София, жк Младост - тема 31

• 67 460
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Вече има топла вода в Младост 1 Simple Smile

# 136
  • София
Oще от вчера вечерта имаме топла вода в Младост 1.

# 137
  • София
Да ми препоръчате място някъде в Младостите, откъдето могат да се купят хубави дребни сладки и соленки?

Мога да ти препоръчам пекарната "Хлябът на Нена" на пазара на Младост- 1, вътрешния "площад", където има и стрийт бар, печените ядки на арабина, мандрите. Солени неща не съм опитвала, но сладките са им хубави- особено ти препоръчвам едни локумки, от тях изядохме 1кг около Великден, навсякъде се харесаха, където ги занесохме.

https://www.google.com/maps/uv?hl=bg&pb=!1s0x40aa8727eb30d5f … RwQoiowEHoECAwQBg

# 138
Моят син, както и на доста няколко приятелки бяхме в група Патета.Няма недоволни.
И моят е в група Патета. Надявам се бързо да се адаптира и да му хареса

# 139
  • София
Някога бяха леля Галя и леля Силвия. Дали са още те?

# 140
Здравейте!
Имам голяма нужда от препоръка за ветеринарна клиника/ветеринар за онкологична операция на котаранката ни. Може и да не е в квартала, но ми е важно да мога да се доверя на опериращия, че знае какво прави.  Praynig

# 141
Някога бяха леля Галя и леля Силвия. Дали са още те?
Фамилята на едната е Янева или Янкова, не запомних точно Simple Smile

# 142
Здравейте!
Имам голяма нужда от препоръка за ветеринарна клиника/ветеринар за онкологична операция на котаранката ни. Може и да не е в квартала, но ми е важно да мога да се доверя на опериращия, че знае какво прави.  Praynig

Силно препоръчвам специалистите в ММ Вет/ Мл.4.  Имам пълно доверие на всичко препоръчано или казано от тях. Прекрасни са.

# 143
Здравейте!
Имам голяма нужда от препоръка за ветеринарна клиника/ветеринар за онкологична операция на котаранката ни. Може и да не е в квартала, но ми е важно да мога да се доверя на опериращия, че знае какво прави.  Praynig
Син кръст

# 144
shrekie и ralitsa_bv, благодаря много за личния отзив и насоките.  bouquet

# 145
Да ми препоръчате място някъде в Младостите, откъдето могат да се купят хубави дребни сладки и соленки?
К-с Гардения,преди магазин Дар,Младост 3,има едно магазинче,от там купувам,има дребни сладки,соленки,бонбони

# 146
К-с Гардения,преди магазин Дар,Младост 3,има едно магазинче,от там купувам,има дребни сладки,соленки,бонбони

Дааа... доста пъти съм взимала. Супер е

# 147
И аз от там пазарувам. Еклерите са вълшебни! Smiley

# 148
  • София
Благодаря за препоръките за сладки и соленки, записвам си инфото за следващия път, че загубих повече от час да обикалям по разни места, където нямаше това, което търсех. Heart

# 149
  • София-Младост
Стартира обществено обсъждане на ПУП на Горубляне.
https://stolica.bg/raion-mladost/startira-obshtestveno-obsazhdan … EvLns1ac7d7KuAWd4

Общи условия

Активация на акаунт