Отговори
# 270
сега видях  Embarassed
ЧЕСТИТ ЧОЖДЕН ДЕН на Дона (на патерици)   bouquet  bouquet  bouquet Hug

Много либоф, здраве, мъжете да те глезят и .... нека всяко твое желание е мое пожелание  Wink

# 271
  • София
здравейте и от нас!снощи се върнах ме от морето и за това ни нямаше .изкарах ме супер само михаела хвана страшно разтройсто и така е 4-ти ден.давам й всякакви прахчета ,ама нищо не помага.направо вече незнам какво да права!не иска да яде нишо само пие вода. Cry
Давай й много течности, запичащи храни и нищо сладко, мазно или разхлабващо. Явно е хванала стомашния вирус. Confused Бързо оздравяване. Praynig

# 272
ДАВАМ И ВСИЧКИ ЛЕКАРСТВА И Е НА ДИЕТА(БАНАНИ,СУХАРИ И ЛЕЧЕБНА ХУМАНА).ИЗОБЩО НИЩО НЕ ПОМАГА!САМО СПИ И МРЪНКА.ДАВАМ Й ХИДРАСЕКТ И ЕНТЕРОЛ И ВЕЧЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ОПРАВИ,ТАКА Е 5-ТИ ДЕН!!!!

# 273
  • София
Съжалявам за болните дечица и желая бързо оздравяване  Praynig Praynig Praynig   bouquet
Снимките са страхотни на всички, а тези на палатката са върха просто - завиждам ти на смелостта Мария  Hug .Това Иракли ли е?
Ване, с вас какво става, до къде стигнахте?Ще бъдете ли зимата в къща?Стискам палци.
Дори, давай снимкитееееееее  Grinning
Ей, летен сезон и празно в темата, а някои се спотайват  Thinking  Laughing  Mr. Green

Влади от 3 дни целува като голям по бузата  Heart Eyes и дава целувка с ръка  Joy - много е сладък  Heart Eyes
Имам питанка.
Хора, на нас всичко ни е омаляло от миналата есен и зима  Rolling Eyes Вие ще сменяте ли гардероба като нас? Препоръчайте магазини (по-евтини, но качествени  Mr. Green ) или складове за бельо  Praynig

# 274
  • Кюстендил
Здравейте и от нас,ние правим ремонт,4е бебо наближава и затова нямам време да пиша,само от време на време про4итам по-малко.
 Мирелка хвана прословутия вирус  и от събота си изкарва вътрешностите,запо4на да се обезводнява,за разстройството и температурата.........Днес ми изглежда по-свежа и май най-накрая ще се оправи.
Да ви се похваля(стига съм се оплаквала)СЕСТРА МИ ще си има бебе през Април,живот и здраве.Тя е в ужас,защото и сина и е роден на 17.04.2000г,а сега термина и е за 10.04,ама аз съм много щастлива и го 4акам с нетърпение,дано вси4ко мине гладко.
Айде 4ао от нас и като мога пак ще пиша

# 275
  • София
milka_mihaela и MA6INKA, този вирус за съжаление не минава за ден-два. Sad Продължавайте с диетата и много течности - ако видите, че вече е много отпаднало детето и обезводнено извикайте лекар. Дано не ви звуча поучително, но и ние минахме от там (нали точно преди РД Емко го приеха в болницата точно заради този вирус) и беше 2 денонощия на системи, казаха ни, че сме закъсняли дори, че е много обезводнен.

MA6INKA, супер, добри новини край теб, като се съберете със сестра ти ще ви е доста весело. baby_neutral baby_neutral Heart Eyes

# 276
  • Кюстендил
Представям си какво ще става с 3 Овена-1 на 7г,1 на 2г,едно новородено и едно Везни на 7 месеца  newsm63 
вие виждали ли сте по-голяма лудница?!

# 277
  • Толбухин
Позволих си веднъж и аз да пусна новата темичка ето я.
    http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=119926.msg2198342#msg2198342

# 278
мерси много за съветите!тя е много добре само кадето не спира разтройството.иначе е много активна ,яде и си играе.надявам се скоро да свърши този период!

Общи условия

Активация на акаунт