Отговори
# 360
Ох, ма Наталчу, страснъ мъ.  hahaha hahaha hahaha hahaha

М, дааа, глеъм та, стресът ти идва в повечи!

# 361
  • Once there was a Hushpuppy...
Нерко, по Франсето тоя път Hug

Цецку, на стъклото ги лепат резултатите Peace

# 362
  • Куциндрел
Нерко, по Франсето тоя път Hug

Цецку, на стъклото ги лепат резултатите Peace
Разбрах, Хъше, ама след кат взех чавето. Обади ми се учителката да каже какъв му е резултата. За без никаква подготовка съм доволна - 50 точки. Shocked

# 363
  • Once there was a Hushpuppy...
Браво Цецку!!! bouquet
конграчулейшън!

Ние може и по-малко да сме Crazy Rolling Eyes
Шъ вида после...

Ся са прибраф гладна кът вълк, омуах де що видех и ся шъ работа ут домА Whistling ooooh! Crossing Arms

# 364
  • Куциндрел
Хъше, браво, ама аз съм му приготвила задачите да ги решава през ваканцията.  Joy Joy Joy
Ама пак на моята незаинтересованост кво е тук Кенгуру и на неговото нежелание да ходи, резултата е доста добър.
Ша кажа на баба му да му донесе нещо за ваканцията по повода.

# 365
Ощи виднъж, браву на дятиту, Цецу! Се повече успехи да има и да въ радва!!!!
При нас още нъцки!

# 366
  • загубено
Чакайте нал говорим за деца 1 клас?
Ченгелчета,чертички,кръгчета.....
Кви точки,олимпиади  и прочие? Леле аз май съм назад,мноуууууууу.

Хъше,мноу поздрави на франсетата от мен. Обичам ги и сиренето им обичам Joy

# 367
  • Куциндрел
Така е, сваке, ако им видиш задачите по тея състезания ще паднеш. Сега се мъчихме заедно на един друг вид такова от миналата година. ooooh! И аз не мога да улуча отговора на някои задачи и реших да не съ тормозим излишно.

# 368
Оная за колко струва топката реши ли я?!? Аз не можах... (по спомен от 2018 май беше)

# 369
  • Куциндрел
Немаше май топка. Няква задача с шест яйца, заек и две патки нарисувани гледах, за мен патката е 3 кила, а в отговора е 9. Отчаях се

# 370
Eй я на:

Скрит текст:
Жорко и Тошко имат в себе си само монети по 1 лев (всеки има поне по една монета). На
Жорко не му достигат 8 лв., за да купи една топка, а на Тошко не му достигат 2 лв., за да купи
същата топка. Парите на двамата заедно също не стигат, за да купят тази топка. Колко лева
струва топката?

Омаях съ!!!

# 371
  • Countryside
Eй я на:

Скрит текст:
Жорко и Тошко имат в себе си само монети по 1 лев (всеки има поне по една монета). На
Жорко не му достигат 8 лв., за да купи една топка, а на Тошко не му достигат 2 лв., за да купи
същата топка. Парите на двамата заедно също не стигат, за да купят тази топка. Колко лева
струва топката?

Омаях съ!!!
Топката струва 9лв. Ако Жорко има 1лв(поне една монета), не му достигат 8лв, т.е топката струва 9лв. Тогава Тошко има 7лв( не му достигат 2лв за топката). 7+1=8лв, т.е. и заедно не достигат парите за една топка. Задачата е елементарна, но не знам доколко биха я решили първолаци. Тя е по-скоро логическа. Освен това ако отговорът е с предварително зададени числа, може да се уцели.

Последна редакция: ср, 27 мар 2019, 00:28 от Сиренце

# 372
Абе, елементарна е за тебе....амъ аз съм блондинка се пак..... Crazy

Аре - кафету!

# 373
  • Куциндрел
Eй я на:

Скрит текст:
струва топката?

Омаях съ!!!
Скрит текст:
Топката струва 9лв. Ако Жорко има 1лв(поне една монета), не му достигат 8лв, т.е топката струва 9лв. Тогава Тошко има 7лв( не му достигат 2лв за топката). 7+1=8лв, т.е. и заедно не достигат парите за една топка. Задачата е елементарна, но не знам доколко биха я решили първолаци. Тя е по-скоро логическа. Освен това ако отговорът е с предварително зададени числа, може да се уцели.
Скрит текст:
Да, аз налучкване го намерих, всякакъв друг резултат, различен от 9, не се вмества в условието. Обаче пък за 1ви клас ми се струва, че повечето такива задачи са сложни.

Хилоу на все мизеее. Hug Heart Eyes

Роулен, роулен....

# 374
  • Куциндрел
Тъй можете ли?

Общи условия

Активация на акаунт