Отговори
# 525
На мен ми казаха да се запиша в 12 г.с. Simple Smile

# 526
  • Наблизо
Еви,в коя седмица си?

Аз ще го видя пак чак след 3 седмици.Дотогава ще съм в 11 или 12 седмица.Горещо се надявам всичко да е наред.

# 527
  • София
Еви,в коя седмица си?

Аз ще го видя пак чак след 3 седмици.Дотогава ще съм в 11 или 12 седмица.Горещо се надявам всичко да е наред.

В 9та седмица

# 528
  • Наблизо
А значи почти като мен.Аз влизам утре в 9тата.
Моят корем обаче е видимо леко изпъкнал, не знам как е при вас.

# 529
  • София
Аз си мисля, че си внушавам, че ми е пораснал корема Grinning но всичките ми панталони вече ме стягат, а съм свалила 2 килограма Thinking

# 530
ЖК започва в 12 гс. Някои лекари записват по-рано, но много отказват.

Моят корем не е. Но стомъхът ми е издут като балон. Особено вечер. Чакам с нетърпение да се нормализира вече. Свалила съм 3кг, а се чувствам все едно съм качила 30 кг😂

# 531
А могат ли да запишат по-късно за ЖК?

# 532
Моят зъболекар вчера записваше за м. Май. Втория триместър е след малко. Буквално. Обикновен преглед и планиране на необходими манипулации, баш сега си трябва. При мен беше спешно, направо го изнудих да ме приеме.
Иначе, не смея да кажа, че се чувствам почти като нормален човек, за да не ме за стигне пак нещо лошо. Всички тези неща бяха супер незначителни, но пък дойдоха наведнъж, при особено обстоятелства.
Коремът ми изглежда различно, да. Няма как да е иначе. С голяма дисциплина и много усилия успях да докарам една визия, сега не мога да си позволя да го тренирам по същия начин, не мога да вземам добавки. Но за хора, които не са ме виждали по бюстие и с клин, а само с нормални дрехи, няма да има разлика. Поне до 5-ти месец. А с първата бременност в гръб не си личеше изобщо, само имах издайнически клатеща се подохка.

# 533
Saki, по всяко време можеш след 12 гс.

Lidsy, аз качвах само на корем на предната бременност. Накрая изглеждах все едно съм с близнаци. Върху себе си качих само 4кг, но имах нужда, защото съм много слаба, но за месец се стопиха.

На едната консултацив отивам и акушерката отчита +5 кг. Накара ме да отида да тоалетна, пак ме мери и същото. По мен разлика няма. Накрая се усети и каза Лягай да ти меря корема😂Хвана къде са отишли. От болницата излязох 10кг по-малко.
Коремчето почна да ми личи в 13гс.

# 534
Здравейтеее!
Аз съм много щастлива. Бях на преглед днес и видях как бие сърчицето на малкото човече. Ембриончето е 2.47 см. дълго. Доктора е мноооого доволен, всичко вървяло в норма и нямал никакви притеснения за развитието.
На 22 - 23 април ме вика да ме запише на ЖК.

# 535
Момичета, някой ходи ли в Надежда. Аз вчера бях на преглед всичко е наред, но много е осъден доктора с думите... Някой някакви наблюдения да има оттам?

# 536
Може ли вече и аз да се присъединя към ФБ групата?

# 537
Кой е лекарят? Надали всички в Надежда са такива Simple Smile) Смени го, ако не си доволна.

Лили, радвам се за теб Simple Smile Ще избуташ ли до следващия  преглед? Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз също бях на преглед днес. Бяхме с приятеля ми, докторът каза, че всичко е наред, но всичко стана доста бързо и не видях кой знае какво. Приятелят ми каза, че прилича на пчеличка Smile ТСХ обаче ми е почти на нулата и утре ще ходя на преглед... Като преди това ще повторя изследване, че малко ме съмнява този резултат

# 538
И аз бях на преглед днес Simple Smile Пусна ни да чуем сърчице. Аз понеже до преди 2 дни повръщах и все още ми се гади, ми изписа Утрогестан да слагам вагинално за всеки случай, заради напъните. Някой слага ли си? Реално спрях да повръщам поне към момента ама...

# 539
Да, пиши на лично Simple Smile
Може ли вече и аз да се присъединя към ФБ групата?

Общи условия

Активация на акаунт