Отговори
# 270
Момичета, видяхме сърчицето. Не ми пуснаха звук, не разбрах поради каква причина, ама аз и не държах. Засега всичко изглежда добре Simple Smile

Сисонка, не мисля, че ще закъснееш. Аз днес бях в 6 г.с+ 2 и се опасявах дали ще се види нещо, но изкарах късмет, или просто апаратурата е добра. Според ехографа отговаря на 6 г.с + 5

# 271
Аз още не съм ходила, а съм 7+4 по календар.
В 7 г.с. ще се види само сърдечен ритъм, ако си изчислила правилно седмицата. То ние едно предполагаме, реално може да е друго. Зависи кога е била овулацията.

Шоколадче, надявам се сега си по-спокойна.

# 272
По-спокойна съм Blush Обещах си да не се тревожа повече, в крайна сметка - божа работа... Стресът може само да навреди.

Моите притеснения идваха оттам, че гинеколожката ми изписаха терапия с Фраксипарин, но не беше особено убедена, че съм за такаяа. Затова и не я почнах, което пък ми коства тези притеснения...

# 273
Шоколадче, браво, много се радвам! Вече определено можеш да си доста по - спокойна. Аз ще си треперя още 1 седмица...

Сисонка, не е късно. Ако можех да върна времето назад, и аз щях да изчакам, вместо да се притеснявам, както сега.

Въпросната лекарка днес дори размери не ми каза, нищо, още съм в потрес, като имам база за сравнение.... Яд ме е, че отидох, ама заради болничния нямаше как.... И то пак... Файда... От понеделник чак ще ми даде, което значи още един кофти преглед при нея...

# 274
Момичета всички вие ли вече отидохте на доктор? Аз влязох в 6 седмица, разбрах събота, но още не съм ходила. Ще се прегледам на частно при определен лекар?  Мислех да отида другата седмица към сряда, четвъртък късно ли е? Тогава по мой изчисления ще съм 7 седмица към средата май. Като изключим киселините, който ме тормозеха, но изчезнаха от два дни и това, че спя много неспокойно съм много добре, уж.  Имам една специфична лека тежест в корема от време на време, но казват че е нормално. Много се наплаших, че в 5-6 седмица някога не се виждало още нищо и като се знам каква съм паника, затова реших да изчакам с доктора ... Много ли ще закъснея ако отида тогава?
Здравей! Аз посетих АГ в 5 гс за установяване на бременност. При прегледа с вагинален ехограф се видя сакчето и ембриончето ..Лекарят ме вика пак в 9 гс да проследи развитието и предполагам да чуем сърчицето Simple Smile

# 275
  • Варна/Благоевград
Благодаря ви момичета, ще изчакам тогава и тази седмица спокойно, а за следващата ще го мисля, естествено ако се чувствам както сега. Няма нещо в момента, което да ме притеснява, а ако съм честна и още сякаш не съм осъзнала напълно... Както казах забременях от първия опит и не бях готова, мислех че ще минат 4-5-6 месеца и има време... Но Божа работа. На моменти се смея, щастлива съм, а след 10 мин  започвам да се притеснявам, как ще се справя, днес се разревах, защото четох една тема за раждането и ми стана тъжно за себе си, как ще родя... Grinning и колко много ще ме боли... А имам още 35 седмици луда работа Joy
Финансово много мисля, не че имаме проблеми или сме гладни напротив, но като чета всичко колко е скъпо и започвам да се притеснявам как ще издаяним..
Нямам приятелки с бебета, така че ще трябва всичко да си купя, няма кой да ми даде нещо... Ей такива мисли... Сигурно нормални, въпреки че на моменти си мисля, че полудявам да мисля за нещо, който ще станат след почти година...

