На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 24

• 96 508
  • 758
  •   1
Отговори
# 480
Резервирах Отоман Палас ,за две нощувки 215лв.Отзиви?

Малко по-назад писах за Отоман палас. До сега 4-5 пъти сме отсядали и сме били доволни, но последния път (преди 10дни) доста се разочаровахме. Не знам дали беше нещо моментно или са бутнали нивото...инъче местоположението му е супер (макар че първия път едва го намерихме). 215лв. за какви стаи? Ние плащаме 90лв. за 3на.
А да ви питам,чух от познати, от някаква си група във фейса, че тази седмица мн тарашили на границата и някакви забрани нови били въвели..има ли такова нещо?  Или са интерпретации някакви?
[/quote]За трима 215лв, това ми дава през Букинг, за две нощувки.

# 481
  • Пловдив
Относно Отоман палас, в близост течаха някакви ремонти- на сградата на ъгъла - може от там да се е появила някаква миризма - временно, но ние колкото пъти сме отсядали бяхме доволни. Последния път преди около месец дори си забравих зарядното на телефона- свързах се с имейл, получих си го.....коректни са.

Относно тарашенето - последно бяхме на 11,03 - нищо по- различно от обичайното!

# 482
Здравейте, ще  ви помоля за малко помощ,искам да посетя "Али паша капалъ чарши",но незнам как да стигна до там,ще влезнем от Капитан Андреево.Благодаря ви

# 483
# 484
  • Стара Загора
Здравейте, ще  ви помоля за малко помощ,искам да посетя "Али паша капалъ чарши",но незнам как да стигна до там,ще влезнем от Капитан Андреево.Благодаря ви

Това е покритият пазар, който върви успоредно на главната.

# 485
Здравейте, може ли координати на магазини/складове за санитарна керамика в Лозенград. Без Tekzen. Предварителни благодарности!

# 486
А друг покрит пазар има ли?

# 487
Здравейте,  някой купувал ли е ваксина от Одрин и как стои въпроса със закупуването им? Конкретно за ваксина против варицела питам.

# 488
  • Балчи-Варна
Момичета,ще пътувам от Варна за Одрин.От къде е по-близо-През Капитан Андреево или през Лесово?

# 489
от текзен продължавате по улицата посока истанбул и ще видите още 2-3 магазина за санитария. мисля че съм срещал и от другата страна на жп линията такива магазини.

# 490
  • Варна
Момичета,ще пътувам от Варна за Одрин.От къде е по-близо-През Капитан Андреево или през Лесово?

Пробвайте с Гугъл мапс. Ще даде най-точния отговор.

То и ние от там го взимаме.

# 491
  • Балчи-Варна
В колата имаме навигация и дава през Лесово,но все ми се струва,че през Малко Търново е по-близо.

# 492
от текзен продължавате по улицата посока истанбул и ще видите още 2-3 магазина за санитария. мисля че съм срещал и от другата страна на жп линията такива магазини.

За Tekzen  Лозенград ли иде реч?

# 493
  • Пловдив
Макак, дано наистина да е било нещо моментно в Отомана. Както казах и аз досега все сме били доволни. А новото момче на рецепцията е голям следур и говори супер английски. По принцип мога да преглътна забележките, предвид местоположението.

# 494
  • Русе
А друг покрит пазар има ли?
Има. Този под Селимийе джамия.

Общи условия

Активация на акаунт