Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря добра баклава?
Какви са цените на маслините в Турция?
Как мога да резервирам хотел без предварително плащане с помощта на кредитна или дебитна карта?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря добра баклава?
-
Какви са цените на маслините в Турция?
-
Как мога да резервирам хотел без предварително плащане с помощта на кредитна или дебитна карта?
-
Какви са цените на маслините в България?
-
Какви са ефектите на капсулите с лимон и чесън?
Да ви кажа сега за маслините на грил - опитах кажи-речи всички,които се предлагаха на синия пазар - ужасно солени и нищо общо на вкус с тези,които взех от борсата. Еми, върнах се и от там си взех. От този склад,за който предния път обяснявах. На пазара 35л, там - 30. Хранителни пак от Бим основно. Така както я карам, скоро ще съм опитала почти целия асортимент хахаха Всеки път взимам нещо за ново за проба и списъкът все повече расте. Понеже не можах да ям кюфтаци, взех едни замразени от Бима - еми мн вкусни. И на касите открих едни дражета с шамфъстък - божеее, как може до сега да не съм открила тази сладост... Баклава ядохме на Марги - отворили са един павилион и решихме да я тестваме. От скъпата е - по 90-100лири кило,но е уникална. Вече хич не се и учудвам,че повечето туркини са по-пухкавки... то с тези вкусотии..

Сега пак ми се прияде... И аз съм хвърлила око на този голеия тръгълник с много шам фъстък. Аз хапнах от триъгълната баклава 2 парченца. По принцип не съм много по сладкото,но от тази можех да хапна поне още 2 хахаха Личи си, че е истинска. А как ми липсва, имаше една в Кипата(когато още беше кипа) на витрината им с баклави беше ункална също(е,не беше 100л,ок. 40-50л), 

Шоколадовия е много интересен. В крема имаше нещо като марципан.
, в кутия - и на кантара. Но пък много се хареса в къщи, особено червеното което е с нар и шам фастък. Обичаме такъв сладко-кисел вкус. Скъпо, но си заслужава
Ако пак отида, ще взема и от другите видове