На пазар в Лозенград, Одрин и Чорлу - 24

• 96 529
  • 758
  •   1
Отговори
# 390
Човекът,с който преди ходехме в Одрин,по принцип се занимаваше именно с това-превоз на стоки,ама каквото ви дойде на ум.Буса му обаче е пътнически,а когато се налага сваля седалките и става товарен Wink .Скоро познати купуваха от там-едните санитария,другите паркет.С лични автомобили са били,без проблеми са минали границите.

# 391
В магазин Текзен имаше осветителни тела.
www.tekzen.com.tr
Къде се намира този магазин?

Здравей,

това е адреса:

https://www.google.bg/maps/place/Tekzen/@41.6585825,26.5764488,15z/data=!4m5!3m4!1s0x0:0x3c6f6aed670ca2f3!8m2!3d41.6585825!4d26.5764488

https://www.tekzen.com.tr/magazalarimiz

# 392
Дами, някоя да ми препоръча магазин, в който мога да открия чаши за чай- лале. Благодаря!

# 393
Дами, някоя да ми препоръча магазин, в който мога да открия чаши за чай- лале. Благодаря!

Има ги навсякъде в магазините за домашни потреби, в Мигрос също.

# 394
  • Пловдив
От пазара купувам едно сирене,което е меко като за мазане доста солено и според мен маслено.Имате ли идея как се нарича ?А знаете ли такова подобно от големите вериги пакетирано?Като отида на пазара му показвам на човека какво искам.Сега ще съм в Одрин неделя и понеделник и няма да успея да отида сигурно на пазара.
Ще разгледам обаче неделният женски пазар зад Марги.
И още нещо гледам в брошурата на Мигрос има сирене за мазане.Не съм взимала ,като нашето крема сирене ли е?
Дайте идеи и препоръки какво е хубаво тази седмица от офертите.Гледам на първа страница но повечето връзки не се отварят особено тези с продуктите.

# 395
От Мигрос съм взимала топено, на триъгълници от тяхната марка. Изобщо не беше хубаво, не прилича на тези, които се продават в Бг.

# 396
  • София
Здравейте сладурки!
Някой да е мяркал магазин за СУПЕР официални мъжки облекла - костюми, ризи, обувки?
Ще ви бъда много благодарна!

# 397
Имате ли идея в Турция как се нарича Ериус/лекарство .за алергии/. Идва пролетта и вече трябва да се заредим.

# 398
Имате ли идея в Турция как се нарича Ериус/лекарство .за алергии/. Идва пролетта и вече трябва да се заредим.

https://www.google.com/search?biw=1366&bih=625&tbm=isch& … .0i30.i52CDpcarko

??

# 399
  • до най-прекрасния мъж
На центъра съм мяркала няколко магазина за строго официални костюми. На прима виста, ако се търси целенасочено, сигурно има повече.

# 400
  • Варна

Пак да кажем...
Проверяваме активното вещество на търсеното лекарство /на опаковката или в интернет/ => Копираме и поставяме наименованието на въпросното вещество, на латиница /или номера на активната съставка, също достъпен в нета/, в полето за търсене в сайта http://www.ilacabak.com/  => ако същото лекарство и/или негови аналози се продават в Турция, сайтът услужливо ни ги показва с цена /обикновено актуална/ и куп други подробности.

Ериус и неговите аналози в Турция

Виждам, че има някакъв проблем с част от линковете в списъка с продукти на първа страница. Вероятно част от нещата не се продават вече в Мигрос. Ще се опитам да оправя, каквото мога, но все пак имената и названията на продуктите могат да се ползват за търсене в Интернет.

# 401
Здравейте. Може ли някой запознат да ми каже адаптираното мляко на Хип по-евтино ли е в Одрин и ако да от къде го взимате? Благодаря предварително

# 402
Не е по-евтин Хип
Супер официално към какво трябва да клони? За сватбата ММ си взе костюма от Hatemoglu.

# 403

Ще разгледам обаче неделният женски пазар зад Марги.

Има ли там пазар в неделя, не е ли само събота и сряда?

# 404
Здравейте сладурки!
Някой да е мяркал магазин за СУПЕР официални мъжки облекла - костюми, ризи, обувки?
Ще ви бъда много благодарна!

Kigli, Pierre carden, abbate, hatemoglu,

Общи условия

Активация на акаунт