Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

За бързи КУЛИНАРНИ въпроси и отговори

  • 21 061
  • 734
  •   1
Отговори
  • Мнения: 7 870
Заповядайте в новата тема!
А старата е тук, ако някой чака отговор
 https://www.bg-mamma.com/?topicrefid=18;topic=1280884.735
Важното е да несе случва това Laughing Stuck Out Tongue

# 1
  • Мнения: 856
Панакотата ако не я изчакам да стои 1 нощ в хладилника ще става ли за нещо или да проявя търпение до утре😁

# 2
  • Пловдив
  • Мнения: 25 533
Панакотата ако не я изчакам да стои 1 нощ в хладилника ще става ли за нещо или да проявя търпение до утре😁
първо виж дали е стегнала...иначе кво? Трябва да я пиеш? Simple Smile

# 3
  • Мнения: 856
Панакотата ако не я изчакам да стои 1 нощ в хладилника ще става ли за нещо или да проявя търпение до утре😁
първо виж дали е стегнала...иначе кво? Трябва да я пиеш? Simple Smile
хаххаа , да , верно. Аз ще я изчакам няколко часа , ама мисълта ми беше примерно към 22 ч дали да не си чопна да я кусам. Хахаха

# 4
  • Sofia
  • Мнения: 14 937
Панакотата ако не я изчакам да стои 1 нощ в хладилника ще става ли за нещо или да проявя търпение до утре😁
първо виж дали е стегнала...иначе кво? Трябва да я пиеш? Simple Smile
Не че ще е лошо... по примера със Супа "Крем брюле". Simple Smile

# 5
  • Мнения: 1 067
Колко време може да се съхранява в хладилника осоленият хайвер?

# 6
  • Мнения: 7 870
година издържа спокойно, ако е добре осолен. Аз имам един на 7 месеца Simple Smile тъкмо днес го проверявах, но се отказах да вадя и бъркам.

# 7
  • Мнения: 1 067
Ами,защото и моят ще направи година. Доста е осолен, малко се престарах, като за първи път.хладилникът ни е от новите, скоро го сменихме. Имам във фризера неосолен. Ако го размразя и после осоля, и съхраня, дали ще е годен за ядене?

# 8
# 9
  • Sofia
  • Мнения: 3 611
Имам половин печено пиле на грил, което вече е леко сухо.
Някакви идеи за оползотворяване на обезкостеното месо ?
Сещам се само за палачинки с кашкавал и кис. краставички или салата Цезар...

# 10
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
  • Мнения: 2 129
Имам половин печено пиле на грил, което вече е леко сухо.
Някакви идеи за оползотворяване на обезкостеното месо ?
Сещам се само за палачинки с кашкавал и кис. краставички или салата Цезар...
Tari Tasartir, ако обичате направи пилешка супа, 
пилешко с картофи на яхния, 
в гювеча със зеленчуци,
пиле каша

# 11
  • София
  • Мнения: 844
Имам половин печено пиле на грил, което вече е леко сухо.
Някакви идеи за оползотворяване на обезкостеното месо ?
Сещам се само за палачинки с кашкавал и кис. краставички или салата Цезар...
Запеканка със сметана, супа, каша

# 12
  • Sofia
  • Мнения: 14 937
Имам половин печено пиле на грил, което вече е леко сухо.
Някакви идеи за оползотворяване на обезкостеното месо ?
1. Агнешко/пуешко с булгур, печен патладжан



2. Мароканска пастия



3. С Пържен ориз



4. В тиган слагаш накъсаното месо с някакъв сос - барбекю или друг и с гарнутури по ваш избор и някакъв сос или просто кис. мляко - в тортила питка.

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 15:11 от Morena

# 13
  • Мнения: 1 995
Здравейте, имам месо от главата на диво прасе и идея си нямам какво да го правя. Моля за рецепти.

# 14
  • Sofia
  • Мнения: 14 937
Здравейте, имам месо от главата на диво прасе и идея си нямам какво да го правя. Моля за рецепти.
За това, че е диво месо, нищо не знам.
Иначе ето едно предложение от мен Simple Smile  - Парени питки Бао с бекон, зеленчуци и Хойсин сос



И разбира се - предложенията от предния ми пост.

Общи условия

Активация на акаунт