SUPERNATURAL: Походът на кайсиите

• 20 959
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
За нея ще вземем и шпакла, за да я остържем от екрана след филма Joy

# 181
JoyJoyJoy

Само да не ни пребият, че пречим на видимостта.

# 182
Няма да посмеят - 15 години се занимаваме с битки. Това, че само ги гледаме на екран не е от значение. Пък Joy

# 183
Имаш право, лошото ще е, ако ги видим на живо, през глава и в галоп право към целта.Joy

Тръпна за петъчната серия, въпреки че от промото останах с впечатлението, че ще е голяма мелодрама, а точно тези епизоди едвам се стърпявам да не ги превъртя.

# 184
Аз не знам как бих реагирала, защото познавам хора с доста добър самоконтрол, които са го изгубили при заветната среща.

В следващия епизод поне ще разберем какво се е случило с Мери. В промото Дийн леко се увлече с думите към Кас. Да видим!

# 185
Аз със сигурност няма да мога да запазя самообладание. Joy За действията си няма да отговарям, ще пледирам невменяемост.Joy

Да, тежки думи, но така ще го направят, че всичко ще изглежда повърхностно, както винаги ще пренебрегнат важните неща и ще ги пратят оттам, откъдето са дошли.

# 186
Кас е правил големи грешки/глупости, ама чак такава реакция на Дийн...
В промото видях Лимбьо и Ник, но така и не успях да изгледам последния епизод и не се ориентирам какво става. Обаче ми се струва крайно време Ник да си ходи завинаги.

# 187
Ще си трая, да не ти развалям кефа......, но ме сърбят ръцете де...Joy

Вярно е това, но такава реакция не очаквах от Дийн, обяснението - Мери е пукнала и Дийн обвинява Кас затова.

# 188
Много мило, Иве Hug , благодаря! Не ми е удобно да губиш време да ми попълваш пропуските. Ще гледам тези дни.
За Мама не знам... Ще ми е жал ако загине, но и не виждам защо още стои в сериала.

# 189
А, нищо не ми пречи, не искам да ти развалям удоволствието.Blush

# 190
# 191
  • Вестерос
На кино ли ще ходим?

За Емптито имах предвид, изпразненото Grinning

# 192
Ако има някога Supernatural филм, смятаме, че трябва да ходим да го гледаме заедно. Съгласна?

# 193
Да, да, даааа Grinning

# 194
  • Вестерос
Естествено, там съм!

Общи условия

Активация на акаунт