Парфюмни размисли и страсти - 224

• 80 870
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
Моите любими от Versace са Versense за лятото и Red Jeans за пролетта, който е толкова бюджетен, а изключително траен и шлейфов. Хубав кокосов аромат е Lolita Lempicka - Elle L'aime

# 571
Някои освен мен намира ли прилика в Black opium edp и Estee Lauder bronze goddes edp? Струват ми се напълно идентични

# 572
А изобщо пробвала ли си го?
Имала съм много грешни попадения , но за мен това е най-непоносимия парфюм, със завидна трайност и шлейф, което в моя случай беше минус Simple Smile
Да, пробвала съм го. Проблемът при мен е точно в трайността и шлейфа обикновено. Затова така ви разпитвам.

# 573
Някои освен мен намира ли прилика в Black opium edp и Estee Lauder bronze goddes edp? Струват ми се напълно идентични
Абсурд!

# 574
  • Велико Търново
Имала съм и двата парфюма, но допирна точка не виждам помежду им.

# 575
Не мога да запомня нито един Estee Lauder аромат... нещо не се спогаждаме

# 576
  • Бургас
На ЕЛ харесвам само Pleasures,съвършено и незабравимо ухание и до днес за мен.Имам чувството,че цялата нежност,невинност и женственост е събрана в това бутилче.Kissing Heart

# 577
  • Sofia

И аз двата ги имам, нищо общо нямат.

# 578
  • София
Аз пък усещам прилика между Гучи Гилти и Хилари Дъф Уит лов. Едно такова комфортно ми е. Мисля, че е заради съчетанието праскова-кехлибар.
Денси?

# 579
Не, аз не усещам прилика между двата.

# 580
На какво мирише Crystal Noir на VERSACE,не съм го имала...много го хвалите и съм гледала страхотни ревюта за него.?..

# 581
На какво мирише Crystal Noir на VERSACE,не съм го имала...много го хвалите и съм гледала страхотни ревюта за него.?..

Сапунена гардения с черен пипер и кокос. Мъчих и ЕдП, и ЕдТ, и така и не ме взриви. Не е лош, но има десетки по-вълнуващи неща от него....
Всеки си хвали неговия любимец.

Моят любим кокос е Estee Lauder Sensuous Nude, скоро ще го извадя.

В последните седмици въртя Miss Dior EdP 2017, Flowerbomb, Flowerbomb Nectar, Tresor a la Folie, и нищо не ми липсва. Времето обаче започва да се затопля, и май ще прибера 3 от тях, или всичките. Ще видим.
Обичам да нося зелени бутилки през Април, но не съм ги извадила все още.

# 582
Аз усещам прилика между Secrets du Paradis Rouge Jul et Mad и Elie Saab Le Parfum, заради медените нотки. Secrets du Paradis Rouge е по-хубавият, в Elie Saab пачулите са повече. Също намирам нещо общо между Orchidеe Vanille и Eau Duelle Diptyque, ясно е, че е ванилията, като тук печели Van Cleef.
Parfums de Marly скоро ще пуснат Cassili - българска роза, сини сливи, мимоза, тонка, ванилия.

# 583
Ааа не,кокос не харесвам за аромат.Мириша на прокиснало,до кожа си е Grinning
Препоръчайте ми сапунен,чист,пудрен или морски аромат,може и комбинация Grinning

# 584
Момичета гледам,че във Фрагрантика някой е оприличил ЕА АR
https://www.fragrantica.com/perfume/Elizabeth-Arden/Always-Red-Femme-39374.html

на новия Бушерон -червен?!
На вас прилича ли ви?
Бях го взела на сляпо заради ниската цена .Зимата не ме грабна ,но сега се подсетих и си пръснах..На това време е доста впечатляващ и присъствен.Никога не съм имала нищо на ЕА ,подценявам ги принципно..

Общи условия

Активация на акаунт