SUPERNATURAL: Походът на кайсиите

• 20 955
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
Промото за следващия епизод:

И сядам да гледам, че след прочетеното в темата Open Mouth ...

# 151
  • Вестерос
Скрит текст:
Ама виж , че я няма Sad уфффф
Ще изкарат Кас виновен

# 152
Това ще е най-тъпото, да пуква Лимбата, че да се отървем, три епизода остават и ще ги окипезят, сигурна съм, язък!

Думите на Дийн към Кас, а такава силна връзка имаха преди, не ми се ще да се окажат истина....

# 153
Описания на трите епизода до края на сезона:

14x18 "Absence": THE STATE OF BEING AWAY – Sam and Dean continue to worry about the condition of Jack’s soul.

14x19 "Jack in the Box": A PILLAR OF SALT – Sam, Dean and Castiel investigate a string of suspicious deaths that have a biblical element to them.

14x20 "Moriah": ALL HELL BREAKS LOOSE ON A SHOCKING SEASON FINALE – Sam, Dean and Castiel are thrown into an epic battle. Meanwhile, Jack becomes disenchanted with all the lies, and an old friend from the past shows up.

Общо взето нищо не казват. И точно затова се надявам да стане нещо наистина хубаво и изненадващо

# 154
Аз пък не, такова усещане имам.

# 155
Явно оптимизмът ми е в повече Joy

# 156
Дано да си права, искам да остана с хубаво чувство от последните два сезона, една ера приключва, израснахме с тях и преживявахме всичко, дори смея да твърдя, че сериала ме е "спасявал" от скучното понякога ежедневие и благодарение на това улисването ми в серията ме е карало да забравя поне за 40 минути някои проблеми.

# 157
Hug
Сигурна съм, че ще продължим да си пускаме по някой любим епизод. Било защото е интересен, емоционален, било просто заради двойната тексаска прелест Stuck Out Tongue Winking Eye

# 158
О, да, задължително.
Търпение нямам да видя финала на сезона, че и на сериала...

# 159
И аз. Да се стягат сценаристите, че няма да има време и начин да си оправят грешките Joy

# 160
Гледах.
Нищо не се знае. Не видях да я уби. Може да е цапнал  Laughing

# 161
Докато се чудех вчера, хрумна ми една теория. Сетих се за пиесата в 10-ти сезон и за момичетата, които пяха. Може героите, които играеха, да са последните останали накрая. Все пак "каквото е горе, такова е и долу",  до едно  време това беше лайтмотивът в сериала.

# 162
Може и така да стане. Все пак се смята, че най-голямото постижение и "завет" на сериала е SPN семейството.
На мен ми се гледа нещо в духа на "Това е/беше нашата битка" и да видим и следващата смяна. Само да не са трагедиите от "Freaks and Geeks" или пуберите от Лебанон.

# 163
Мери ми беше малко дразнеща, ама пък и някак симпатична.
Дразнеше ме, че се мляскаше с Мъж ми.
Ама пък ми стана едно гадно ако наистина я е убил.
Не ща Момчетата да страдат.

# 164
Хора, иде края на сезона, че и на сериала, Мери сигурно прави компания на Чък, така ми мирише на мен.
Малкият ще се озлоби от деянието, момчетата ще откачат и той тотално ще изтрещи и ще се превърне в Кас от сезон 7.

Общи условия

Активация на акаунт