Отговори
# 510
Еl1to0 честито ! Как изчисляваш г.с.  и аз съм след ИКСИ и се наложи да вляза в болница за няколко дена и там дежурните ми твърдяха , че седмиците се изчислявали по друг начин , защото сме знаели кога точно е заченато и тн .

# 511
  • Пловдив
Честито на всички нови момичета в групата. Пожелавам ви спокойна и лека бременност.

Аз отдавна не съм писала, но ви следя. Имам гадене, не съм повръщала, но изобщо не е приятно. Имам непоносимост към много храни, но като седна са ям нещо, което ми харесва и не мога да се спра. Вече съм +2 кг, а съм едва 9 г.с. Мисля като ми отмине гадането и умората, а то като че ли вече намалява,  да мина на лека диета и пак да си продължа тренировките по power yoga и сутрешното изкачване на тепето до нас. Миналата бременност до края правих сутрин по една обиколка на гребната база преди работа.

Вече казахме на най-близките. Надявам се всичко да е наред до края.

# 512
8ма и 1 ден по апарат. И по приложението също. И по трансфер също. ☺

# 513
  • Наблизо
Здравейте! Simple Smile

И на мен ми се гади доста,усещам се напълняла - корема най вече ми се е подул.Не мисля че е бебето още,но си хапвам неща които ми харесват.Така или иначе мога да ям доста малко неща.
Старая се да не се притеснявам много много,защото като го мисля и се шашкам дали всичко ще е наред.
Добре дошли на новите момичета!!!

# 514
Да, на мен така ми го изчислиха. При замразен трансфер вадиш на колкото дни е ембриончето и после минус още 14 дена. Или ако си била на фреш трансфер, направо вадиш от деня на оплождането 14 дена.
Сега си казвам получената дата като последен ден на цикъла, а не реалната дата, която е два дена по-рано и всичко е точно.
Еl1to0 честито ! Как изчисляваш г.с.  и аз съм след ИКСИ и се наложи да вляза в болница за няколко дена и там дежурните ми твърдяха , че седмиците се изчислявали по друг начин , защото сме знаели кога точно е заченато и тн .

# 515

Ами незнам точно. На мен последния цикъл ми е на 7.02, трансфера ми е на 22.02 на 5дневни ембриони. Връщам 5 дена от 7ми. И така ми се получава 8ма седмица.

# 516
Много се обърках аз Simple Smile) моят трянсфер е на 20.02 на 3 дневни . Тоест сега трябва да вадя от последният цикъл-4.02. 3 дена ?

# 517
Много се обърках аз Simple Smile) моят трянсфер е на 20.02 на 3 дневни . Тоест сега трябва да вадя от последният цикъл-4.02. 3 дена ?

Не съм сигурна, но така ми показа и на прегледа. Съвпадат.
Така като гледам, вървим заедно.

# 518
Момичета, нали тука споменахте прополиса? Усещам, че ме почва гърлото.  Обаче имам пчелен клей, едно като пръчка Grinning Това дали става също? Горчивичко е на вкус. И температура 37.3 не е притеснителна, нали?

# 519
Момичета, нали тука споменахте прополиса? Усещам, че ме почва гърлото.  Обаче имам пчелен клей, едно като пръчка Grinning Това дали става също? Горчивичко е на вкус. И температура 37.3 не е притеснителна, нали?
Нямам идея за клея. Но до 38 е ОК температурата. Бързо да минава!

# 520
Дарк и мен ме боля гърло цяла седмица, само веднъж смуках прополис от пръчка, защото няма достатъчно данни дали е безопасно. Купи си бонбони Кофлет на Хималая с джинджифил и черен пипер, пии топло мляко с канела и мед, прави гаргара със сода или сол, може да опиташ със суров джинджифил или на чай. Аз си купих от захаросания, но му отмивах захарта.  Много е сложно с това гърло, бях се засилила да правя и гаргари с Листерин и Елудрил, но после прочетох, че е вредно.

# 521
Идвам с неволите си да ви напомня да идете да се видите със стоматолога си. Откакто родих не бях ходила, нито зъбен камък съм чистила. Наложи се да го направя днес, защото венците ми не само станаха много чувствителни и кървящи, ами и възпалени.
Сериозно, който е неглижирал профилактичния преглед като мен, да си бие два шамара сам и да си запази час.

# 522
Днес докъм следобяд бях добре и пак ме задращи гърлото. Вчера и днес дъвках пчелен клей по един път, купих си и Кофлет, ма много гадни на вкус Grinning Купих си и сребърна вода за впръскване. Изядох и половин лимон с мед. Направо съм на ръба да хапна и джинджифил, а го ненавиждам извън индийска рецепта Joy

Ох, на зъболекар трябва да ида и аз, обаче четох, че първия триместър не било добре...

# 523
На мен за гърлото ми помогна гъргара с вода и сода, през няколко минути и за един ден се оправих. Пийте и много лимон.
Днес докъм следобяд бях добре и пак ме задращи гърлото. Вчера и днес дъвках пчелен клей по един път, купих си и Кофлет, ма много гадни на вкус Grinning Купих си и сребърна вода за впръскване. Изядох и половин лимон с мед. Направо съм на ръба да хапна и джинджифил, а го ненавиждам извън индийска рецепта Joy

Ох, на зъболекар трябва да ида и аз, обаче четох, че първия триместър не било добре...

# 524
  • София
Идвам с неволите си да ви напомня да идете да се видите със стоматолога си. Откакто родих не бях ходила, нито зъбен камък съм чистила. Наложи се да го направя днес, защото венците ми не само станаха много чувствителни и кървящи, ами и възпалени.
Сериозно, който е неглижирал профилактичния преглед като мен, да си бие два шамара сам и да си запази час.

Аз се опитах да си запиша час преди време като му казах че съм бременна, той каза че през първото тримесечие не е хубаво, освен ако не е нещо спешно и да отида като съм в четвърти месец.

Да се похваля, че вчера на прегледа видяхме едно малко човече дълго 21.6 мм и вече има крака, ръце и туптящо сърчице. Много сме щастливи и вечерта казахме на родителите ми, неочаквано за мен много се зарадваха. Днес са на ред другите баба и дядо.

И да попитам- кога трябва да се ходи на женска консултация? Личната ми лекарка вчера ми даде направление за следене на бременността по ЗК, за да може всички изследвания да минат през касата. За тези от София къде ще ходите?

Общи условия

Активация на акаунт