Отговори
# 345
  • Once there was a Hushpuppy...
Цецу, де ша оди? Да ней с нашити? Ми убаву ша им е. Но опитни майки на момчета ми кАзаха да турям малко багаж : разбирай пу ини-два/три гачи, дет няма са убуят и толкоз чурапе.... Мъже, ку ни им казваме преоблечи са, облечи са, моя спесиално ша сиди пу хавлия и не му праи фчепетление, ич Naughty hahaha

# 346
  • загубено
Морнинг Heart
Гърч от днес Simple Smile

Кафееееее.

Свакс, Хъшей,оправят се чудесно сами. Ние сме проблемът,сал тичаме след тях. Толкоз ще им хареса,че немоите ги спря после Simple Smile

Хъше де ш мааш крачоли ? Пак Simple Smile

# 347
  • Куциндрел
Неро, пущам го със свито сърце, дано всичко да е наред и да слуша там учителката. newsm78 Ама има време, де, чак Май месец.

Хъшеее, де ша ни излязат резултатите на Кенгуруту? Уж днес до 14:00 часа тряя излязат, ама в сайта на школото нищо няма. Crazy

Ай ся ас да арнайтън.  Mr. Green

# 348
  • Countryside
Какой туй кенгуру дет толкуз съ вълнувати? Аз нимоа си придтсавя състизание по математика за първи клас. Ни зелено училище с първулаци. Даскалкити тряя са луди.

# 349
Сиренци, туй е състезание пу математика. От пръви клас са почва /даже от предучилищна някъде/.

Нека са тренирът децата.

Да ви съ оплачъ.

Моят снощи се прибира от плуването към 8 ч. и заявява, че имат да учат 2 стихотворения /5-6 куплета/ за днес. Понаучи ги до към  11 ч., обаче явно не добре и тази сутрин притеснен - вика Боли ме корема.... Дали беше от притеснение, не знам. Рекох му да го водя на дофтур, не ще, щяло да му мине.... Tired newsm78

# 350
  • Куциндрел
На нащи стихутурения не им дават, явно ги мислят за бавноразвиващи съ.  Joy Joy Joy
Все попадаме на някаква комбинация от учителки още от детската дето са чудиш да плачеш ли или да крещиш.  Joy Joy Joy

# 351
Цецу, не знам как е по-добре. Поне да беше за след 2-3 дни. Кво му се вика туй от днес за утре, да учим по нощите... Crossing Arms Naughty

# 352
  • Countryside
Спурит мен по-гулеми думашни и стихутвурения си е за уикенда. Иначе в занималнята да си пишат домашното е ок, ама не трябва да е прекалено голямо или сложну. Как пък да не държа детето до 11ч да учи стихотворения. Тия даскалки вече съвсем изтрещяха.

# 353
А и той притеснен явно, че не ги знае добре. Уж ги каза снощи, ама не е като да ги повторим и днес например и да са за утре.... Tired

Какту и да е. Няма ли да давати манждаааа вечи….

Ут мен  салатата....

# 354
  • Countryside
Така е Наталчу, нали и ас същуту казвам. Хахави са даскалкити, гулям праз като го научи, само се стресира детето.
А като сме почнали с манджите...

# 355
  • загубено
Алоуууу 11 часа няма ощи, кви салати бре Joy

Натали ,ха ха чакай да съ светни,че ако го боли нещо изалачва школото. Штъ питъм после Joy

И аз не бих държала дете да учи на изуст.
Учителката шгу отнесе яку.

Кой беше на фитнес? Joy

# 356

Натали ,ха ха чакай да съ светни,че ако го боли нещо изалачва школото. Штъ питъм после Joy

И аз не бих държала дете да учи на изуст.
Учителката шгу отнесе яку.

От туй най-ного мъ е страх, щото аз бех тай кат лапи....Кат не ми се учи или не искам контролно, казвах боли ме нещо, болна съм и т.н.  Mr. Green Twisted Evil

Ми ко да го прая, ако не го научи, ще се паникьоса. Преди време не си беше дописал некви неща и не искаше да ходи....

# 357
  • Куциндрел
Демо, ко прайш при свакятаThinking hahaha hahaha

# 358
  • Countryside
Един приятел така 4-5 клас се правил на болен, че го боли корема. Резнали му апандисита на бързо. Не е добре да кажеш на хирург, че целия корем те боли.Joy

Нерче, идеален е фитниса Joy

# 359
  • Куциндрел
Сирини, а ти на къде така? hahaha hahaha hahaha

Хъшиту са прибира.  hahaha hahaha hahaha

Сваке, ко ми готвиш?  newsm78 newsm78 hahaha hahaha hahaha

Деме, палачин!  hahaha hahaha hahaha

Ох, ма Наталчу, страснъ мъ.  hahaha hahaha hahaha hahaha

Алфи, фнимавай! Завой!  hahaha hahaha hahaha

А наздрави ут мени. Sunglasses Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт