София, жк Младост - тема 31

• 66 506
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • София
И аз препоръчвам д-р Ясен Иванов. За мен е чешит, но му имам пълно доверие. Препоръчали са ни го лекари.
Имате ли идея кога ще отворят аптека "Ремедиум" в Младост 2?

# 226
И азсе присъединямам към въпроса. Не намерих инфо кога отворя Ремедиум? Работи ли вече?

# 227
  • София
Аз им бях писала на "Ремедиум" с такъв въпрос и ми отговориха, че нямат конкретна дата.

Изглежда не бързат.

# 228
Здравейте! Имате ли информация какво ще се строи зад новопостроения блок на Celere „Резиденшъл Младост“   до Кауфланд до военната детска градина? Дали това ще е част от обещания парк или терена е разчистен за нови строежи! За съжаление в Младост всичко се прави на тъмно!

# 229
  • София
Като им знам политиката, искрено ще се учудя, ако планират парк. Строят единствено блокове като полудели, особено след ареста на Иванчева.

# 230
Здравейте! Имате ли информация какво ще се строи зад новопостроения блок на Celere „Резиденшъл Младост“   до Кауфланд до военната детска градина? Дали това ще е част от обещания парк или терена е разчистен за нови строежи! За съжаление в Младост всичко се прави на тъмно!

Говори се, че ще са блокове. От другата страна на улицата също, съответно пътечката от метрото на Младост 3, която води към Кауфланд ще замине, защото и там орязаха всички дървета...

На Гранд Каньон одобриха още 3 сгради, изобщо в тази част Млдост става ужас.

А пък в Младост 4 ще изникне този гигант ...

# 231
Ако това е така  наистина са чакали ареста на Иванчева, а тази част на Младост ще е кошмар!

# 232
  • София
От моя позната, която учи ландшафтна архитектура, знам че имаше  конкурс за облагородяване на района зад църквата и превръщането му в парк. До колкото знам има и проект, който е спечелил, дано да пристъпват към реализирането му!

# 233
  • София
И аз знам, че там ще правят парк - има одобрен проект и земята е дарена от МО на Младост. Проекта на Гаранти Коза е до края на Кауфланд, те вече са го разчистили - Рувекс и газстанцията. Въпроса според мен е дали ще направят улица по Бъднина, която да излиза на  Ляпчев без да се гази в калта.

# 234
И аз знам, че там ще правят парк - има одобрен проект и земята е дарена от МО на Младост. Проекта на Гаранти Коза е до края на Кауфланд, те вече са го разчистили - Рувекс и газстанцията. Въпроса според мен е дали ще направят улица по Бъднина, която да излиза на  Ляпчев без да се гази в калта.

Да, това е условието - да направят кръстовището между Бъднина и Ляпчев и евентуално някой ден да видим и продължението на бул. Копенхаген от Дружба до Младост 3 заедно с трамвая.

# 235
  • София
Само в нашия блок ли топлата вода е кафява?

# 236
  • София
А вашият блок е?

# 237
  • София
Само в нашия блок ли топлата вода е кафява?

имахме наскоро подобен проблем в Дружба, целия вход беше с кафява вода, топлата само, звъннете на Софийска вода, най-вероятно проблем е с абонатната станция, при нас реагираха доста бързо.

# 238
  • София
Оказа се локален проблемът. Дано не опираме до домоуправителя, че там е много тегава работата като стане въпрос за работа. Една идея е по-чиста водата сега, беше ръждива, а сега е чай от липа. 😄

# 239
  • София Младост 3
Миналата седмица си закупих от промоцията в Лидл кухненски смесител с душче. Оказа се, че мъжът ми не знае как да го монтира. Може ли телефон на някой ВИК майстор в Младост, защото миналата година намерих в интернет телефон на един "майстор", който ми таксува само за идването си в 18,00 ч. 60 лв. /нощна тарифа/ + работа и консумативи и ми излезна доста солено.

Общи условия

Активация на акаунт