Декемврийчета 2018 - тема 2

• 58 285
  • 763
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Здравейте!
Днес сложиха и Синфлорикса и тази нощ няма да спя. Навивам алармата през 30 мин да проверявам има ли Т  или не. За сега е добре, крещи, смее се, гука, дано нямаме странични ефекти.
Вече навършихме 3 месеца и започна да мрънка, че не и стига 120 мл АМ+кърма (колкото и малко да имам), та вече ще давам 130 мл.
Целият и долен венец е побелял, едвам успях да го видя, имам чувството, че наведнъж ще излезнат поне 3-4 зъба, ще си изяде ръката, понякога чак се задавя от нея.

# 196
  • София
Здравейте, Мами!

Много сте активени тези дни, чета ви, но успявам да пиша всеки път.
Ние също расрем, хубавеем и от време на време киселеем. На няколко пъти вече се случва след по - дълга разходка  на връщане да я слагам е Кенгуруто.

Рая почна да спинка повече през ноща, пропуска 2 хранения, на кърма сме само, но не смятам да я будя.
Заспива към 23и става към 5.

# 197
Александра спи добре през нощта, заспива към 9 и се събужда към 6-7ч. Спи спокойно, но като се събуди, голямо ритане пада. Но от 2 дни е много кисела през деня и много реве, ама и доста взе да спи и през деня - будува 1 час и й се доспива. Мисля че рева е от зъби, белее се венеца.
АМ давам Хип комбиотик, давах и Лактана, но предпочитам Хип, не знам защо.
Ние утре сме на консултация, ще видим как го даваме с растежа, че и ваксина ни предстои.

# 198
Здравейте! Моето декемврийче е преждевременно родено и искам да попитам има ли друга мама като мен с бързаче?

# 199
  • София
Какво визираш под "преждевременно"? И аз родих 3 седмици по-рано и моето декемврийче стана ноемврийче.

# 200
Моето трябваше да е февруарче, но се роди 31 седмица

# 201
Моето трябваше да е февруарче, но се роди 31 седмица
Моето трябваше да е януарче - 9.01, но се роди декември - 05.12

# 202
Момичета, мажете ли с нещо редовно (всеки ден) личицето на бебчето? Аз до сега (другата седмица прави 4м) мажех с XeraCalm на Aven, тъй като кожата й се лющеше в началото, но тъй като кремът ми свършва се чудя да продължавам ли ... а и е доста скъпичък та ако ще мажа още ми се иска да е с нещо по-евтинко Simple Smile

# 203
Момичета, мажете ли с нещо редовно (всеки ден) личицето на бебчето? Аз до сега (другата седмица прави 4м) мажех с XeraCalm на Aven, тъй като кожата й се лющеше в началото, но тъй като кремът ми свършва се чудя да продължавам ли ... а и е доста скъпичък та ако ще мажа още ми се иска да е с нещо по-евтинко Simple Smile

Аз не мажа лицето. Дори и навън като излизаме в студа, нищо и няма на лицето, все така меки нежни бузки Simple Smile

# 204
  • София
 И аз не мажа като излизаме.

# 205
И аз не мажа и не съм мазала и големите. Но сега ми се иска да взема нещо слънцезащитно. Препоръчайте ми.

# 206
  • София
Значи, ако чуете бебе неистово да се дере поради простата причина че майка му си е позволила да го изведе навън - ние сме! Не знам какво е това чудо безподобно 🙄 Някой знае ли как се лекува такова чудо?

# 207
Значи, ако чуете бебе неистово да се дере поради простата причина че майка му си е позволила да го изведе навън - ние сме! Не знам какво е това чудо безподобно 🙄 Някой знае ли как се лекува такова чудо?
Биберон и движение не вършат ли работа?

# 208
С количката се минава през най-големите дупки. Обикновено това ги кефи, стига да не е прекалено

# 209
  • София
Биберон не иска, имаме 4 и никоя форма не й харесва, нито силикон, нито каучук. С количката не смея да спирам, минаваме по тротоара ако има, заради плочките, по павета когато има 😁 Нищо и нищо, не проумявам какво е това чудо 🙁 Днес пак аз бутах количката, а мм я носи..гледат ни като полезни изкопаеми 🙄

Слънцезащитен крем ни препоръчаха на Авен, утре пристига. Не можах да разбера дали детският е и бебешки, тъй като само на единия пише "и за бебета", и е доста по-скъп. Взех го него, някой ако знае моля да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт