Имало едно време в Чукурова | ВВ, Кьосем - исторически и костюмни драми №13

• 27 197
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Фадик ли беше, стори ми се Сание, станах разногледа Joy
Фадик която каза ,че Сание го вика. Аааайде пак всички заедно в ресторанта. 2 епизода ни бутат напред , а в третия ни връщат в първоначалното положение. Ха ха ха Сание намери обиците в джоба на Гафур. Бил ги купил за нея да я изненада.

Последна редакция: чт, 21 мар 2019, 22:12 от pipilota65

# 676
Дженго си иска парите, нали разтуриха партньорството.
Съседката си е тръгнала, вече има превод.
Демир ще върне парите, но не сега, а когато имат печалба, Дженго побесня, клетви и закани.

Фекели строи пазачите, защото спирачките са повредени.
Хюнкар разпитва Зюлейха за присъствието ѝ в колата на Мюжган. Отговор - исках да кажа на Мюжган, че между нас с Йълмаз няма нищо. Хюнкар излезе с Хамине, звънна Мюжган. Срещнаха се със Зюлейха, иска да чуе онова, което Зюлейха опита да ѝ каже в колата. Любовта им била детска история, сега не иска да се чувстват неловко, когато се срещнат. Нищо друго, обърна се разплака се и си тръгна.
В ресторанта - снимката от Мурат днес. Зюлейха му каза - разбрах, че те обичам #Crazy Shocked Какво става с тази жена Sad
Идват Йълмаз и Мюжган, преди да влязат, той извади пръстена и го сложи на ръката ѝ. Влязоха, поздравиха, даже и Демир отрони поздрав. Йълмазови са с компания, делови разговор за портокали.
Дженго с Нихал - тя ще продава скъпоценностите си, дава му ги, той не иска, разплака се, прегръщат се.
Едва ли парите ще стигнат - мисля си.
Йълмаз покани Мюжган, станаха и други, Демир и Зюлейха - също, но като се завъртат тя гледа Йълмаз, и той - нея.
Забравих да пиша, че Гафур мина през златарски магазин, докато го чакаха да донесе млякото. Сега Сание докато врещеше, че е разхвърлян, намери обеци и ги сложи, но те май са за Сахер. Той замаза - изненада подготвил Mr. Green, а тя я развали. Пуснаха радиото - и тук танци. ooooh!
Демир и Зюлейха се прибраха, тя ще спи, Демир остана при Хюнкар - обсъждат Йълмаз и портокалите, станал крал на портокалите.
При Гафур дойде мъжът, когото уговори да се занимава с нивата на Гюлтен, но там вече работят други хора. Подписали с нея аренда. Умря му бизнесът, ще я души, събраха цялото село, излезе Хюнкар. И с цяло гърло - аз ѝ разреших. Гюлтен да дава парите на нея на съхранение. Пак отмъсти - за кражбите му, нали каза на Демир, че тя ще намери начин...
Демир на среща с някакви мъже, футболният клуб имал нужда от пари Joy Joy Joy Joy Ето ви "Демир спор". Ще плати дълговете, излязоха на терена при футболистите, Демир обеща всичко за победата. Започна мач, предават го по радиото, слушат го в имението, слуша го и Йълмаз, работниците във фабриката.
Чукурова шампион hahaha Онези снимки, за които решихме, че са сватбарски - поздравяват Демир и това е футболната агитка на Адана Mr. Green

# 677
 Така, сега имаме Портокалов крал и Футболен крал. hahaha Joy На Зюлейха и се смениха настройките след катастрофата, Мюжгян прие пак пръстена. Остана Демир и Йълмаз да си стиснат ръцете и да се помирят. newsm78 Joy Ама до кога? Да видим сега кой стреля по Фекели. Дали не е същия дето сряза спирачките, за да не го разкрие? newsm78

# 678
Зюлейха заспа прегърнала Аднан, Демир седи и ги гледа. Йълмаз в болницата - гледа Мюжган докато спи и си спомня - как се блъснаха на онзи ъгъл, раздялата им, катастрофата и как прегръщаше ранената Зюлейха.
Сутринта на закуска - Хамине пее, Демир и Хюнкар слушат, идва Зюлейха с Аднан. Като го гледам - май скоро ще проговори Wink
Сехер изсипа сухото мляко на Аднан в мивката - няма какво да яде, Зюлейха извика Нимет, но жената не е виновна. Изпратиха Гафур да купи.
Мюжган вече се връща на работа, Йълмаз я прегръща пред входа на болницата.

