София, жк Младост - тема 31

• 67 574
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • нейде там, където ....
Всичко това е така, но:

1. е добър диагностик;
2. лекува адекватно;

3. си вдига телефона, по всяко време на денонощието (особено с бебе това е важно).

Километрична е опашката при нея, защото има много пациенти Wink

Но, разбира се, всеки сам си преценява кои неща са му най-важни при избора.

Преди години не можа да постави правилната диагноза на детето ми, отказа да ни изпрати при специалист, а назначеното лечение докара много проблеми. Нещата се наместиха от д-р Йорданов, от същата поликлиника.

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 15:41 от bubanka

# 211
преди време /вероятно и сега/ ето от тук:
адресът е ул. Д-р Атанас Москов №40
1715 София, жк Младост-4, Район Младост

от другата страна на москов, в 470А мисля, че също предлагаха подобна услуга, но май само за работните дни

Здравейте, и аз да попитам, може ли някъде в Младостите да се закупи "домашно приготвена храна", така да се каже, освен на щандовете на Била, Кауфланд и Фантастико?

# 212
  • София
Преди години не можа да постави правилната диагноза на детето ми, отказа да ни изпрати при специалист, а назначеното лечение докара много проблеми. Нещата се наместиха от д-р Йорданов, от същата поликлиника.

ОК, не твърдя, че тя е абсолютно безгрешна, нали си давате сметка, че няма перфектни хора? За всеки, и за най-добрият специалист може да се намери отрицателно мнение. Казвам, че за мен до момента е била ок. От 24 години децата са при нея, от бебета. Както и да е. Дайте предложения на жената за добри според вас педиатри.
Пък тя да се срещне с тях и да си решава.

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 15:41 от bubanka

# 213
По темата за смяната на личния лекар:
Днес ходих в 25 ДКЦ при д-р Ранева. Каза, че е достигнала ЛИМИТА СИ ОТ 2500 ПАЦИЕНТА. След този лимит трябвало да взема 2ри лекар в кабинета си, а разбира се, нямало къде да го сложи. (Не знаех, че съществува лимит...)
Та, така!
Ще си позволя да се повторя в нескрит текст. Цитирам какво ми казаха преди около 20 дни в сайта на НЗОК:
"В законодателството липсва норма, по силата на която общопрактикуващ лекар да откаже вписване в пациентската си листа на здравноосигурени лица, които са го избрали.
При  отказ на общопрактикуващ лекар да Ви впише в пациентската си листа, обърнете се за съдействие към районната здравноосигурителна каса (РЗОК), с която той има сключен договор. (Ако става дума за РЗОК София - 1408 София, ул. “Енос” № 10, вх. Б.)"

И още нещо сходно:

Много неприятно с отказите, на мен ми отказа сестрата на Арнаудова, не че ни Й казах какво са ми отговорили от касата. И все още съм в процес на търсене на приемащ лекар в Младост, чудя се дали от регистратурата имат инфо дали въобще някой приема.

Последна редакция: вт, 11 юни 2019, 16:18 от Пит

# 214
  • София
Здравейте, и аз да попитам, може ли някъде в Младостите да се закупи "домашно приготвена храна", така да се каже, освен на щандовете на Била, Кауфланд и Фантастико?

В Гардения та има нещо подобно Simple Smile

# 215
  • СОФИЯ
Закон за здравното осигуряване
чл. 55, ал. 3 Националните рамкови договори не могат да установяват изисквания за:
 1. минимален брой на регистрираните здравноосигурени лица от изпълнител на първична извънболнична помощ;

2. условия, възпрепятстващи свободния избор от осигурения на изпълнители на медицинска помощ, сключили договор с РЗОК;

Това изискване за втори лекар или каквото там е при над записани 2500 ЗОЛ, вероятно е някъде в приложенията на НРД.

# 216
  • София
"За Всичко това е така, но:

1. е добър диагностик;
2. лекува адекватно;
3. си вдига телефона, по всяко време на денонощието (особено с бебе това е важно)."

Нито ни диагностицира, нито ни лекува адекватно. Лекува винаги с едно и също, независимо от симптомите, не дава направления, не препраща на специалист. От чакането в чакалнията (дупка без въздух, слънце и прозорци), винаги се връщаш по-болен. Може към старите пациенти да не се отнася по същия начин, но с нас се държеше превъзпитателно до известна степен грубо.
Препоръчвам за педиатър д-р Ясен Иванов в к-с Гардения.

# 217
Д-р Иванов е в бл. 384, не в к-с Гардения. Hands V

# 218
Благодаря, за тези предложения , ама моля и за още, че с 2 имена има голям шанс и да не намеря педиатър.

# 219
  • София

В Гардения та има нещо подобно Simple Smile

И е много добро, готвят вкусно и разнообразно, дъщеря ми редовно си купува от там.

# 220
Коя Младост? Има на доста места хубава кухня Simple Smile

# 221
Благодаря на всички за отговорите. Това заведение на Окръжна болница го знам и съм купувала оттам храна, но ми е малко далече. В Гардения ще го пробвам Yum
IvelinaLin, най-добре в Младост 1А, и Младост 3 Smirk

# 222
  • София
Благодаря на всички за отговорите. Това заведение на Окръжна болница го знам и съм купувала оттам храна, но ми е малко далече. В Гардения ще го пробвам Yum
IvelinaLin, най-добре в Младост 1А, и Младост 3 Smirk
В Младост 3,бл 408(ако не се лъжа).Сравнително нова кооперация,от едната страна има магазин Бамби.Това за храната се намира в другата част на блока,по-близо до пазарчето.

# 223
  • София
най-добре в Младост 1А, и Младост 3 Smirk

В Младост 1А до кортовете на Дема, където беше преди Домашнатата сладкарница.

# 224
Цитат
В Младост 3,бл 408(ако не се лъжа).Сравнително нова кооперация,от едната страна има магазин Бамби.Това за храната се намира в другата част на блока,по-близо до пазарчето.
И аз щях него да предложа. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт