На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 24

• 96 529
  • 758
  •   1
Отговори
# 405
  • Русе

Ще разгледам обаче неделният женски пазар зад Марги.

Има ли там пазар в неделя, не е ли само събота и сряда?
Нали се писа няколко пъти, че в неделя там жени излагат продукция, която са произвели.

# 406
Привет!Попрочетох набързо, и благодаря на всички които са изказали мнение или дали съвет.Ще помоля за съвет и аз.Мисля да напазарувам от Турция и за козметика и храни доста идеи видях.Някоѝ обаче пазарувал ли е за основен ремонт и обзавеждане на дом?Например плочки за баня, смесители, душове, мивки и принадлежности за баня.Също така и чаршафи, хавлии, посуда и малки ел уреди.Първо изобщо разрешено ли е да се внасят такива неща, щото например плочки ако са ще са количество.И второ, мнение за качествени продукти и магазини ако е възможно да дадете.Знам че въпроса ми е доста обширен и ще отнема времето на някоѝ за отговор, но ще бъда много  благодарна на всеки коѝто си направи труда да ми отговори.Предварително благодаря!
Като чакахме на границата, видях кола с ремарке. Хората явно отиваха за по големи покупки. Много често тук се споделя, че е разрешено да внесеш стоки на стойност до 300 евро. До тази сума не се дължи мито. За всички по-големи покупки изисквайте фактура. И ако може да ви я издадат за по-малка сума.

# 407
  • Бургас
Моля, кажете къде в Одрин мога да намеря детски екипи - 13-14 г. момче на Адидас?

# 408
  • Пловдив

Ще разгледам обаче неделният женски пазар зад Марги.

Има ли там пазар в неделя, не е ли само събота и сряда?
За пръв път ще посетя в този ден ,но разбрах че има пазар на жени производители.Надявам се да намеря нещо интересно , полезно и вкусно.
А аз да попитам  имате ли предпочитания от коя бензиностанция зареждате колите си.Тук в БГ предпочитаме една определена не зареждаме на всяка ,там как е?
Ще пътуваме в неделя -понеделник и се надявам да няма голям трафик на отиване че с хлапето ще сме.Искам да знам дали ще има някакъв проблем да внеса в Турция бутилка запечатан твърд алкохол с бандерол?И ако се заядат турските митничари как да обясня за него?Дали да го мушна в сака където са ми дрехите ли да го оставя свободно стоящ на седалката /багажник.Искам максимално да съм запозната с порядките и правилата им.Ще имаме рожденик и ще бъдем компания искам да ги почерпя в хотела.Вие как пренасяте алкохол било то за подарък или лична консумация?

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 15:13 от dan4e rk

# 409
Данче, ние в Турция зареждаме от Шел.
За алкохола проверявахме скоро с мъжа ми, защото сме резервирали лятна почивка в Турция и ми се иска да си внесем една бутилка с мента, че аз морето без мента със спрайт и без мохито не мога да си го представя. По спомени имаме право да внесем до литър концентрат алкохол над 22%. Виното май беше до 2 литра, но за него не съм сигурна.

# 410
  • Варна
Внасяли сме бутилки уиски с бандерол. Имате право по една на човек. Не сме ги крили - показваме като ни питат, за подарък са/което си е самата истина/.

# 411
Имате правото на човек -  1 литър над %22, +два литра под %22
ако сте в лимита няма какво да се крие бутилката ама и нея оставете хептен пред очите на митничаря..

бензина е 6,60 тл (скоро подскъпна)

Не се допуска домашна ракия

Не се допускат и цигари на heets - пък от реалното имате правото на 3 стека на паспорт от freeshopa

Не се допускат млечни и животинcки продукти по било кремвриш то било месо и .тн.

Агнешкото месо най е ефтина в Родопите..
в Тр почва от 50-60 тл/кг доо 90-100
и  като вкус няма нищо общо с Родопското..

# 412
  • Пловдив
Имате правото на човек -  1 литър над %22, +два литра под %22
ако сте в лимита няма какво да се крие бутилката ама и нея оставете хептен пред очите на митничаря..

бензина е 6,60 тл (скоро подскъпна)

Не се допуска домашна ракия

Не се допускат и цигари на heets - пък от реалното имате правото на 3 стека на паспорт от freeshopa

Не се допускат млечни и животинcки продукти по било кремвриш то било месо и .тн.

Агнешкото месо най е ефтина в Родопите..
в Тр почва от 50-60 тл/кг доо 90-100
и  като вкус няма нищо общо с Родопското..

Аз преглеждам често цените на бензина ,но ще ми се наложи да зареждам там за това се чудех дали имате предпочитания на бензиностанции.
И много хубаво е че ще успея да се почерпим с ММ за негово здраве ,много ще   се зарадва милия .Колкото пъти сме ходили все вика че с това хубаво ядене е грехота да няма поне една ракийка.

# 413
  • Балчи-Варна
Момичета,ако влезем през Капитан Андреево,далече ли е много Одрин?

# 414
  • Пловдив
Момичета,ако влезем през Капитан Андреево,далече ли е много Одрин?
Близо е ,22 км.

# 415
Здравейте Simple Smile Мислим с мъжа ми да отидем на разходка да разгледаме Одрин и се чудехме дали някой знае пазарите в Одрин и да ни даде по точна информация , кои дни са и кординати интересуват ни дрехи перилни препарати ! Благодаря предварително

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 18:27 от Мария Кунева 624295

# 416
  • Димитровград
Има цялата информация, която търсите на първа страница

# 417
Има цялата информация, която търсите на първа страница

Извинявайте , но се убих от четене и нищо конкретно не открих за препарати дни в които работят пазарите в Одрин

# 418
Има ли магазин на Зара в Одрин?

# 419
  • Бургас
Има ли магазин на Зара в Одрин?
Не. Има H&M в Ераста

Общи условия

Активация на акаунт