Звездни компромати - 399

• 66 749
  • 744
  •   1
Отговори
# 660
Disappointed RelievedМисля, че Алекс отдавна е затворила страницата "Йоско". Това не е баща, значи може да приеме чуждото дете /в което няма лошо/, но отхвърлил собственото си дете. Не знам дали плаща, защото аз не вярвам във възмездието /или поне не съм видяла тези, които заслужават да си го получават/, но чужд човек да е ще се трогне,  този ........
Но като човек наскоро изгубил близък, много, ама много я разбирам  и плача, заедно с нея Disappointed Relieved

# 661
И аз гледах снощи Стефан Данаилов. Също се отвратих от разказите за любовните похождения на младини. И той, като и Стояна са ми тотално антипатични точно заради тези излияния. По-добре историите им да си бяха останали там, в миналото. Няма нужда да скверниш паметта на толкова много близки за теб хора, както и да унижаваш публично други, които са до теб в момента.
В тон с разговорите ни за Ирина Шейк и Брадли Купър, точно вчера след Данаилов се замислих, че подобни бракове по сметка не са присъщи само на Холивуд. Тяхното съжителство си е било точно такова.
Той си е живял с Мария, която е била "добре обезпечена" и от "добро семейство" (негови думи), хойкал си е и се е правил на звезда, а тя е била с него заради престижа да си женена за сексимвола на онази епоха. Това обяснява и защо се е примирявала със забежките му на времето.

# 662
Новата приятелка на бившия на русата Златка http://hotarena.net/vijte-koia-chalga-pevica-zabi-bivshiia-na-rusata-zlatka

# 663
Баба ми навремето е била в една компания с Мери, разказвала ми е малко. Наистина е била съсипана от вечното кръшкане. Той си е изчезвал често с дни. Много го е обичала и е била в тежка депресия. Много се е занемарила накрая точно от мъка. Баба казва, че като че ли се е самонаказвала, не го е обинявала, а е поемала вината върху себе си. Затова винаги си имам едно наум като го видя накъде, колкото и да е велик актьор.

# 664
Това, за съжаление си е било чест модел на поведение и в обикновените семейства, не само при известните.

# 665
не мога да повярвам че оправдавате изневярата. красотата е нищо пред честта.

# 666
Кой пита за Поли. Simple Smile Точно я гледах по тв преди малко. Славена има страхотна фигура, с такива крака може в рокля сред снега. 😂
Скрит текст:

Eй, да не видят нещо от Мегън Маркъл - и Поли се хванала за корема. Шегувам се.

# 667
Слушах по радиото в Петък, че Мегън се е прибрала в Щатите за да се подготви за раждането. Тя там ли планува да ражда? Кога й е термина?

# 668
Слушах по радиото в Петък, че Мегън се е прибрала в Щатите за да се подготви за раждането. Тя там ли планува да ражда? Кога й е термина?
Само бебешкото й парти беше в Ню Йорк, баснословно скъпо, организирано от г-жа Клуни и Серена Уилямс. Вече си е в Англия херцогинята.

Тази снимка на Брага надявам се, че не е пускана:
https://www.instagram.com/p/BuRjZjjHA3s/?utm_source=ig_share_she … shid=82bopqqacxvb

# 669
Меган и Хари са на визита в Мароко в момента.
Не вярвам да не роди във Великобритания.

# 670
  • Варна
Неделно споделям кадри от почивката на Диляна Попова със сина и от...ех, Малдивите. 😁
Скрит текст:

Вики Терзийска излъчва пряко от Австрия, дъщеричката им е голяма сладурана:
Скрит текст:

Зейнеб се чувства чудесно в Банско с Никол и упражнява отново рекламна дейност:
Скрит текст:

Интервютата(по-точно изповедите) с Даниела на Чочо и Алекс ме натъжиха много, много силни бяха. Моя приятелка загуби мъжа си, любовта на живота си след години в борба за дете, говорили сме си, че ако имаха дете щеше да и дава смисъл, щеше да има нещо от него, но и сега осъзнавам истински колко ужасно трудно е да гледаш болката на детето си, опитвайки да натикаш своята в ъгъла, за да му даваш сили и пример, колко трудно се намират думи и подход в тези ситуации. Желая и от сърце, вярвам, че ще бъде щастлива отново.

# 671
# 672
  • Пловдив
Гледате ли Оскарите -залагайте кой ще спечели главна мъжка и главна женска  роля . Аз съм за Виго от Зелената книга и Глен Клоуз от Съпругата.

# 673
Да ме прощава Венциту, ама туй бебе не се ли плаши от вида му? 😄

# 674
  • София
За първи път виждам Софиянска-Божкова (в студиото за Оскарите е), винаги ли е толкова изкуствена? И сякаш й е трудно да артикулира думите.

Общи условия

Активация на акаунт