Лежащи мами - 43

• 37 345
  • 706
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, търсейки мнения за Магнезиево олио попаднах на тази тема.
Моля да ми препоръчате изпитана марка... (от вчера) Сигридов ми спря магнерота и направо не си усещам краката. Ходя като пингвин. Каза да търся хубаво олио, но пропусна да спомене марка.

# 121
Лолита,не се стряскай ,че е тапа.Аз и сега като не съм бременна имам често такова прозрачно,разтегливо течение.По време на бременноста също съм имала.Не казвам,че не е със сигурност,но не мисля че е тапа.Пиши днес след прегледа.Този лекар преглежда в Медлайн нали?

Зо магнезиево олио не съм запозната Confused

# 122
Мен срамната кост не ме тревожи толкова, колкото контракциите. Имах едно като зацапване слузесто. Заради това държах да ме види уж специалист.
Лолита, как точно усещаш контракциите и колко са чести? Болезнени ли са или е само стягане и горе-долу по колко на ден?
Че и аз имам въпреки конските дози лекарства  и не знам дали да се тревожа заради тях Thinking

# 123
Момичета папаверина скъсява ли шийката,въпреки че във вторник доктор ми каза че нош па също не скъсява шийката...

# 124
Момичета папаверина скъсява ли шийката,въпреки че във вторник доктор ми каза че нош па също не скъсява шийката...
Аз знам, че но-шпа не я скъсява, но я кара да омеква, което пък от своя страна може да доведе до скъсяване Thinking
Но за папаверин нищо такова не съм чувала.

# 125
Те са сходни папаверин и нош па. И аз знам, че омеква шийката от тях. Спряха ми ги(и двете ги пиех, първо нош па, после папаверин) в 17 седмица някъде и от тогава не съм пила.

# 126
Здравейте  мили момичета !
Днес ме прегледа д-р Иванов в Медлайн. Само където не паднах, просто ревнах от облекчение. Имам разкритие -0,7 см, но шийката е 4 см и според него няма защо да се тревожа толкова много. С почивка и лежане нещата ще се получат, вдъхна ми кураж и искам да родя при него.

Лейла -контракции имам почти постоянно, когато съм права. Два дни имах и легнала.

Момичета психиката е важна ! След като ми наговори ужасии онзи лекар контракциите ми зачестиха. Днес имам чувството, че съм малко по-спокойна и някак поспряха .
Магнезиевото олио- друг път съм писала не е за чувствителна кожа. Аз се зачервих и ми щипеше. Много е силно.

# 127
Определено психиката оказва влияние!
Аз много се тревожех дали ще достигна 9тия месец и бях с доста контракции, от които две крачки не можех да направя. Стигнах 36г.с. и до раждането не почувствах никаква болка! Явно вече бях спокойна, че се добрах до прилични седмици!

# 128
  • София
Лолита, спокойствие само ! А и какъв е тоя изостанал лекар ? В 28 ма седмица нямало шанс .... дрън- дрън . Ей я, в 27 ма седмица ! Верно, постоя 3 месеца в кувьоз, ама си е едно прекрасно бебче !
Кви са тия лекари изроди бе?
Успех, Лолитка, Изабел , ще видите как ще стигнете до 36-37 ма седмица, а дай боже да ни изненадате и с 39-40

# 129
Малка, сладка буболинка. Голям герой е тя и мама ❤и вече с бузи, сладко зайче. Да е много здрава! ☺❤❤

# 130
Bambolinka11- благодаря от сърце за куража ! Това малко съкровище е доказателство, че мечтите се сбъдват ! Има прекрасни бузки вече, само за целувки Simple SmileБъдете обичани и носени на ръце от вашите половинки !

Момичета, честит празник ! Желая ви от сърце здраве, повече спокойствие и прекрасни финали на бременностите !
Хубав и спокоен ден на всички Purple Heart

# 131
  • Варна
Мили, момичета, честит празник! Бъдете здрави, обичани, ценени и много щастливи от това, че сте жени!
Purple Heart
Малката Бамболинка е прекрасна! Жива и здрава да е!

# 132
Честит празник прекрасни момичета!Да сте здрави и все така борбени!

Бамболинка,страхотно човече е вече!

# 133
Честит празник и от мен! Желая здраве за вас и бебчета, да бъдете обичани, уважавани майки и любими жени!
Бамболинка толкова сладичка, само за гушкане! Голям герой е тя на нашата група показа че вс е възможно!
Ние също сме си у дома от 3 дена, много е кротък и сладък нашия малък мъж, хапва с голям апетит!
Днес бяхме на очен, за сега няма нещо притеснително, ще се следим😊

# 134
Честит празник и от мен 🤩
Пожелавам на цялата група живи и здрави бебета,а малката бамболинка е голяма сладурана,тя е нещо талисманче на групата,тя е доказателство че мечтите се сбъдват 😘😘😘

Общи условия

Активация на акаунт