Анкета за женско име

• 5 238
  • 65
  •   1
Отговори
# 15
Косара за първи път го чух като име на албум. Така се казва дъщерята на Стефка Берова и Йордан Марчинков (популярен дует от 80-те). Познавам и млада жена (на 25г) Косара - невероятна смес от сила и нежност, напомня ми на принцеса. Определено е момиче с характер, което се отличава. Гласувах за Косара. Другите имена, които ми харесват са Иглика и Кремена.

# 16
Савина  и Кремена .Косара хич не ми харесва.Иглика, ми е малко остаряло. Вихра ми е по-грубо, малко като за мъжко момиче 😊Дива и красива.

# 17
  • Най-красивата страна
Много хубави имена сте избрали.Браво.
Гласувах за Косара и Кремена.
Косара -дъщерята на цар Самуил.Името и е символ на любовта.
Кремена-пожелателно име,има хубаво значение.
Иглика и Савина също ми харесват.
Иглика- не се сещам за галено,но цялото име е много красиво.

# 18
Глас  от мен за Кремена . Не се среща вече сред малките, но аз имам две познати с това име/ над 40 год.са и двете/Харесва ми галеното-Креми, и може да празнува и на Цветница 😉

# 19
  • София
Познавам Невена, на галено Нана Simple Smile
Не го отказвайте съвсем, хубаво име е

# 20
Гласувах за Кремена и Савина.
Невена, което сте споменали също ми харесва.

Вихра и Косара са ми някак грубовати.

Иглика абсолютно не ми хареса и ми се струва архаично. Особено пък за малко бебе/момиченце грам не ми звучи добре.

# 21
Само Савина ми харесва. Аз не си падам по такъв тип имена, малко са ми грубовати и архаични, но всяко от тях е само по себе си много подходящо с това на братчето.
Косара не е съвсем лошо и може на й се казва Сара,което е хубаво.😊

# 22
  • София
Посочените имена не са мой тип. Ако трябва да избирам от тях - Савина.

# 23
Гласувах за Савина.

# 24
  • Телиш/Плевен
Иглика и Кремена ми харесват много и гласувам за тях.

# 25
Никое не ми допада.

# 26
Нито едно не ми допада.

И на мен!

# 27
Гласувам за Иглика.
Признавам си, че заобичах това име от приятелството ми с една изключително умна и добра Иглика:)
Кремена също е хубаво име.
Косара и Вихра за мен са грубички.
Савина - неутрално.

# 28
  • Sofia
Кремена е единственото, което не ми допада, леко травеститско ми звучи, малко като Кретена. Все едно кварталната побоиничка, а не изискана госпожица.
Иглика ми харесва, но ми е много остаряло и износено някак. Звучи ми като игленик, не намирам и никакво красиво умалително.
Всичко останали имена са чудесни, нежни и звучни, като за истинска дама.

# 29
Косара е много красиво име!! Точно за принцеса Simple Smile Другите също са хубави, но Кремена само не ми се връзва- обикновено е и не е никак необичайно, както искате. Имам 2 познати Кремена- фризьорката ми и жената, която  идва да чисти в нас- съжалявам, но май за това не ми звучи много принцисисто, без да обидя никого- всеки си прави асоциации Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт