Отговори
# 690
  • Куциндрел
Пияндурски тим билдинг у шато Валон на царевичака, Кукудрела с нитърпениЙЙ гу чака!

# 691
  • Countryside
Пияндурски тим билдинг у шато Валон на царевичака, Кукудрела с нитърпениЙЙ гу чака!
Евала! Шато Валон всъщнус е Варнъ, нал тъй? Да знам де да додъ Joy

# 692
  • Куциндрел
Евала! Шато Валон всъщнус е Варнъ, нал тъй? Да знам де да додъ Joy
Аха, там е ситуирану у Варна. Party

# 693
Малииии, кви сте пуйетеси! Бравус!!!

# 694
  • тук, на мястото си
Шато Валоооон, поздрав, кукита за  Шатовалон

# 695
  • Куциндрел
Шато Валоооон, поздрав, кукита за  Шатовалон

Ау, от кога не я бях чувала. Едно време кат почнеше сериала я пеех. Mr. Green
Миси, Алфи.

# 696
Леле, бях го забравила този сериал, върна ме в детството....

Имаше и един, който много харесвах - хотел Рай. Да знаете от къде мога да го гледам в нета?!?  newsm78

# 697
  • тук, на мястото си
Кату почнеше Шатовалона и нямаше хора по улицити, сичкото народ пред телевидението.
Цецко, сичко живу пееше.
Наталчо, а припомни кой беши тоя хотел Рай чи съм го забраяла!
Помня Седморката на Блейк, имаше и един австралийски, дето крокодила яди една и сетне тя стана по-убува. Повните ли, кък му се викаши?

# 698
Алфи, беше немски, даваха го 91 г. за един хотел на един остров с много хубави цветя.

# 699
  • Countryside
Не гу помна "Хутел Рай", ут "Шатовалон" помня саму писинта. Мъ ни я знаих, миси Алфи Hug
Помня "Пръстена  на Арабела", а вечи по-късну към '95-96 даваха "Бугатити същу плачат" и "Вдувицата в белу". Имаши идин Усвалду Риус ноу гу аресеах..лапешка раута, ся ми е напрау бай мангал Joy

# 700
Помните ли Андреа Селесте?

Леле, върнах се в онези години, когато гледахме всичко, което пуснат, понеже имаше само 2 програми. Сега имаме 200 и не мога да си харесам нищо за гледане.

# 701
  • Countryside
Ауу, да Андреа Селесте, не помня многу, саму ино русоляву дети дъс сукман, дет се ривеши гуркоту...дали ги има по торентите?

# 702
Не знам дали ги има. Скоро търсих един друг сериал от 2000 г. - Савана. Много го харесвах, обаче го намерих само в ютубето и то с гадно качество.

# 703
  • тук, на мястото си
Сетихте ме за Вдовицата, Касандра, Гулденбургови и т.н. и т. н.
Синковците ми викаха доня Перфекта и мамчето Фют ( не помня от кой филм).
Ей, тоя Савана преди време се бях убила да го търся и не го намерих.
Ходех на работа на смени и  ми записваха на видео касети което не мога да гледам.
Хубави си бяха филмите, нямаше го това постоянно гърмене, трещене, извънземни, кървища,  побоища.

# 704
  • Куциндрел
Морнинг.

Общи условия

Активация на акаунт