На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 24

• 96 629
  • 758
  •   1
Отговори
# 300
Карта за Карфур дават на касата. Доколкото разбрах от сайта им до 1 месец трябва да се регистрира.

# 301
  • Пловдив
Карта на Карфур може да се закупи на касата за 1TL.

# 302
  • Пловдив
Благодаря ви за отговорите! Ще отделя време задължително да идем,че като гледам има интересни предложения Wink

# 303
  • Варна
Да, аз взех карта.
Казах, че съм българка. Не ми искаха данни, но ми се стори, че имаше попълнени такива на листовката. Казаха, че картата е безсрочна. Дали е така, ще видим по-нататък.
За една лира не ми се занимава. А и турския ми стига, колкото да разбера горното.
Халим, значи пазарувам за 300 => Имам 100 лири бонус в картата => Пазарувам втори път за 150 и плащам само 50...
Правилно ли съм разбрала?
И смяташ ли, че това ще важи за нашите карти, които са временни?
П.П. Дори не погледнах за кой магазин става дума. Само предположих, че е Мигрос...

# 304
Да, аз взех карта.
Казах, че съм българка. Не ми искаха данни, но ми се стори, че имаше попълнени такива на листовката. Казаха, че картата е безсрочна. Дали е така, ще видим по-нататък.
За една лира не ми се занимава. А и турския ми стига, колкото да разбера горното.
Халим, значи пазарувам за 300 => Имам 100 лири бонус в картата => Пазарувам втори път за 150 и плащам само 50...
Правилно ли съм разбрала?
И смяташ ли, че това ще важи за нашите карти, които са временни?
П.П. Дори не погледнах за кой магазин става дума. Само предположих, че е Мигрос...

да точно така е ама не kato бонус
ще ви дадат код за отсъпка
по точно кода ще пише в касовата бележка
незнам точно как ще процедират..
и на следващото пазаряне с този код ще имате 100 тл индирим в касата на нещата..
нямате нищо общо с банката
а и промото обявени с банки ще важи само с турски банки (bonus, maxixmum, acces, paraf и такива)
с вашите карти няма да стане далаверата..

# 305
  • София
Относно картата на Карфур мисля, че е безсрочна защото моята е издадена от септември 2018 и след това я ползвах миналия месец без проблем.

# 306
  • Пловдив
beljata, за Карфур ставаше дума. За Мигроса знам, че са по една лира. Ама и там не мога да им хвана кое-как. Уж 3 месеца важат без рег., пък някой път още след месец са ми казвали,че не важи...Ама за 1лира хич не се и разправям,просто взимам нова.

# 307
  • Варна
Seengirl, за картата на Карфур говорех и аз. Написаното касае нея.

За Мигрос споменах по повод въпросите ми към Халим за показаната промоция. Защото така и не погледнах за кой магазин са.

Картите на Мигрос са по 1.5 лири.

# 308
  • Пловдив

Карта Бизим се вади с паспорт - без пари
Мигрос, ако върнеш стара новата е 0,50 к, иначе както пише по-горе
Карфур - на касата 1лира

# 309
Може ли да кажете как се наричат лекарства аналогични на  аналгин и аспирин в Турция???

# 310
# 311
Да ви попитам на парткинга на Кипа/големият Мигрос/ винаги ли се плаща за паркомясто????

# 312
Кипа/Мигрос си имат голям неплатен паркинг, подминавате платения (който е частен) и завивате надясно - има и указателни табели.

# 313
  • Варна

Карта Бизим се вади с паспорт - без пари
Мигрос, ако върнеш стара новата е 0,50 к, иначе както пише по-горе
Карфур - на касата 1лира
Преди две седмици дадох на касата в Мигрос старата си карта, за да провери касиерът дали е валидна. Оказа се, че не е (взета е около Димитровден) и поисках нова. Таксуваха ми я 1.5 лири. И това не е за пръв път. Поне 3-4 пъти съм подновявала. Карта от 50 куруша до момента не съм имала честта да имам. Преди време някой бе споменал и за още по-ниска цена при подновяване, но уви... Може би зависи от касиера. Не че е болка...

# 314
  • Ст.Загора
Честит 8-ми март дами  Flowers Bouquet! Ние след малко тръгваме , решихме празника да го отпразнуваме в Одрин . Само жени ще бъдем Grinning

Общи условия

Активация на акаунт