На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 24

• 96 526
  • 758
  •   1
Отговори
# 420
А колко е разстоянието  пеша от мол ераста до джамията на центъра  ?

# 421
  • Балчи-Варна
Ще ходим до Одрин през Капитан Андреево.Ще трябва ли да се купят винетки от границата,или да се платят пътни такси?Или ,ако трябва да се плати,къде се плаща?

# 422
  • Пловдив
Има цялата информация, която търсите на първа страница

Извинявайте , но се убих от четене и нищо конкретно не открих за препарати дни в които работят пазарите в Одрин

Явно не сте се "убили" достатъчно... пък има и стари теми...

djalma, ако сте с ограничено време, пешеходно няма да ви е добре. Спред мен е поне 2-3км. Аз, ако имах достатъчно време, бих тръгнала, винаги ми се е искало да се поразходя "по улиците". Ама пусто все се бърза...

# 423
  • Пловдив
 Не съм забелязала да сте коментирали книжарниците.Знам за една която е в Марги ,но ми се видя много скъпа .Имали подобни центрове за канцеларски неща подобни на нашият Ориндж.Конкретно за химикалки моливи и консумативи за рисуване

# 424
  • Димитровград
Извинявайте , но се убих от четене и нищо конкретно не открих за препарати дни в които работят пазарите в Одрин
Е, не!

# 425
  • Където морето целува небето...
Коментирали ли сте защо изчезна течният АБЦ за цветно пране от големите магазини. Много го харесвам, но последните два пъти не го намирам. Може би само на борсата в Одрин го има вече.

Да отбележа, че много ми хареса новият МОЛ в Люлебургаз. Подредено и спокойно!

# 426
В момента сме на бг граница и чакаме да влизаме към Одрин. Големи опашки и в двете посоки....  Чудим се навръщане дали да не минем през КПП Лесово? Дали там трафика е по-малко?

# 427
  • у нас
Вие на коя граница сте?

# 428
  • Варна
Вероятно са на КА, но явно в съботите ще е така сега.
Може би много хора не са искали да пътуват през зимата и сега хукват на пазар. Преди две съботи наши приятели са чакали над три часа на отиване и над четири на връщане. Това - на МТ. На отиване половината коли са минавали скенер при комшиите.

Предвид факта, че събота е пазарен ден и в Лозенград, и в Одрин, а и първи почивен ден, някак е нормално да е най-натоварено. Когато времето е хубаво - още повече.

Седмица преди нашите приятели /т.е. преди три седмици/ ние влязохме в Турция в петък вечерта през КА и излязохме в събота около 20 ч. през МТ. И на двете места имаше по 3-4 коли пред нас и минахме за по 20-тина минути, като се има предвид, че улучихме смяната на турските митничари на МТ. Обаче времето тогава беше неприятно - ветровито и студено, на места валеше, в Странджа имаше виелица със сняг...

# 429
  • Тополовград
Може ли да включим и Люлебургаз в темата. Много ми се иска да отидем там но не знам дали ще се оправим.

# 430
Някой питаше за рожков..сладкото го има на складовете  на борсите !

# 431
  • Бургас
Може ли да включим и Люлебургаз в темата. Много ми се иска да отидем там но не знам дали ще се оправим.
Добра идея е. Той е нещо като източния Одрин 😁 На мен лично ми харесва града. Има 2 мола /единият 39 burda е доста интересен като архитектура/ и главната е приятна за разходки

# 432
  • Стара Загора
Скоро коментирахте за турски сладкарници в Бг, та щях да се включвам с Memo sweet house в Пловдив, която наскоро ми излезна като реклама и следя в инстаграм. Изглеждат вкусни баклавите, които предлагат. Правят кюнефе, бьорек с шам фъстък, страхотни са на вид и тортите им. Мадо в Бургас вече нямало, но са открили в мола във Варна. Като гледам не се доближава много до тези в Турция, но пак е нещо. Grinning Има и една сладкарница Лилан в София, където предлагат всякакви изкушения от десертите от турската кухня. Simple Smile

# 433
Миналата събота бях в Люлебургас, много ми хареса, това ми е второто ходене там, преди това ходехме все в Одрин. По-спокойно е, магазини Бим има на всяка крачка, вътре си пазариш от сладки неща, препарати, туршии, ориз, масло, на складови цени. В центъра има доста аптеки, магазинчета а и в новия мол имаше доста намаления.
Е, някои магазинчета в центъра са като на бит пазар но човек като знае какво търси, си подбира магазините в които ще влиза. На прибиране може да спрете в Къркларе, има Мигрос и там има промоции и също е много спокойно за пазаруване.

# 434
  • Балчи-Варна
А от границата до Одрин има ли пътни знаци указателни за там?

Общи условия

Активация на акаунт