Нейджи, няма да ти простя изневярата Mr. Green Joy Никой не може да избяга от Чукурова, нали знаеш ooooh!

Аднанчо вече седи в бебешко столче Laughing
Гафур е влюбен и окончателно спря да мисли /доколкото беше способен/. Купи забрадка на Сехер, подари ѝ я докато чистеше някакъв обор, но дойде Сание и той се скри зад балите слама. Mr. Green
Демир във фирмата, Дженго го чака, пожела бързо оздравяване на Зюлейха. Да видим какво ще иска, реклами.

Зюлейха на Демир в болницата - "обичам те"

https://scontent.cdninstagram.com/vp/865bb7a0193f9a082905de923b2 … .cdninstagram.com

Съседката на преводачката реши точно сега да ѝ погостува, та не зная какво ще разбера оттук нататък. Joy
Няма спасение от Чукурово, а? Joy
Не вярвам на Зюлка, че ей така изведнъж осъзна обичта си към футболния крал, Mr. Green ааа то и портокалов Mr. Green имаме, направо се смея с глас с тия крале. Joy Joy
Гафур и любов, Stop драйфа ми се от него Sick и Сахер, Sick дано Сание ги спипа и бързо да ги отрезви и двамата.

# 679
Ехо, и аз гледах. Но не съм прочела написаното от вас.
Епизодът не беше труден за разбиране.
Видях за кратко периферията на шапката на стрелеца, с каквато ни показаха бащата на Мюжгян.
Иначе, епизодът беше комедия и два-три важни момента.
Сега ще прочета какво сте написали, за което ви благодаря.
И утре ще продължим.  Hug

# 680
Ехо, и аз гледах. Но не съм прочела написаното от вас.
Епизодът не беше труден за разбиране.
Видях за кратко периферията на шапката на стрелеца, с каквато ни показаха бащата на Мюжгян.
Иначе, епизодът беше комедия и два-три важни момента.
Сега ще прочета какво сте написали, за което ви благодаря.
И утре ще продължим.  Hug

Ако е баща й дано не се отрази на връзката между младите, които току що се сдобриха.
Не я разбирам, Thinking защо му дава надежда!? Crossing Arms
https://www.instagram.com/p/BvSO3sCBaZV/
Наясно съм, че тези думи са за портокаловия крал и Демир знае, че тя не го обича.

# 681
Че си беше комедия, комедия беше наистина. Първото което мислех в началото(но не можах да напиша, защото гледах) е как пък в цялата болница дори да няма свободна единична стая, да ги наместят точно в една стая и двете ? И в Адана по това време само един ресторант ли е имало? newsm78

# 682
Пипилота, и да станат семейни приятели Mr. Green

А ние го направихме депутат, още ми е смешно Laughing
Хюнкар и Фекели - сцената от фрагмана. Говорят за обещанието да не се пролива кръв, той пита дали е искрена, тя - мислела и за двамата, за себе си и за него, за децата...
Реклама след реклама. Стрелецът слезе от светла на цвят кола и целта е Фекели. Пипилота, да, вероятно е  онзи, който сряза спирачките. Фекели май нареди да търсят кой е влизал при колите и сега този го е страх, че ще го разкрият. Не дават поръчка от Демир, но знае ли се. ooooh! Но пък той от футболни и кралски емоции нямаше време да се занимава с враговете.
Стреля, но уцели дървените подпори на терасата, високо и малко зад Фекели  - аз това видях.

Нейджи, и аз не разбрах защо Зюлейха реши да излъже Мюжган за Йълмаз. Тя не отиде при нея в колата, за да я лъже. Сценаристите пак затропкаха на едно място. ooooh!

