Лежащи мами - 43

• 37 337
  • 706
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
happy_feet, много се радвам за теб и малкият ти герой! Бъдете здрави!  Разписвай се, когато можеш и имаш желание! На тази тема ѝ трябват мами като теб, за да вдъхват кураж на момичетата тук Simple Smile

# 91
Честито Хепи Фийт!!!Желая ви да сте здрави и много щастливи с малкото голямо момче!Доста добро тегло за 31г.с. Heart Eyes Моята се роди накрая на 38 седмица и беше 2.600 Stuck Out Tongue Winking Eye Още веднъж честито и пиши като имаш време Kissing Heart

# 92
Честито и от мен,да бъде жив и здрав 🤗🤗🤗

# 93
Честито бебче ! Бъдете здрави ! Да расте щастливо и усмихнато дете !

# 94
Честито и от мен, happy_feet Flowers Four Leaf Clover Да е жив и здрав малкият герой! Занапред само да ви радва и да ви изпълва с гордост и позитивни чувства и емоции Hug

П.П. Наистина имаме нужда от повече мами, които да ни вдъхват кураж и увереност Relieved

Последна редакция: нд, 03 мар 2019, 08:07 от Layla_D

# 95
Лейла, аз успешно излекувах точно същите бактерии, но без антибиотик, беше си цял ферман медикаменти.

# 96
Момичета,възможно ли е шийката да се скъси на 1.5 и след употреба но утрогестан 3×2 да се удължи,ходя при 2ма лекари единият казва че е възможно другият казва ,че не е..🤔

# 97
На мен лекари са ми казвали, че шийка не се увеличава, набъбва от Утрогестана Simple Smile

# 98
  • София
Здравейте, надявам се да ме приемете във вашата тема Simple Smile. Втора бременност съм, имам момиченце на 2 г. и половина. Също така имам и двурога матка, която този път реши да се прояви и съм с почти постоянно зацапване. Ходих при няколко лекари, минах и първата ФМ (12 г.с. съм), видимо всичко е наред и предположението е, че другият рог кърви. И в момента живея между леглото в спалнята и дивана в хола. Добре, че работя от вкъщи, иначе щях да се побъркам. Има ли други бъдещи мами с двуроги матки и проблеми? Освен това, за да е пълна картинката, имам и Хашимото, което се отключи след първото раждане, също така съм с леко завишена кръвна захар сутрин (след обременяване с глюкоза стана ясно, че усвоявам захарта добре, затова в момента съм на нещо като диета, т.е. избягвам сладкото и съм намалила въглехидратите). Това е от мен, ще се радвам да обменяме опит Simple Smile.

# 99
Здравейте,искам да попитам на някоя от вас дали и се е случвало да усети болка или може би дискомфорт на срамната кост или влагалището.В 26г.с+3 слагам утрогестан 3×2 възможно ли е да е от това?

# 100
Да, Изабел. Имам и почти не мога да мръдна. Вчера бях на преглед и доктора ме наплаши толкова много. Днес съм с контракции . Утре заминаваме за Пловдив. Тук ще ме побъркат. Хубаво, че днес се чух с един лекар малко ме удпокои.

# 101
Какво ти каза,на какво се дължи?

# 102
Нищо не каза, не спря да повтаря как ако не лежа ще родя и бебето едва ли не е обречено. Само къде не ревнах в кабинета, че и мъжа ми. И ей така ме пусна да си ходя !

# 103
Lolita, до коя седмица стигна и къде в Пловдив отиваш?

# 104
Отивам при Борислав Иванов. Добре, че ме изслуша по телефона и ми даде кураж. В 28 съм.

Общи условия

Активация на акаунт