Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 72

• 52 175
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Аз като ми го изписа питах.....ама...Нищо де  пих го от предния месец  до отрицателния тест и ми каза да го спирам...полза не видях...акушерка ми беше казала "за всичко е хубаво" ама нямах сякаш повече яйцеклетки...не помня...

# 631
  • София
Ако някоя от вас има час по-скоро при д-р Стаменов, ще се радвам да пита и сподели тук, а не да гадаем. Една казва за “събуждане на яйчници”, друга казва “за задържане на плода”.
Аз имам час при него другата седмица в четвъртък и обезателно ще питам. Дано да е в настроение и да е разговорлив Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 632
Благодаря loewin 🙏🏻

Аз съм пациентка на д-р Цветков и едва ли ще го видя преди четвъртък. Щом го видя ще питам и аз и докладвам.

# 633
Ехааа..нямало информация ли?!?!?!😉
Благодаря!
Не че няма да изпия и вода от локва, ако Стаменов каже. Ама така без упътване какво съдържа, на кое влияе и на кое има странични ефекти, някак си не ми харесва да ми изписват лекарства. Дори и в малки дози. А всъщност въобще не знаем какво има вътре. Чета, че при автоимунни з-я, като Хашимото, с каквото съм аз, рязко падала нуждата от хормона, който пием и трябвало да се намали дозата на лекарството ни, защото се изпадало в хипертиреоидизъм......
Засега приемам всичко само като инфо без да се вглъбявам, защото не знам дали това е лекарството в нашите шишенца..Не искам да се филмирам само няколко дни преди трансфер. Но благодаря на момичетата за инфото!

# 634
Шакира това е лекарството-за това ми казаха Simple Smile .Налтрексон.Т.е.има цяла тема за него в тук ..но за съвсем други болести, док.го дава по 1 мл.което е и по-ниско от мин.доза 1.5,но пък и няма доказателство ,че помага в ин-витро опити Simple Smile .
https://www.bg-mamma.com/?topic=479316
ПРИГОТОВЛЕНИЕ: От аптека се купува препаратът ReVia или Adepend. Това са търговските наименования на Naltrexone hidrochloride. (по горе са посочени адресът и цената на вносителя на препарата за България).
Отмерват се 50мл вода - от чешмата, минерална, топла, студена - без значение.
Една таблетка се смачква между два листа хартия и се изсипва във водата. Разтворът се разбърква и се прелива в шише (бурканче) с широко гърло, което се затваря плътно.
Въпреки, че налтрексонът се разтваря напълно, разтворът остава мътен заради неразтворимите пълнители в таблетката - магнезиев стеарат, титанов двуокис, желатин и др.
Така приготвеният разтвор се затваря плътно и се държи в хладилника. Преди всяка употреба се разклаща.

# 635
Момичета, не ви ли е страх да пиете нещо, което не е ясно изобщо какво е, само защото лекар го е препоръчал? За всички години прекарани по клиниките се нагледах на всякакви експерименти с пациентките. Моя приятелка си докара тумори в гърдата от стимулации, слава Богу доброкачествени. Знам, че в името на това да имаме дечица сме готови на всичко, но тези дечица ще имат нужда от майки.

# 636
  • София
Бети, и ти си права. Страх ме е, разбира се, особено когато разбирам, че медицински няма обосновка, че този препарат действа специално при инвитрото. От друга страна не ми се вярва Стаменов да рискува името и авторитета си и да си позволи да предписва нещо, в което не е сигурен какво точно е. Та в случея с този сироп нещата стоят малко ...и така....и така...

# 637
  • София
И ето ти доказателство, че и да знаеш какво има вътре е все тая

# 638
Попитайте за какво е Налкото,но се съмнявам че ще има точен отговор.Просто на всяка се казва различно.Мен това ме дразни и някак губя вече доверие.

# 639
Хем ме е страх, хем не ме е..И аз не знам как да реагирам. Сега научавам че нещо е хем легално, хем нелегално..Повече ме е страх от взаимодействията на всичките химии, които приемам. Преляха ми Октагам, който е имуномодулатор. В същото време чета,че Налтрексона е имуностимулатор...Последно ще модулираме, потискаме или активираме имунната?!?!?!?! Не сме чак толкова неуки да не можем да навържем нещата, когато четем съсредоточено..Но така е с експериментите. На който както помогне..Така разбирам аз нещата. Опитни мишки в 21век.

# 640
Здравейте момичета, то и Зарзиото го дават за всичко. Четох, че кара гръбначния мозък да произвежда повече бели кръвни тела, точно тези който са клетките убийци. А пък в същото време ми направиха и промивка ивик и вливане на октагам. Аз правя някакви алергии към тези лекарства и получавам контракции, дори и от Пбмс - то. Тук ми се струва същото с налко и октагам. Ако греша ме поправете. Успех на всички.

# 641
  • София
Здравейте момичета, то и Зарзиото го дават за всичко. Четох, че кара гръбначния мозък да произвежда повече бели кръвни тела, точно тези който са клетките убийци. А пък в същото време ми направиха и промивка ивик и вливане на октагам. Аз правя някакви алергии към тези лекарства и получавам контракции, дори и от Пбмс - то. Тук ми се струва същото с налко и октагам. Ако греша ме поправете. Успех на всички.
Същото беше и при мен-РВМС заради завишени NK клетки,Зарзио за произвеждане на бели кръвни клетки и Медрол за подтискане на имунната система.Не откривам логиката...

# 642
Същото беше и при мен-РВМС заради завишени NK клетки,Зарзио за произвеждане на бели кръвни клетки и Медрол за подтискане на имунната система.Не откривам логиката...

А резултат?

# 643
  • София

А резултат?
Резултатът беше отрицателен тест.

# 644
Точно затова съм се заканила при следващия опит ни Налко,ни Зарзио,ни Медрол и т.н

Общи условия

Активация на акаунт