Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 72

• 52 217
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте момичета. Миналия месец имах стимулация, но яйцеклетките не се оплодиха/развиха и не стигнахме до трансфер и се интересувам този месец Цикъла и овулацията нормални ли трябва да си бъдат или може да има промяна? Прегледа ми ще се падне след овулация (ако имам). И възможно ли е да се появят кисти? Този месец Цикъла ми дойде доста рано около 10дни след пункцията... Някой имал ли е проблем с ФСХ и с какво го понижихте. При мен е малко над горна граница и Цветков казва, че не е проблем и няма нужда нищо да пия, но понеже така или иначе следващата процедура ще е минимум след 3 месеца (другата седмица ще пускам документите към фонда за втори опит) мисля да се опитам с нещо да го смъкна това ФСХ преди следващата процедура... Пак ще го питам за това ФСХ, но те много не задълбават да търсят проблем като си малко над нормите...

# 526
Здравейте, ако се приема естрофем от 2ри ден от цикъла, възможно ли е да настъпи естествена овулация /не с пункция / Някой знае ли?

# 527
  • София
малко вероятно е, но не и невъзможно

# 528
Здравейте, ако се приема естрофем от 2ри ден от цикъла, възможно ли е да настъпи естествена овулация /не с пункция / Някой знае ли?

При мен нямаше овулация и имах задържан фоликул след прием на естрофем от 2ри ден на МЦ...

# 529
Усещам, че клиниката става адски много натоварена. Тя и преди си беше..Д-ра е казал на 7ми ден промивка. Сега ми звънят от клиниката и ми казват на 9ти ден да отида, а аз исках ако има фоликул да направя и пункция...На 9ти ден обикновено ми е овулацията..Няма как да чакам до 9ти ден преглед..Направо ми се реве..

# 530
  • София
Аз още си чакам резултатите от биопсията, вече 1 месец. Вчера звънях, били излезнали резултатите, но Стаменов още не ги бил прегледал, защото нали отсътвал, та били приготвени да ги разгледа и да чакам, щели да ми се обадят.

Е то това хубаво де, ама всеки момент трябва да ми дойде вторя цикъл, след като ми взеха биопсията и времето си минава и така като гледам още един месец ще сме без трансфер, а пък ако се и налага някакво лечение, не ми се мисли колко време ще отиде. Rage

# 531
Аз също така бях. Втори цикъл дойде, а ми се обадиха седмица по-късно. Добре, че имах лечение от имунолозите. Та не се ядосах..

# 532
Момичета,виждам че коментирате биопсиите,аз правих на 21-ви този месец имунологична. Трябва ли да звъня да ми кажат резултата или направо с док да го коментираме ?

# 533
Рано е. Но можеш да звъннеш на имунолозите и ако е готова те казват резултата.

# 534
  • София
Не се бях сетила, че може и на имунолозите да се звъни направо. Ще изчакам още ден-два и ще търся връзка направо с тях. Шакира, благодаря за подсказката Simple Smile

# 535
  • София
И аз съм на хала с промивки, чаканици ...
А имам заповед която изтича след 7-8м и сега с това възпаление като ми вземат биобсия др месец и се налага толкова чакане плюс друго лечение, а и моите цикли са по 40дни ...
Сериозно се запритеснявах да не ми изтече заповедта, а той не иска да ме стимулира преди да пробваме със ЗЕТ

# 536
Шакира  благодаря ! А това ли е номера на имунолозите 02 441 79 78? Сега ако звънна дали ще е късно?

# 537
Този е телефона.
Само дето те резултата казват, обаче как ще се процедира казва Стаменов. Щото на мен те ми казаха, че ще имам нужда от РВМС преди трансфер, според тези клетки, които установяват. А Стаменов ми назначи промивка и нова биопсия. Ходи разбери какво става. Обаче утре ще ги финтирам, ще искам да разбера резултата от Стаменов и ако каже, че мога да направя трансфер без таза втора биопсия, ще си поискам и пункция и трансфер..То знам, че няма да стане, ама ей така си живея в моите надежди от днес до утре, докато не ме разочароват, естествено...
Най-накрая си изпросих час за утре...за 20.50 чак. Нарочно ми набутаха тоя час, преди всички да са заспали..Да, знам,че на хората от София се дава късен час..Обаче детето ми е ще е с мен. Както и да е. Това е мой проблем.

# 538
  • София
с детето може и да те пуснат по навреме.

пусни го да покрещи пред вратата  Mr. Green

# 539
Бамби, посмях се с теб.
Лошото е, че и друг път съм ходила с детето. Чакала съм даже премного..и след закъснението.. Но това тях няма как да ги вълнува. То остава и с децата ни да се съобразяват. Макар, че тя си е и "тяхно дете"Wink

Общи условия

Активация на акаунт