Лежащи мами - 43

• 37 358
  • 706
  •   1
Отговори
# 135
Момичета, след терапията с кортикостероидите да са ви излизали пъпки? След болницата забелязах малко по лицето и раменете, но вече са доста повече, избиват имам чувството с всеки ден, малки и червени, някои с бях връх, на места дори ме сърби, много е гадно. Правя връзка с терапията, защото се появиха от болницата натам... за друго не се сешам от какво може да е... Sad

# 136
За обрив (пъпки) не знам, но съм чувала, че след кортикостероидната терапия трябва да се следи кръвното по няколко пъти на ден. Аз на косъм се разминах, но бях се заредила с ампули Дексаметзон и спринцовки. Нека някоя мама с опит да сподели.

# 137
Пипи, при мен не се е случвало..

# 138
  • София
И при мен не !
Вдигнах рязко кръвно, но незнам дали е от тях или от това, че като ми спряха аспирина и кръвното взе да се покачва и доплерите да се влошават.....

Последна редакция: сб, 09 мар 2019, 11:01 от Bambolinka11

# 139
Явно е просто съвпадение, тъкмо се зарадвах, че кожата ми се изчисти и сега е по-зле от преди да съм бременна и то по тялото, там пък никога не съм имала пъпки Sad но това да е проблема...да си го родя живо и здраво, пък ще ги мисля после пъпки и килограми как ще ги боря. Иначе за кръвното си взех апарат, но си седи все така ниско, иначе сърцето доста ми се разтуптяваше няколко дена след инжекциите, но проблеми с кръвното нямах. Меря си го за всеки случай, на тоновете също ми го мерят и така го следя.

# 140
По време на бремеността така се опъпчих-по гърба и лицето.А в пубертета нямах Grinning Борих се 1 година близо за да се оправя.Отдавам го на чантата с лекарства ,която пиех.Нямала съм терапия за дробчета.

# 141
Да, аз също пия една чанта с лекарства, скоро ще почнат малко по малко да ми ги спират.. за мога да изпия всичко на интервали имам едно хапче и за през нощта 🙄

# 142
Здравейте нова съм тук,бременна съм в 11 г.с.и ми откриха хематом.Кървя през два три ден и почти през толкова време съм в спешното много мее страх.Някоя мама имала ли подобен проблем? Благодаря

# 143
Здравейте момичетата...от залежаването нивото на триглицериди повиши ли ви се? При мен бяха в норма,но от както се наложи да лежа рязко се повишиха над нормата,в момента са 4.5 при норма 2.2...а холестерола ми и се е понижил малко...

# 144
Изабел - в понеделник ще правя кръв и урина.
Аз да се оплача. В неделя дъщеря ми е имала контакт с дете болно от шарка. Чух се с личната и след разговора ни ме посъветва да я отделя за 14дни. Също и да спре градина, защото в момента върлува шарка в града. Детето ще го гледа майка ми, но аз не спирам да плача. Не стига, че я чакам с нетърпение да се прибере и да ми влее малко радост в душата. Ми болно ми е. Знам, че така е по-добре и все пак сълзите си текат.
Ми оплаках се, лежа и това е. Мътим.

# 145
  • София
Лолита, не си карала варицела ли? Защото ако си я карала, не знам от какво се притесняваш.
Иначе, много добре разбирам как се чувстваш - много е неприятно, но ще мине Simple Smile В коя седмица си вече?

# 146
Карала съм някаква шарка, но майка ми не помни коя. И рових да търся картони, не намерих. Варианта е да питам правят ли изследвания на антитела в лабораторията утре.
Вече карам 29+4. Броя ги тези седмици Simple Smile

# 147
Преди да забременея си пуснах антитела за варицела,че и моята майка не помнеше ,а племенницата беше имала контакт.Може да пуснеш ако решиш.А иначе знам,че до 3ти месец е опасна варицелата,но не съм сигурна Confused
 Иначе предполагам колко ти е мъчно за дъщеричката.Скоро ще пускам моята на ясла,аз съм много ентусиазирана ,но тя отскоро само мен търси и страда.Та се подготвям психически как ще е Confused

# 148
Привет!
До преди седмица лекувах два вида бактерии във влагалищния секрет, появили се след серклажа и за щастие ги овладяхме, но след лечението с антибиотици разбира се се сдобих с гъбички Кандида албиканс Pensive
Аг-то ми каза да си взема Полижинакс, но нито рецепта ми даде, нито ми каза колко време да ги слагам (те нали са по 6 или по 12 в опаковка) и освен че сега е почивен ден, тя се оказа, че е почивка цялата седмица и сега не знам 6 или 12 дена да приложа лечението.
В листовката пише 12 дена и в описание на лекарството в нета видях, че 6 дена е профилактичната доза, а при мен гъбичките са масово и дори пише, че липсват полезните бактерии лактобацили Confounded
На преглед ще съм чак на 25 март (понеделник) и се чудя ако си приложа цялата терапия от 12 дена да не си навредя по някакъв начин (в 30+1 г.с. Съм). Някой да е лекувал гъбички с Полижинакс и да ми даде съвет?
Блгодаря предварително!

# 149
  • София
Лайла, докато пиеше антибиотик , взимаше ли и пробиотик ? Аз доста Аб изпих, но непрекъснато пиех и Лактофлор Био плюс, изписан ми от Христов и гъбички никога не съм имала!
Пиши му на вайбър, ще ти отговори

Общи условия

Активация на акаунт