София, жк Младост - тема 31

• 67 565
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте, мнения за др Йордан Йорданов, дентален хирург в Младост 2? Това му е сайта http://www.jordanovdent.bg/ . За вадене на мъдрец става въпрос.

Последна редакция: нд, 09 юни 2019, 23:21 от МамаХейтър

# 196
Мога само положителни неща да кажа за него. Цялата фамилия ходим при него, а сред тях има доста страхливи. Препоръчвам!

# 197
  • София-Младост
Мога само положителни неща да кажа за него. Цялата фамилия ходим при него, а сред тях има доста страхливи. Препоръчвам!
А някакви ориентировъчни цени дали можеш да споделиш?

# 198
Имам един папирус за слагане в рамка.
Знаете ли къде слагат в рамка?
На пазара на Младост 1, до покрития пазар за зеленчуци, посока към ДМ има още няколко магазина за диетични храни, хавлии, хляб, дрехи и т.н., там в едно от магазинчетата продават и слагат в рамки.
Иначе и в Рингмола, в Мусю Бриколаж също съм виждала да предлагат такава услуга.

# 199
Ала-Бала Ние сме ходили при него в денталния център в 25-та поликлиника: http://mladostdent.com/%D0%B5%D0%BA%D0%B8%D0%BF
Клиниката доколкото знам е сравнително от скоро - няколко месеца.
Етърва ми с племеницата са ходили в клиниката. Впечатленията им бяха положителни.
За цени не мога да те ориентирам, защото не помня. Явно не е било нещо фрапиращо.

# 200
  • София
На мен преди 5г.ми взе 80лв.з вадене на мъдрец.

# 201
Привет, моля, да ме насочите за добър педиатър.

# 202
  • София

Нашата педиатърка според мен е ок, но не е в Младост, а в сградата на Студентска поликлиника (с 413 се пътува). Казва се д-р Елена Иванова.

# 203
  • София

Нашата педиатърка според мен е ок, но не е в Младост, а в сградата на Студентска поликлиника (с 413 се пътува). Казва се д-р Елена Иванова.
Аз не я препоръчвам. Вечно говори по телефона с някои пациент и опашката винаги е километрична. И се сърди ако не си и се обадил предварително,  че ще ходиш, а в същото време няма часове.

# 204
  • в света на неограничените измерения
В парк Боби и Кели (биеше Патиланци) в Мл.3 има италиански ресторант La roca. Пиците са  много вкусни, както и останалата част от менюто, което е интересно. В ресторанта има приятно сепарета , сега вече може и на маси навън. За детето има всякакви развлечения,  според възрастта, има и аниматори. 

Анна, благодаря за предложението.  Страхотно си изкарахме вчера вечерта. Събрахме се повече хора.
Менюто ми хареса.

# 205
  • София

Аз не я препоръчвам. Вечно говори по телефона с някои пациент и опашката винаги е километрична. И се сърди ако не си и се обадил предварително,  че ще ходиш, а в същото време няма часове.

Всичко това е така, но:

1. е добър диагностик;
2. лекува адекватно;
3. си вдига телефона, по всяко време на денонощието (особено с бебе това е важно).

Километрична е опашката при нея, защото има много пациенти Wink

Но, разбира се, всеки сам си преценява кои неща са му най-важни при избора.

# 206
По темата за смяната на личния лекар:
Днес ходих в 25 ДКЦ при д-р Ранева. Каза, че е достигнала ЛИМИТА СИ ОТ 2500 ПАЦИЕНТА. След този лимит трябвало да взема 2ри лекар в кабинета си, а разбира се, нямало къде да го сложи. (Не знаех, че съществува лимит...)
Та, така!

# 207
Някой по-назад сподели, че от ЗК са му казали, че няма такова нещо като лимит на пациенти, обаче като не искат да те запишат, не може насила да стане... Tired

# 208
Здравейте, и аз да попитам, може ли някъде в Младостите да се закупи "домашно приготвена храна", така да се каже, освен на щандовете на Била, Кауфланд и Фантастико?

# 209
  • София
Здравейте, и аз да попитам, може ли някъде в Младостите да се закупи "домашно приготвена храна", така да се каже, освен на щандовете на Била, Кауфланд и Фантастико?
Горещо препоръчвам Cantina21 срещу Окръжна болница. Готвят вкусно, разнообразно и след 17:30 имат 25% намаление на готвените ястия и супите. Сряда и петък е рибен ден. Храната за вкъщи може и в собствени кутии. Имат пос-терминал

Общи условия

Активация на акаунт