Пловдив - 5

• 13 769
  • 277
  •   1
Отговори
# 210
КАБРАНСКА,гледам те сега в парка на( белите брези)  1swingма много сте пораснали,на снимките тук сте по малки  girluu

Последна редакция: вт, 08 авг 2006, 21:10 от LUDI ZA VRAZVANE

# 211
  • Пловдив
Вярно, че са пораснали. Бебе Иво е галям сладур.
За мама Кабранска   bouquet

# 212
абе мами каде сте бе? : newsm03

# 213
КАБРАНСКА,гледам те сега в парка на( белите брези)  1swingма много сте пораснали,на снимките тук сте по малки  girluu
А защо само ни гледате,ми обадете се...ние хора не ядем
Вярно, че са пораснали. Бебе Иво е галям сладур.
За мама Кабранска   bouquet
Благодаря,и вие сте пораснало много от протеста насам и също сте големи сладури...дано скоро пак се засечем някъде ... Wink
veni-b ,дано  някой ден да сколасаме и по-рано да се завлечем до градината,но с тоя поспаланко/спим поне до 9-10ч/..пък и домакинската работа да поотметнем ...и то все обед станало.. Sad
slavea77,за кошарката и аз съм ЗА.Имаме такава от баткото и сега я ползваме за малкия...Не само ,че не съжелявам,но и не си помислям да я сменя за дървено легло-много е удобна и практична..Нашата е на Чиполино и струваше около 100лв/но преди 2 години и половина/
plamebg,добре дошла в отбора на Пловдивските мами.Желая ти много да те слушка бебка и да сте много здрави! Praynig

# 214
Тук сме.Вие кьде сте?

Предполагам а и знам,че повечето мами са по почивки.

Много ми се ще да попитам кои от вас ходят на градинката на Каменица?

Тези ,които аз познавам от форума са 3-4,но тьй като там има много майки все си мисля,че има още форумки newsm78
Я бьрзо да си признаете.

# 215
Тук сме.Вие кьде сте?

Предполагам а и знам,че повечето мами са по почивки.

Много ми се ще да попитам кои от вас ходят на градинката на Каменица?

Тези ,които аз познавам от форума са 3-4,но тьй като там има много майки все си мисля,че има още форумки newsm78
Я бьрзо да си признаете.
ние не ходим там` ма съм чувала че е много хубаво,някои ден щте доидем.

Последна редакция: ср, 09 авг 2006, 22:22 от LUDI ZA VRAZVANE

# 216
  • Пловдив
Ние сме си вече в Пловдив, но още не сме се наканили да дойдем до Градската градина. Обещавам, че и това ще направим Laughing Обикаляме в квартала - градинката на Молдавия и Белите брези. Който ни види да свирка Laughing
Кабранска - благодаря. Трябва някой ден да съберем юнаците - моя малкия с твоя големия - да видим ще се "разберат" ли Laughing Ти ще го пускаш ли на градина като стане на 3? Аз вече сериозно се замислям newsm78

# 217
Ами,Джони,сериозно се замислям....че и за ясла от септември,ама ме е страх от болести,та може и  на домашно отглеждане да си остане докато съм в майчинство,пък после ще му мислим...Нека да видим и как ще го измислят най-накрая плащането на майчинството,че аз нещо не мога още да го разбера/пък нали знаете от какво зависи колко ще си стоя у дома с децата/
Днес се запознахме и с още една тукашна мама-Кремена/благодаря и ,че се обади,щото наживо е по-млада от колкото на снимката,та ние едва ли бихме я познали Wink/...абе те всички ли форумки са толкова сладки...?Пък и малките сладурковци newsm78....

# 218
Кабранска много благодаря. Blush
Много се радвам,че се запознах с вас.Половин час седях на пейката и се чудех вие ли сте,не сте ли вие,добре че накрая се престраших да попитам.Много ще ми е приятно по-често да се виждаме. Heart Eyes

# 219
  • Пловдив
Креми, аз докато боядисвам шкафовете, ти скиташ, а?

От понеделник и аз съм на линия, след като приключа прословутия ремонт  Mr. Green

# 220
Ами да smile3533

Ники чакаме те.

# 221
  • Пловдив
Първо  newsm75 1ironing wash hang 1dishes clean clean

после  family 1swing

newsm51 smile3525 newsm51

# 222
  • Пловдив
Ех Кабранска аз така и не си дадох труд да разбера как ще плащат майчинството, защото за съжаление моето свърши...
Аз пък стоя пред дилемата на градина от м.март /като стане на 3, защото съм против яслите/ или на отглеждане в къщи с помощта на свеки newsm78 Май клоня към първия вариант, дано стане, че то с тези болести...
Момичета и аз в най-скоро време ще се наканя да дойда до Градската градина, много ми се иска да се запозная с повечето от вас  bouquet

# 223
Привет и от мен,завьрнахме за малко,сега отиваме в родопите,че после като се почне от септември...
Кабранска,гледахме те по новините,за деня на кьрмещите/от Варна/.Ти си нашата гордост.Ние от септ.трагваме на ясла,пьк да видим

# 224
Забравих да споделя,че вчера бях бясна.На площадката с вьртележката,в градската градина,точно за половин час 5 деца си разраниха рьце и крака.Кога някой от управата на града,ще се сети подмени настилката,питам аз.Ще има ли скоро среща с кмета smile3512

Общи условия

Активация на акаунт