Лежащи мами - 43

• 37 339
  • 706
  •   1
Отговори
# 105
Ще се справите. Те тези седмици до към 30та все нещо има я болки я контракции. Пиши ни какво става като се видите. С теб сме Heart

# 106
Лолита,не се притеснявай.Аз вчера бях на преглед шийката ми е 1.5см но е затворена,доктора каза че няма смисъл да ме задържа в болницата и това ме успокоява в момента заради този дискомфорт които усещам на моменти в срамната кост...Какво ти каза доктора ,че тези болки в срамната кост означават че тръгва раждане ли? Бъди спокойна всичко ще е наред,сигурна съм че ще издържим поне до 36 г.с..😘

# 107
  • Варна
Не зная колко ще ви подейства, като успокоение, но такива болки имах от 29-та г.с., синът ми беше вече с ангажирана глава в малкият таз, в 31-ва г.с. бях с регулярни контракции на 6 минути, обаче родих в 35-та г.с. + 1 д. Simple Smile Вяра, момичета, всичко е вяра!!!  Вярвайте в себе си и в бебетата си! Ще успеете!

# 108
Благодаря ви ! Освен всичко друго снощния доктор беше много груб. Каза, че бременността била хазаин и кватртирант. Моята матка в качеството си на хазаин гонила плода ! Какво съм си мислила аз, ако тръгне бебето сега няма почти никакви шансове ! Правили се там някакви опити да ги спасяват в кувиозите, ама било ала- бала. Абе само къде не ревнах. А бях с контракции. Честно ви казвам просто ни посече.

Последна редакция: ср, 06 мар 2019, 19:52 от lolita1213

# 109
Защо не те е задържал на системи тогава,я не го слушай...Четох ,че при разширение на таза се получава този дискомфорт в срамната кост,не се тревожи всичко ще бъде наред..😘😘😘

# 110
Мен срамната кост не ме тревожи толкова, колкото контракциите. Имах едно като зацапване слузесто. Заради това държах да ме види уж специалист.

# 111
Болезнени ли са контракциите ти,опитай се да се успокоиш,толкова издържахме, а и утре си на преглед....гушне си мъжа детето ти и ще видиш как ще ти улекне......Ако е тъмно на цвят ,знам че не е страшно.Това е стара кръв. Имах зацапване в 19г.с. Казаха че може да бъде спукан капиляр на м.шийка или от преценката тогава ми беше ниско...

# 112
Ама, какви са тези ужаси и лекари, и чудо 🤢🤢🤢🤢. Сега заради някакъв кукундрел се притесняваш и това не ти влияе добре. Знам, че е трудно да се успокоиш, но се опитай да се разсееш. Моята бебка от около 24-тя седмица беше ниско долу вече, а родих планирано в 39-та и някакви дни...не го пиша да се хваля, а да видиш, че шанс винаги! Има. Моят доктор също пред мен в кабинета обсъжда ужаси от нощното дежурство и ми се сгади чак...такива са нетактични и коравосърдечни. Поставяй си малки цели, например, 30-та седмица, после 32 и ще видиш как ще мине времето и вече ще искаш да родиш 😀.
И, на мен даже и води лека полека течаха, ама лекарят каза, че е възможно вече като дойде време за секциото....но беба затова се роди и малко малка въпреки инсулин и глюкоза, важното е, че издържахме!
Лекарите са станали ад, днес се убедих по друг повод, но 🤷♀

# 113
Сега като говорите за тази болка се сещам какво ми беше. Понякога я усещах като прерязване във влагалището. Така бодеше, че ми идеше да бягам към спешното. Започнах да я усещам някъде 25г.с. Дъщеря ми се настани на изходна позиция в 31-32г.с. и се роди в 37+5г.с.

# 114
Мен срамната кост не ме тревожи толкова, колкото контракциите. Имах едно като зацапване слузесто. Заради това държах да ме види уж специалист.

Как изглежда слузестото зацапване?
Опитай се да се успокоиш 🤗 Този лекар наистина е постъпил ужасно Sad

# 115
Извинявам се, че използвам думата -като сопол. Три дни по веднъж на бельото. При двама лекари ходих -първо тук в спешното, после в Стара Загора. Никой не го отрази. Даже да ви кажа, аз им говоря те не ме слушат. В  спешното ме видя за две минути за да ми каже, че било Божа работа какво ще стана. Вчера пък онзи бруталния.

# 116
Момичета, аз също имам бодежи и болки от време на време, особено бодежите са много неприятни, тогава имам чувството, че нещо ме реже, но до сега всичко е било наред, надявам се и така да бъде в следващите седмици. Чести прегледи и до колкото е възможно спокойствие.
 Лоли, бягай далече от тези “лекари”. Хубаво е, че утре ще те види специалист. Чела съм, че подобни слузести течения примесени с кървенисти нишки може да е тапата, но това е само гадаене, утре ще ти кажат какво е. Важното е да овладеете контракциите и да видите в какво състояние е шийката. Стискам палци!

# 117
Лолита, като сопол? Така ми изглеждаше „тапата“ която ми се стече вечерта. С тези контракции трябва да се хоспитализираш според мен. Успех и пиши!

# 118
Ами не се стреснах толкова, защото с първото дете ми падна тапа и беше друго. Сега това нещо го имах и декември, еднократно. Дано най-накрая утре доктора ме изслуша и ми даде отговори на въпросите. С това неведение ще се пукна. Ех, тревогиии...
Даже може да ми се смеете, но си занесох бельото на докторката. Та прегледаме, каза от шийката е и толкова.

# 119
Пипи, имах такива бодежи и аз. Стискам палци да минават леко седмиците!

Лоли, щом имаш опит с паднала тапа и не е същото, значи е някакво течение. Успех на прегледа утре и да пишеш после 🤗

Общи условия

Активация на акаунт