Дисниленд Париж - тема 4

• 44 011
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Привет,

Имаме резервирани 3 нощувки в хотел до парка...Ако всичко е наред ще сме там началото на септември.
Мисля да купим билети за два дни - като първия да е само за основния парк, а втория ден и за двата парка.
Предпологам това е оптималния вариант, не мисля че един ден ще ни е достатъчен да видим всичко...До колкото разбрах за Дисни Студиос няма да ни трябва много време, така че предпочитам да акценитераме на големия парк.
Вие от къде купувате билети? От официалния сайт или има някакъв по-изгоден вариант?
Колко по-рано е добре да се вземат?

Благодаря предварително!

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 16:52 от Always_in_love

# 646
  • Софето
Привет,

Имаме резервирани 3 нощувки в хотел до парка...Ако всичко е наред ще сме там началото на септември.
Мисля да купим билети за два дни - като първия да е само за основния парк, а втория ден и за двата парка.
Предпологам това е оптималния вариант, не мисля че един ден ще ни е достатъчен да видим всичко...До колкото разбрах за Дисни Студиос няма да ни трябва много време, така че предпочитам да акценитераме на големия парк.
Вие от къде купувате билети? От официалния сайт или има някакъв по-изгоден вариант?

Благодаря предварително!

И ние началото на септември ще бъдем в Дисниленд. За сега имаме само самолетни билети, че не е много ясно какво ще се случва с Короната и дали ще ни пуснат във Франция за туризъм ако България мине в червена зона.
Били сме в Диснилет през 2015 год., тогава купих билети за двата парка + нощувка в хотел на Дисни чрез френския сайт (беше най-изгодно). Сега през официалния сайта пак излиза най-изгодно, билети + нощувка.
За нашите дати 02.09 - 03.09., билети за двата парка за два дни, двама възрастни с две деца на 13год. - 632€ + 60€ паркинг за двата дни.  Ако взема пакет с нощувка в четиризвезден хотел на Дисни 704€ ( билети+хотел+паркинг). В момента има и оферта, ако направиш резервация до 23.08.202,  получаваш бонус по едно хранене на човек  на ден.

# 647
Привет,

Благодаря предварително!

И ние началото на септември ще бъдем в Дисниленд. За сега имаме само самолетни билети, че не е много ясно какво ще се случва с Короната и дали ще ни пуснат във Франция за туризъм ако България мине в червена зона.
Били сме в Диснилет през 2015 год., тогава купих билети за двата парка + нощувка в хотел на Дисни чрез френския сайт (беше най-изгодно). Сега през официалния сайта пак излиза най-изгодно, билети + нощувка.
За нашите дати 02.09 - 03.09., билети за двата парка за два дни, двама възрастни с две деца на 13год. - 632€ + 60€ паркинг за двата дни.  Ако взема пакет с нощувка в четиризвезден хотел на Дисни 704€ ( билети+хотел+паркинг). В момента има и оферта, ако направиш резервация до 23.08.202,  получаваш бонус по едно хранене на човек  на ден.
MALENA, може ли линк към тази промоция, че нещо не я откривам в официалния сайт?

# 648
# 649
  • На планетата Земя
Ползвайте официалния сайт. И не забравяйте да си купите билети предварително за конкретен ден (ако няма да спите в Дисни хотел). Няма възможност да го направите на място спонтанно.

# 650
  • Sofia
Здравейте, някой скоро взимал ли е I'm celebrate badge. Някъде пишеше, че вече не ги дават в City Hall, а евентуално ги имало в някой от хотелите. Обаче  ние няма да нощуваме в хотел

# 651
Някой случайно, който ще бъде в парка 8 и 9-ти септември? Гледам, че е доста по-изгодно да се вземат билети Family & Frends от 4-6 човека. Ние сме двама, ако някой има интерес може да се комбинираме при закупуването на билети Wink Сигурно би ни се получило такова съвпадение с вероятност 1:1000000, но не пречи да опитаме Simple Smile

# 652
  • До морето
Здравейте, някой скоро взимал ли е I'm celebrate badge. Някъде пишеше, че вече не ги дават в City Hall, а евентуално ги имало в някой от хотелите. Обаче  ние няма да нощуваме в хотел

Здравейте, ние бяхме на 07-08.08. в Дисниленд. Синът ми имаше рожден ден и му взехме значка Happy Birthday с името му от Guest Relation desk.

Относно билетите - ние имахме билети за двата дни, за двата парка и обикаляхме постоянно. Да, Студиос е по-малък, но там пък на нашите деца им харесаха повече атракции и повтаряхме.

Последна редакция: нд, 22 авг 2021, 08:48 от Boho chic

# 653
Здравейте, обмислям посещение на Дисниленд следващата седмица. Билети ще взема от официалния сайт - двама възрастни за двата парка 158 евро. Къде мога да открия информация за актуалното състояние на парка, по точно дали замъка е в ремонт, има ли затворени атракциони? Също да попитам и къде има за информация за парада? Ще съм благодарен и да споделите, ако сте ходили последните седмици. Благодаря предварително.

# 654
  • На планетата Земя
Трябва да вземете билетите предварително за конкретна дата и да проверите дали отговаряте на ковид  изискванията за влизане в парка.
Замъкът е затворен и опакован за основен ремонт. Затворен е също влакът в парка, Орбитрон, пиратския галеон, дракона под замъка.

В момента няма специални шоу програми.

Паркът вече е украсен за Хелоуин, който ще се чества в периода 01.10 - 7.11.

# 655
  • До морето
Орбитрон даже е демонтиран. Парад няма, има няколко мини парадчета. Като купите билети, трябва да отбележите точно в кой ден ще ходите, това е заради Ковид. Не може както преди просто да се иде направо с билетите в парка.

# 656
Благодаря !
А може ли да ми разясните входа в двата парка - обмилям да взема билети за двата парка, но не ми е ясно от къде и как се влиза, и дали ако изляза от единия ще ме пуснат в другия ?
Видях на картата че Disney Studios е в ляво ( влизам, разглеждам, излизам) и след като го разгледам и изляза, продължавам на ляво и отивам към Disneyland Park  или греша  ?

# 657
  • На планетата Земя
Ако имате билет за двата парка, можете да скачате от единия в другия колкото поискате. Точно така - от Дисни вилидж и гарата студията се падат напред и вляво, паркът е напред и леко вдясно. Няма как да се объркате. Двата входа са на 3 минути разстояние един от друг.

# 658
Супер, чудесно...много благодаря за бързите отговори.
И последен въпрос, който ми изниква в момента е следния: бях срещал че има безплатен автобус, но не мога да открия информацията - та има ли нещо такова, и и ако да - може ли малко разяснение за него ?

# 659
  • На планетата Земя
Има безплатен шатъл от хотелите до Дисни вилидж. Това ви върши работа, ако нощувате на място.

Общи условия

Активация на акаунт