Отговори
# 615
Аз успоредно с другите лвкарства , като добавки пия Инофолик 2 сашета сутрин и вечер и Неофолик , като миналата седмица на прегледа доки ми изписа Огестан . Каза ми да си допия фолиевата и че не пречи даже Инофолик да го пия до края .

Последна редакция: чт, 11 апр 2019, 06:38 от mmoira

# 616
Добро утро момичета? Как се чувствате днес? Аз съм като парцал, не мога да стана от леглото, все едно че съм изпила едно кило ракия 😂.

# 617
Нещо ми се изтриват съобщенията Sad, за групата във фейсбук, който иска да пише на мен или Pampers, секретна е и никой не я вижда. За целта пращайте имейл на лично съобщение, като ако сте си забранили поканите в настройките на фейсбук може да не ви излязат, или ги оправете или ще ви изпратя на лично моят профил за да ме добавите и от там аз да ви добавя в групата Simple Smile

Имаш ЛС 😊

Мама мия3 - забранила сте си получаването на лични съобщения

# 618
И на мен нещо не ми е ден ... и съм гладна и само тесто ми е в главата ... мисля ли си за нещо друго и ми става кофти и не ми се яде ... 😂 . При мен интересното е че не повръщам , обаче много рядко ми се гади леко , а тогава трябва са хапна нещо и всичко е супер 😬🐷

Има ли мами от Варна?

Добро утро момичета? Как се чувствате днес? Аз съм като парцал, не мога да стана от леглото, все едно че съм изпила едно кило ракия 😂.

# 619
Здравейте, да се присъединя и аз Simple Smile Втора бременност ми е и съм в 10г.с. След няколко дни съм на преглед и се надявам всичко да е наред. На 24/04 имам записан час за ФМ и БХС в Св.Петка. Там ми препоръчаха Д-р Джонгова.
На всички пожелавам леко бременеене и здрави бебчета.

Аз имам записан час за 17.04 за БХС и фетална при д-р Джонгова.
Ще споделя после как е минало Simple Smile

# 620
Момичета, от няколко дни имаш ужасни проблеми със съня... Въртя се по цяла нощ, спя по 2-3 часа на денонощие. Заспивам към 1-2 и се събуждам към 3-4-5 и това е 😞
Добре, че съм си вкъщи в болничен, не ми се мисли другия месец като/ако се върна на работа 🙄
Вие имате ли подобни проблеми?

# 621
Здравейте момичета за мое съжаление окончателно се описвам от темата за жалост, макар че ще ви чета. При мен след зацапването и отрицателния ми тест се оказа биохимична бременност... За бога дори не знаех, че съществува такова нещо... Цикъла ми обаче още не е дошъл и се разбрахме с лекаря да изчакам 15 дни и ако не ми дойде ще го предизвика. Единственото хубаво е, че каза че всичко ми е наред, нямам кисти или някакви други проблеми и каза, че щом от първия месец съм забременяла значи и аз и мъжът ми нямаме проблем и съм обнадеждена... Disappointed  Дано скоро се получи и този път остана бременна до края.... Има ли от вас някоя с подобен случай?

Здравей, може би късно ти отговарям, но сега попаднах на темата. Аз имах такъв случай. Първо направих помятане след отлепяне на сака. 6-7 месеца по-късно ми закъсня 10дни, но все отрицателни тестове и накрая толкова се изнервих и отидох на лекар. Направих кръвен тест и имаше много малка стройност на човешкия хормон и на следващия ден си ми дойде. Искам само да ти кажа - Спокойно!!!! Радвай се, че е станало и пак ще стане. Не го мисли, насладете се на секса един с друг и няма да разбереш как отново ще си бременна :*

# 622
Добро утро в това страхотно дъждовно време Smiley много го обичам. Сега като вали и е влажно, направо се родих. Иначе голяма сухота ме мъчи и не мога да спя. А с тестото съм същата работа, от няколко седмици само така се прехранвам Laughing тесто, таратор и ябълки.

# 623
Здравейте, да се присъединя и аз Simple Smile Втора бременност ми е и съм в 10г.с. След няколко дни съм на преглед и се надявам всичко да е наред. На 24/04 имам записан час за ФМ и БХС в Св.Петка. Там ми препоръчаха Д-р Джонгова.
На всички пожелавам леко бременеене и здрави бебчета.

Аз имам записан час за 17.04 за БХС и фетална при д-р Джонгова.
Ще споделя после как е минало Simple Smile

Супер, ще чакам с нетърпение отзивите и стискам палци всичко да е наред☺

# 624
Мами има ли такава вече , която да знае пола на бебчо, през коя седмица най-рано може да се разбере пола, някой знае ли? Simple Smile

# 625
Нещо ми се изтриват съобщенията Sad, за групата във фейсбук, който иска да пише на мен или Pampers, секретна е и никой не я вижда. За целта пращайте имейл на лично съобщение, като ако сте си забранили поканите в настройките на фейсбук може да не ви излязат, или ги оправете или ще ви изпратя на лично моят профил за да ме добавите и от там аз да ви добавя в групата Simple Smile

Имаш ЛС 😊

Мама мия3 - забранила сте си получаването на лични съобщения

Нещо не мога да се оправя тук с настройките на ЛС... Мисля,че разреших проблема с ФБ. Ако няма да ви затрудня ме аднете отново 😊✌🏻

# 626
Мами има ли такава вече , която да знае пола на бебчо, през коя седмица най-рано може да се разбере пола, някой знае ли? Simple Smile

мисля, че зависи как се е завъртяло бебето, но още по време на 1вата фм може да се види. или със сигурност с кръвен тест https://prenatest.bg/neinvazivni-prenatalni-testove-nipt-ili-sta … kvo-e-badeshteto/

# 627
Мами, какви са първите изследвания, които Ви назначи АГ при първото посещение  с направление за ЖК? Simple Smile

# 628
Аз питах преди време, но никой не отговори Simple Smile

Би трябвало да са ПКК, урина, СПИН, хепатит В, хепатит С и сифилис, кръвна група и резус фактор.

Тъй като при мен записването на ЖК ще съвпадне с времето за биохимичния скрининг, ще направя и него тогава, след около 4 седмици. Сега влизам в 9та г.с.

# 629
Мами, какви са първите изследвания, които Ви назначи АГ при първото посещение  с направление за ЖК? Simple Smile

При мен още при първия преглед в 5.г.с АГ ми назначи: ПКК, глюкоза, ТХс, токсоплазма, кръвна група, витамин д3, урина и урина седимент, хепатит Б и Ц, спин, сифилис.

Общи условия

Активация на акаунт