Имам въпрос към кърмещите майки, взимате ли някакви витамини? Имам дни, който се чувствам просто толкова изтощена и нямам сили за нищо.

Опитвам се да ги замествам с бибата, но не става.
)) По калъп ськаш са правени
))
) И ще слушам акъли
) Свекър ми е бивш фелдшер, а свекървата отговаряше за болничното хранене. Яко, а?!
)
Мале доста съм ви изпуснала, щом и нова тема сте пуснали 😁 При бас е едно спокойствие, чудя се понякога имам ли бебе вкъщи или не?! Чудя се дали това не е затишие пред буря.. Ако е така то лошо ми се пише, защото нашата принцеса пт месец и нещо е толкова кротка, че имам чувството, че гледам кукла, а не бебе 🤔 Плаче само когато е адаки гладна, направо става като звяр, та по този повод ММ започна да й вика зверче 😂. Иначе големи усмивки раздава и много оича да се плези. Също много обича гимнастиките, масажчетата, да лежи по корем, да се къпем (имам чувството, че само това чака, да влезе във водата 🙄) и мнооооооого обича активната гимнастика. Такива юмруци и шамари бие на играчиите, че понякога чак ми става жал за тях 😂 От доста време насам заспиваме към 00:00 и се будим сутрин към 8-9 ч. ( без да се будим за нощо хранене) Малко след като малката направи месец кърмата ми спря. Бях споменавала, че ММ го оперираха, та... катастрофира ( слава богу е билл само леко “подпиране” на един бакшиш, който явно не знае за какво служат мигачите) и от там започна да спира и накрая спря напълно. Опитах се да я стимулирам, но без успех, та вече сме на АМ. Но това няма значение, важното е да ми е жива и здрава. Гладна няма да остане
моята нещо ми се струва малка или май аз прекалявам с нещата, които вземам

Чета из разни сайтове, че за бебетата, които са изцяло на кърма е по-добре да се започне захранването към 6тия месец, а тези, които с на АМ към 4тия???
Научила съм я да седи все с лице напред и да гледа, а не с лице към мен, и като я сложа в слинга тя започва да се дърпа и да си удря главата в мен. Хич не обича да е така забита и да не вижда. Не знам какво ще я правя такава. Някой знае ли вариант, при който да я нося с лице напред?
Научила съм я да седи все с лице напред и да гледа, а не с лице към мен, и като я сложа в слинга тя започва да се дърпа и да си удря главата в мен. Хич не обича да е така забита и да не вижда. Не знам какво ще я правя такава. Някой знае ли вариант, при който да я нося с лице напред?

Препоръчани теми