м/у народно състезание. Ако имате интерес имам снимки

Последна редакция: ср, 27 фев 2019, 09:56 от makak

# 171
Лекарствата поскъпнаха от 19.02.

Във връзка с това, реших да проверя сега цените в ilacabak.com, значи в моя списък от средата на януари всички лекарства до едно в момента са с една и съща цена с тогавашната. Доколкото разбрах в този сайт цените трябва да са еднакви за всички аптеки и сега остава въпроса дали е актуален?Или пък моите лекарства не са с увеличени цени.

# 172
  • Там където
С риск да ми се скарате, но искам да потвърдя с тези от Вас, които излизат в Турция с лизингов автомобил. Положението е както е написано на 1-ва страница предполагам- "Ако колата не е на ваше име и човекът, на който се води колата, няма да пътува с вас трябва нотариално заверено пълномощно + превод на турски език." Може ли да е преведено на английски език?

# 173
Може, но може и да ви върнат зависи от проверяващият.
Най добрия вариант е да е преведено на Турски

# 174
Лекарствата поскъпнаха от 19.02.

Във връзка с това, реших да проверя сега цените в ilacabak.com, значи в моя списък от средата на януари всички лекарства до едно в момента са с една и съща цена с тогавашната. Доколкото разбрах в този сайт цените трябва да са еднакви за всички аптеки и сега остава въпроса дали е актуален?Или пък моите лекарства не са с увеличени цени.
[/quote

Още не са публикувани новите цени в сайтовете. Вие може сами да си сметне те с 26% нагоре.

# 175
  • Димитровград
За лекарството, което аз купувам цената в сайта е увеличена от 114 на 166 лири спрямо декември.

# 176
В сайтовете на организираните екскурзии пише че, в Чорлу се посещава магазин на спортни облекла, вярно ли е че там е фабриката на Адидас 🤔 Всъщност искам да открия магазин за спорни облекла, но това което намирам са магазини на Cross jeans и Colin's Fabrika 🤔 и май са само дънки там ...

# 177
  • Бургас
Момичета и момчета:)

Телефон на потребителя на български откриха в Одрин

http://www.faragency.bg/bg/telefon-na-potrebitelya-na-balgarski- … OWkF_ceQ.facebook

# 178
В сайтовете на организираните екскурзии пише че, в Чорлу се посещава магазин на спортни облекла, вярно ли е че там е фабриката на Адидас 🤔 Всъщност искам да открия магазин за спорни облекла, но това което намирам са магазини на Cross jeans и Colin's Fabrika 🤔 и май са само дънки там ...

Адидас outulet или фабрикса сатъш в Çorlu йок - до колкото знам
Outleta на адидас не е кои знае колко келепир - на половин км ни е outlet shopa на Adidas и Colombia  
да не о4аквате цени като на пазара дето са..
то това на пазара не е орг.адидас де.. Simple Smile

https://www.xing.com/communities/posts/fabrika-satis-magazalarin … ot-dot-1004978489

# 179
  • Русе
За лекарствата, ако не се лъжа оня ден Белята писа, че в сайта цените не са променени. Вие не четете ли? Защо се учудвате?

Общи условия

Активация на акаунт