Декемврийчета 2018 - тема 2

• 58 269
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
И ние сме така, пъха 4 пръста, целия юмрук, а наскоро си откри и палеца. Бибата не я иска, пръстчетата са най-сладки Grinning

# 151
Simple Smile явно всички са на една вълна! Спирам да го мисля тогава и го оставям да си ги смуче на воля, явно е стандартен период. Мерси момичета!

# 152
# 153
# 154
  • София
Да, за юмручето и аз не го спирам вече. Намесвам се само, когато смуче само палеца. Wink)
Пишката я забелвам по мъничко, докато го къпя и забелена й плисвам от водичката. Но нещо ви се струва, че напредвам бавно. То пък за къде ли да бързам...

# 155
  • София
А до къде стигнаха бебоците с ловенето на играчки съзнателно или още е рано?
На Рая като е сложа някоя играчка на корема яко я набара я пъха в устата, но със същия успех щеше да е, ако там беше лигавчето, ако не и нейната си ръка.

# 156
Моят юнак с лявата ръка посяга съзнателно и хваща играчки и подадено пръстче, дясната само посяга, но още не си отваря пръстчетата да хване. Иначе и с двете ръце несъзнателно си дърпа и яде одеялото или лигавника, а ако му сложиш нещо в ръката хваща и държи.

Той от онзи ден не млъква, по цял ден гука, вчера даже пропусна да спи навън, за да ми "приказва".

Иначе дерматитът е по-добре, обаче си е раздрал цялото чело, слагам вечер ръкавички, но сутринта се беше търкал с тях и имаха кръв по тях. Не знам вече какво да го правя, през деня е ок, разсейвам го, но през нощта е страшно. Някой да има идеи?

Последна редакция: сб, 09 мар 2019, 11:14 от Alyssa

# 157
  • София
И моят син не хваща съзнателно, само от време на време посяга, ама хаотично някакси. От 2-3 дни държи одеалото, но само толкова. Вчера му дадох една дрънкалка с по тънка дръжка-подържа я и я пусна Wink
Аз само му режа често ноктите и съм се отказала да го пазя. Дере се, кръв пуска, чак дупчици си прави. Често изглежда като кварталния котарак-все едно се е бил със съседния Simple Smile)) Но бързо му минават. Wink

# 158
Оф, да се оплача и тук. Моят от две седмици яко се плюнчи и си лапа ръцете и от тогава получи и един ситен обрив по лицето. Първо само около устата, после и по бузите и малко по челцето. Около устата ту е по-червено, ту с цвета на кожата. Онзи ден бяхме на ваксина, но педиатърката смята, че ще си изчезне само, да го измивам само с преварена вода, нямало нужда от мазане. Ама мен ме дразни ужасно. Мисля, че няма да издържа повече от седмица и ще го заведа на дерматолог без направление.

# 159
Ами и аз да се оплача... От 9 дни бебето ми ака зелено. Педиатърката каза, че било от нещо, което аз съм изяла. Изчаках, но не се оправи. Започна да ака много често, като разстройство, отложих ваксината и докторката каза да давам хидрасек. Много се притесних, а иначе бебето изглежда добре, усмихва се, "говори", спи, пишка нормално, наддава. Дано се оправи... При вас случвало ли се е?
Дали не трябва да му се направят изследвания, май не съм попаднала на добра педиатърка.

# 160
  • София
Ами и аз да се оплача... От 9 дни бебето ми ака зелено. Педиатърката каза, че било от нещо, което аз съм изяла. Изчаках, но не се оправи. Започна да ака много често, като разстройство, отложих ваксината и докторката каза да давам хидрасек. Много се притесних, а иначе бебето изглежда добре, усмихва се, "говори", спи, пишка нормално, наддава. Дано се оправи... При вас случвало ли се е?
Дали не трябва да му се направят изследвания, май не съм попаднала на добра педиатърка.
Виж, може да ти е полезно:
http://slavip.moetodete.bg/blogpost_4318_0.html

# 161
Благодаря Beauty, чела съм тази статия Simple Smile

# 162
  • София
Оливия, да си пила чай с копър? Аз когато споделих за зелено и течно ако, педи това предположи и наистина пиех тогава чая на Хип.

И при нас е голямо хапане на юмручета. Давам й играчка за чесане, успява да я хване и без да я пуска захапва юмрука от другата страна 😂 кел файда...

# 163
Оливия, да си пила чай с копър? Аз когато споделих за зелено и течно ако, педи това предположи и наистина пиех тогава чая на Хип.

Не съм променяла нищо в менюто си, само за една леща имам съмнение. Но там е работата, че има и много слуз, а и изхожданията са наистина много. Ще я водя на друг лекар, ако не се оправи до понеделник.

# 164
Зелено ако може да се получи, ако е настинало. И при нас днес беше смесено- жълто и зелено. За сега не съм се притеснила за това. Но откакто се събуди от следобедния сън си държи главата все наляво и това много ме притеснява. Може би се е схванала, ще я наблюдавам тези дни, в петък сме на консултация, ще говоря с док, но дано да е минало до тогава.

Общи условия

Активация на акаунт