# 276
Като чета написаното, направо откривам себе си Simple Smile При мен ситуацията е абсолютно същата - от първия път супер неочаквано + сега аз още не съм го осъзнала.. Просто от страх отидох толкова рано на лекар (иначе ме предупреждаваха да изчакам). Просто исках да ми потвърдят ,че съм бременна и че всичко е както трябва (вътрематочно). Simple Smile Ще трябва да се успокояваме взаимно някак си..Не сме първите, нито последните Simple Smile

# 277
Да, и аз именно заради това отидох в 5 г.с. за да се потвърди, че е вътрематочна.

# 278
Момичета, съжалявам за черногледството. Обременена съм от една биохимична бременност, оттам са ми притесненията.

Аз май предпочитам диария пред запек. Поне се причистваш Joy

River, защо си спряла ДХА-та? Аз пък четох, че е добре за развитието на бебето и умишлено си взех Омега 3 с повече ДХА

ДХА го спрях веднага щом си видях положителния тест по заръка на Докторката. Четох някъде из интернет, че е полезно да се включи след 4-я м.

А иначе след стомаха и гаденето да очаквам диария/запек... Конниците на Апокалипсиса на бременната  Joy

# 279
Като чета написаното, направо откривам себе си Simple Smile При мен ситуацията е абсолютно същата - от първия път супер неочаквано + сега аз още не съм го осъзнала.. Просто от страх отидох толкова рано на лекар (иначе ме предупреждаваха да изчакам). Просто исках да ми потвърдят ,че съм бременна и че всичко е както трябва (вътрематочно). Simple Smile Ще трябва да се успокояваме взаимно някак си..Не сме първите, нито последните Simple Smile
Същото и при мен. Хем съм готова от години за това нещо, хем като стана веднага и изпаднах в лек шок и паника. Не смея да се зарадвам още, както трябва.

# 280
Радвайте се ! Няма по -хубаво нещо ❤ Ние след 4години опити и какво ли не и то по трудният начин . Така че от първият път е много по-добре 🍀

# 281
Радвайте се ! Няма по -хубаво нещо ❤ Ние след 4години опити и какво ли не и то по трудният начин . Така че от първият път е много по-добре 🍀

И аз това се старая да си втълпя, че трябва да "изгоня" лошите мисли и да се радвам, че се е случило така, макар и изненадващо за мен. С повечето мами, с които съм разговаряла, всички казват, че ГОТОВ няма как да се почувстваш преди да ти се случи Simple Smile Може би има нещо вярно.. Природата си знае работата. Надявам се всички паникьосани като мен, с времето да се успокоим Simple Smile

# 282
Sisonka, ще е както си го направиш. Има хиляди безполезни, ненужни и безбожно скъпи покупки за децата. Има и чуждестранни сайтове със страхотни евтини качествени стоки. Ти избираш от кой тип родители ще си.

Отгледах детето си на кърма, с многократни пелени и страхотни дрехи от чужбина и за първата година от живота му съм похарчила много, ама много малко пари. Захраних по ЗВБ и стотинка не съм дала за каши и пюрета.

Първескините, каквито и въпроси да имате, от каквото и естество - всички майки в групата ще ви отговорим на драго сърце. Не таете негативни мисли и излишни притеснения за себе си.

А раждането - то е комплекс от десетки процеси и хормони. Не е само болка, която между другото е колкото при най-тежкия цикъл, който сте имали, само че с много механизми от тялото да я притъпи.

Последна редакция: пн, 18 мар 2019, 17:32 от Pampers

# 283

Отгледах детето си на кърма, с многократни пелени и страхотни дрехи от чужбина и за първата година от живота му съм похарчила много, ама много малко пари. Захраних по ЗВБ и стотинка не съм дала за каши и пюрета.
Памперс, и аз така. Кърмих сина ми 2г и половина, захраних по ЗВБ, честно ви казвам детските от 82.50£ на месец ми стигаха да му покривам абсолютно всички разходи по издръжката - храна, дрехи и памперси.
С първото дете се купуват много излишни неща. И пазара е пренаситен с неща, като нямаш опит е много лесно да похарчиш един куп излишни пари.

# 284
  • Наблизо
Аз хем искам да кърмя хем не.Ако кърмя,означава само аз да ставам нощем..а не искам.

Общи условия

Активация на акаунт