София, жк Младост - тема 31

• 66 505
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
За мен е нормално да има различна тарифа след стандартно работно време. Това важи за всички услуги на майстори, почистващи фирми и т.н.

# 241
  • софия
Миналата седмица си закупих от промоцията в Лидл кухненски смесител с душче. Оказа се, че мъжът ми не знае как да го монтира. Може ли телефон на някой ВИК майстор в Младост, защото миналата година намерих в интернет телефон на един "майстор", който ми таксува само за идването си в 18,00 ч. 60 лв. /нощна тарифа/ + работа и консумативи и ми излезна доста солено.
аз съм се обръщала към магазините за вик части, както и железарии - казвам си проблема и те самите предлагат услугата, а цената едва ли ще  е повече от 20 лв. предварително питам за цената!

# 242
60 лв. само, за да дойде?!?! Еееее, прекаляват!

# 243
  • София
Направо да се преквалифицирам се замислам.

# 244
Днес беше откриването на Ремедиум в Младост 2. Heart

Правиха безплатен тест за анемия по повод Международна седмица на здравето.

# 245
  • Тра-ла-ла
Бях в Ремедиума без да знам, че е баш в деня на откриването. Амиии, тук там празни рафтове. Някъде бяха наредили само по 2 продукта от вид (или е било обрано вече, но едва ли). Доста продукти нямаха цени. Някои марки още не са ги заредили. Явно поетапно пълнят.

Много "поздрави" на онази майка от Младост, чиито 2 близначета не спряха да се гонят,  да тупкат с топки вътре в аптеката и да бутат разни неща. Grin

# 246
  • Хасково
Здравейте! Имате ли информация какво ще се строи зад новопостроения блок на Celere „Резиденшъл Младост“   до Кауфланд до военната детска градина? Дали това ще е част от обещания парк или терена е разчистен за нови строежи! За съжаление в Младост всичко се прави на тъмно!                                                                 
Според кадастралната карта, ще има малки жилищни сгради -правоъгълничетата в оранжево. Но, ако правилно разбирам, картата качена на сайта на общината май е от 2009, така че може и да са настъпили промени

Последна редакция: чт, 20 юни 2019, 09:49 от Ivayla_

# 247
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
момичета, извинете за плонжа в темата ви, Simple Smile но мисля, че само вие можете да помогнете.
търся отзиви за лятната занималня за по-големи деца в "Двореца на щастливите хора".

# 248
  • София
Моят син беше в нея един месец и се чувстваше много добре.

# 249
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Благодаря.
Simple Smile бъдете здрави.

# 250
За кратко без топла водица Rage
https://toplo.bg/news/2019/06/24/1-11

# 251
Ние ще сме от 11 до 20. Отново десет дни без топла вода....разкош!!!

# 252
  • София
Оххх ще пропуснем, обаче това на нищо не прилича.... А не, прилича... На ремонта на Графа и ремонтите по магистралите😠

# 253
От топлото изпратиха вест:

Уведомяваме ви, че поради авария временно е преустановено подаването на топла вода в ж.к.” Младост-1А”-целият квартал, 145 СОУ, “Паломита”, “Дема”- кортове и технически център “Раковски”.

# 254
  • София
Момичета,има ли друг нотариус в Младост,освен Найденова(кантората и на бул.Малинов)?

Общи условия

Активация на акаунт