Отговори
# 495
За голямо МРЪН съм. Дъщерями (2г) за един ден направи пневмония. Вчера на педиатър, от там снимка... аз сама и рева че съм бременна и не мога да  я държа. След 10 мин един доктор се смили над мен. Уж в съблекалнята влязох ама пак се ошашках да не съм се облъчила.
Детето...дихателна недостатъчност, спешна хоспитализация. Ходихме в терапията, беше фул с...всякакви хора. Вдигнахме се на частно в Майчин дом, взехме самостоятелна стая да не се бациля и сега ми е шашнато и за детето и за бебето.
Сутринта отидох на ехограф пак в Майчин дом (варна) уж да ме успокоят- изостава с 9 дена ембриончето.... може да е късна овулацията ... помня че и дъщерята до 12г.с назад вървеше и после изведнъж навакса ама все пак ...
Каза че има приток на кръв, и пулсация но че изглежда пулсацията е от моето сърце. На 10 февтуари ми е последна менструация и би трябвало да съм в 7с7д, а по размер е 6с5д Sad
Ох много ми дойде НерваТа !

# 496
Мима, с последна менструация 10.02, днес според разни калкулатори си точно в 6 г.с + 6 дена, така че всичко изглежда нормално Simple Smile

# 497
Добре сте направили да отидете в Майчин дом. Детето ще се стабилизира. Ти само се успокой.
Не си била до ренгена, няма какво да те притеснява.
Стискам палци ембриончето да се развие добре. Рано е още да се каже каквото и да било. Много скоро ти е бил последния цикъл. Времето ще си покаже. Концентрирай се върху каката и собственото си спокойствие❤

Стига сте ги човъркали тея симптоми. 😂 Нищо не значат и не гарантират. Ако ги нямате, радвайте се докато не са дошли следващите. Аз пари давам нищо да не усещам😂

# 498
Благодаря момичета, много ме успокоихте...абе май ми дойде много тези дни и съм се шашнала Simple Smile
Може ли да ме добавите във Фейсбук групата?

# 499
Благодаря момичета, много ме успокоихте...абе май ми дойде много тези дни и съм се шашнала Simple Smile
Може ли да ме добавите във Фейсбук групата?

Не знаех че имате такава.. Ще добавите ли и мен?

# 500
Напишете ми мейла си, с който сте регистрирани във ФБ на ЛС + името ви и ще ви добавя.

# 501
  • София
И аз съм с - резус фактор, дъщеря ми се роди с положителен и ми биха инжекцийката. И през бременността бихме една, за всеки случай. Не е голяма работа, тъй като тогава последните 2 месеца всеки понеделник ми биеха Б12 мускулно, та едно боцкане отгоре нищо не беше Blush Сега се надявам бебето да ми позволи да ям разнообразно и конкретно месо, за да не ме бодат пак здраво хахаха

# 502
  • sofia
Здравейте момичета:),чета ви още от самото начало ,но не смея да се запиша.В 8 г.с  съм(след ембриотрансфер на 2 ембриончета)В 5 г .с. имах кървене и ме вкараха в болница за три дни , кървенето спря .В Началото на 6 г.с видяха ,че е само едничко и има пулс.Вчера ходих да видим дали има сърдечна дейност,но докторката каза че нищо не чува .Вика ме в понеделник и най - странното каза че вижда два плодни сака без сърдечна дейност Cry.Първа бременност ми е и до понеделник ще се побъркам.Симптоми нямам като изключим болките в гърдите.

# 503
момичета, аз от вчера (1 ден след прегледа) започна едно кафяво зацапване, обадих се на АГ тя изписа дуфастон 3 наведнъж и после по 1 до другият преглед, но днес нещата продължиха по-обилно, пак и се обадих и попитах дали да тръгвам към някоя болница, но според нея няма смисъл само да се стресирам допълнително, каза че явно нещата вървят към неприятен край, особено и tsh-то ми което е 5.5.. 😑 Та, каза да спра дуфастона, ако имам много силно кървене и болки тогава към болница иначе ако ми "дойде" след това на преглед. Ми много ми е тъпо

# 504
Мила, аз на твое място бих отишла веднага в някоя болница. Така ще ти е по-спокойно на теб самата. Дуфастонът също не бих го спирала преди окончателна диагноза. Имаш ли възможност да изследваш прогестерона? Не знам в кой град си и дали има работещи лаборатории в неделя, но ще е добре да се види нивото му

# 505
момичета, аз от вчера (1 ден след прегледа) започна едно кафяво зацапване, обадих се на АГ тя изписа дуфастон 3 наведнъж и после по 1 до другият преглед, но днес нещата продължиха по-обилно, пак и се обадих и попитах дали да тръгвам към някоя болница, но според нея няма смисъл само да се стресирам допълнително, каза че явно нещата вървят към неприятен край, особено и tsh-то ми което е 5.5.. 😑 Та, каза да спра дуфастона, ако имам много силно кървене и болки тогава към болница иначе ако ми "дойде" след това на преглед. Ми много ми е тъпо

Хей, спокойно, аз съм с 2 кръвоизлива и постоянно кафяво през останалотоо време + миома... Недей спира дуфастона, аз го пия 3х1 от 20 дни. За твое спокойствие иди провери за пулс - аз ходих 4 пъти за седмица, в 8 г.с. съм.

teditto, стискам палци всико да е ок,  въпреки, че е малко обезпокоително ако не виждат пулс...

# 506
Здравейте момичета.
Реших и аз да се запиша в темата. След 11 години опити, 4 инсеминации и 5 инвитро процедури и 1 извън маточна бременност... най накрая чудото стана.
Последна менструация 07.02. Днес бях на преглед. Имаме си два пулса 😊
В 8ма седмица съм. За сега вс е наред. Пожелавам на всички леко бременеене с пухкав финал. ❤

# 507
Здравейте момичета.
Реших и аз да се запиша в темата. След 11 години опити, 4 инсеминации и 5 инвитро процедури и 1 извън маточна бременност... най накрая чудото стана.
В 8ма седмица съм. За сега вс е наред. Пожелавам на всички леко бременеене с пухкав финал. ❤
И аз имам два пулса 😊 дано всичко да е наред с близначетата! Аз продължавам да нямам гадене от четвъртък. Само гърдите ме болят и се изморявам повечко от преди. Но май сама трябва да си наложа повече щадене, че не се усещам как карам на старите обороти.

# 508
Здравейте момичета.
И аз имам два пулса 😊 дано всичко да е наред с близначетата! Аз продължавам да нямам гадене от четвъртък. Само гърдите ме болят и се изморявам повечко от преди. Но май сама трябва да си наложа повече щадене, че не се усещам как карам на старите обороти.

Задължително си почивай повече. Сега ти се е паднало. Все пак сега мислим и за други... не само за нас.

# 509
El1, поздравления! Не се ли падаш в 7-ма седмица или е 8-ма по апарат?

Общи условия

Активация на акаунт