Ето ги двете

https://scontent.cdninstagram.com/vp/f2846303b0f3421f245824a74bb … .cdninstagram.com

Повече от половин час реклами, хората забравиха, че гледат сериал. ooooh!
Ваня, и аз видях част от периферията на шапката, но не помня каква беше на бащата на Мюжган. Той пък кога успя да пристигне, някой сигурно му се е обадил, че Мюжган е катастрофирала с колата на Йълмаз.
Благодаря ви за компанията! Hug bouquet

# 683
Пипилота, и да станат семейни приятели Mr. Green

А ние го направихме депутат, още ми е смешно Laughing
Хюнкар и Фекели - сцената от фрагмана. Говорят за обещанието да не се пролива кръв, той пита дали е искрена, тя - мислела и за двамата, за себе си и за него, за децата...
Реклама след реклама. Стрелецът слезе от светла на цвят кола и целта е Фекели. Пипилота, да, вероятно е  онзи, който сряза спирачките. Фекели май нареди да търсят кой е влизал при колите и сега този го е страх, че ще го разкрият. Не дават поръчка от Демир, но знае ли се. ooooh! Но пък той от футболни и кралски емоции нямаше време да се занимава с враговете.
Стреля, но уцели дървените подпори на терасата, високо и малко зад Фекели  - аз това видях.

Нейджи, и аз не разбрах защо Зюлейха реши да излъже Мюжган за Йълмаз. Тя не отиде при нея в колата, за да я лъже. Сценаристите пак затропкаха на едно място. ooooh!

Ето ги двете

https://scontent.cdninstagram.com/vp/f2846303b0f3421f245824a74bb … .cdninstagram.com

Повече от половин час реклами, хората забравиха, че гледат сериал. ooooh!
Ваня, и аз видях част от периферията на шапката, но не помня каква беше на бащата на Мюжган. Той пък кога успя да пристигне, някой сигурно му се е обадил, че Мюжган е катастрофирала с колата на Йълмаз.
Благодаря ви за компанията! Hug bouquet
И Демир лъже гледайки го в очите.
За Мюжгян не гледах, научих от преразказа ти.
Мдаааааа, затропкаха на едно място.

# 684
В Адана: един ресторант, една болница с една стая и един хирург, който не винаги е там. Grinning
Само в затвора не ни показаха как гледат мача.
Шапката на бащата на Мюжгян ни показаха при пристигането му, първия кадър - той пред входа на болницата. Той едва ли идва заради катастрофата. Той е разбрал, може и от дир. на болницата, че Мюжгян е искала да напусне, но се  е върнала - значи заради Йълмаз, а той нали е против.
Зюлейха се срещна с Мюжгян, защото оставаше въпросът: защо се е качила в колата и и какво е искала да и каже. Нали това се питаха и с Йълмаз.

# 685
Гледах сцената няколко пъти, Зюлейха погледна към Йълмаз, той - към нея, а когато тя казва "обичам те", дават Демир, после нея със сведен поглед. Йълмаз гледа тъжно.

https://www.instagram.com/p/BvSO3sCBaZV/

Ваня, да, това се питаха, но тя излъга Мюжган.
За баща ѝ - може да е научил за напускането ѝ и идва да я прибере Wink Много криминален стана нашият сериал.

# 686
Вие какви сериали гледате, американски? Защото в турските първото "Обичам те!" е винаги изстрадано и се казва, когато героят/героинята е с висока температура, в просъница или току-що дошъл в съзнание и не знае на кого го казва...И постепенно така, за да е по-вълнуващо. Естествено, че Демир не и вярва.

# 687
Не ѝ вярва, вижда се, че при катастрофата е ударена в главата Mr. Green
Къде изчезна другата кола, която пътуваше срещу тях, защо не спряха да помогнат. Rolling Eyes
Последната сцена - със стрелбата

https://scontent.cdninstagram.com/vp/fa9d08ad0976dfe7a2826357440 … .cdninstagram.com

# 688
Една малка поправка, за да заспя спокойно:
портокаловият крал, но футболният шейх. Grinning
Утре ще се занимаем с Нейджъл, ще я мъмрим.
И наистина, до утре!

# 689
Привет! Hug
Рейтингът

https://1001dizi.net/dizireytingleri

Нашите футболни шейхове от Нафтата затова предадоха Богу дух - нямахме си шейх Демир hahaha

Общи условия

Активация на акаунт