Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 72

• 53 926
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Изследването за кариотип включва ли и това за тромбофилия? Имам чувството, че това за тромбофилия съм го пропуснала. При кариотипа нямам проблеми.
Имунолозите са ми предписали аспирин протект през втората част от цикъла.
Не

# 226
Аз да питам: Нали нищо не пречи, ако кажат трансфер на еди си кой ден и в същото време видят фоликул на естествен цикъл, да направят пункция и ако нещо изкарат и оплодят да ми върнат заедно с новото и размразеното ембрионче? Ще питам Стаменов. Нали на това му казват смесен трансфер?
Аз вече 25дни чакам резултат от биопсията. Какво станаа😞 Имунолозите ми казаха, че имунол.биопсия е излязла още преди 10дни и дори ми казаха, че ще трябва лепило. Най-вероятно става въпрос за РВМС. Обаче за другите още никой не се е обадил.. Изчака ми се чакалото.

# 227
  • София
Разбира се, че може. Някои доктори дори предпочитат при ЗЕТ да има и фреш ембрион

# 228
Здравейте, може ли някоя от вас да сподели дали  скоро е правила  Пид на ембрион? Освен, че вече е 470лв. бави ли се резултата или е пак 3-4 седмици?

# 229
Наистина ли са го вдигнали на 470? Shocked

# 230
Наистина ли са го вдигнали на 470? Shocked
Да преди няколко дни ми казаха така и имало нова бланка за съгласието за Пид заради новата му цена.

# 231
Както коментирахме още миналата година,новата цена е заради новия компютър...много скъп бил. Ама като се “изплати” ,на дали ще го намалят на 350 пак 😄

# 232
Здравейте,
При назначен Октагам от имунолозите, как става записването на час за вливане. Можели да ме ориентирате за цена
Благодаря!

# 233
Здравейте, момичета! Въпрос към запознатите и тези, които са правили ЕЦ-колко трябва да е стойността на LH  и E2?
При LH: 10,7, Естрадиол: 180 на 11-ти ден и пункция на 13-ти ден, 0 яйцеклетки.

# 234
Здравейте, момичета! Въпрос към запознатите и тези, които са правили ЕЦ-колко трябва да е стойността на LH  и E2?
Извадихме яйцеклетка при Е-123 и Лх 6.1. На мен ми обясниха, че  изследванията не показват дали ще има яйцеклетка.

# 235
Извадихме яйцеклетка при Е-123 и Лх 6.1. На мен ми обясниха, че  изследванията не показват дали ще има яйцеклетка.

Благодаря за коментара! Интересно защо ги пускат като не показват наличието на яйцеклетка и още нещо-каква може да е причината за липса на Я.

# 236

Благодаря за коментара! Интересно защо ги пускат като не показват наличието на яйцеклетка и още нещо-каква може да е причината за липса на Я.
Изследванията и размера на фуликула са, за да определят момента на овулацията и да включат цитротит и хориомон. Има жени които имат яйцеклетка всеки месец при пункция, но по- често е да няма всеки път.

# 237
....или просто не са успели да я извадят...

# 238
  • В сърцето на любимия човек
....или просто не са успели да я извадят...
Точно това щях да напиша. Понякога яйцеклетката не успява да се отлепи от стената на фоликула и да я аспирират.

# 239
Да, аз имах такъв случай в предишната ми клиника. Добре, че докторът ми много добре знаеше с този ИЯР колко е важна за мен всяка пункция и беше направил 5 промивки на фоликула, защото яйцеклетка намало. При последната промивка успя да я изкара и сега си имам ембрионче благодарение на това.
Иначе аз при естрадиол 172 извадих 2 яйцеклетки, които се оплодиха. Е, не добутаха до 5ти ден, но си беше шанс все пак.

Общи условия

Активация на акаунт