Любители на Котки - Тема 130

• 37 213
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,
ще взимате ли любимците с вас на почивката?
Аз уредих Тути да е с нас,но като цяло май ще носим доста покъщнина Joy

# 586
  • Пловдив
Ако е позволено на мястото където ще ходим си я взимаме с нас. Но досега само на Сандански е идвала с нас. Никъде другаде където сме ходили не позволяват домашни любимци.
Ето и снимка на пътешествието и.

# 587
  • София
spring princess, би ли показала закрепянето на мрежата и докъде стига на височина? Купих мрежа и мислех, че ще стане да я опъна като на въже за простиране, но в краищата на балкона не ми е естетично и ще купя и прътите за закрепване. Така и на височина ще я докара по-добре. Междувременно Майки се нервира, че не може да ходи по парапета над цветарника Simple Smile Хапе и дърпа мрежата. Седи увиснал на парапета с лапи в дупките и ме е страх да не си направи нещо на лапите.
Онзи ден изкарал акъла на детето, понеже скочил от гардероба. Височината е над 2,2м. А горе е стигнал от катерушката си. Ще я местим и нея.

# 588
Супер , аз мисля да я водим на море с нас , собственичката позволи ,та ..да сме живи и здрави само.

# 589
Simantro, отгоре мрежата е хваната с дюбели за горната тераса. Ако терасата е с изолация ще ти трябват дебели и дълги дюбели. Долу первазът е пробит и има поставени куки. През тях минава въже.

# 590
# 591
  • София
В София вече има Коткотека Simple Smile

spring princess, мерси! При нас няма да е с кукички. Поръчах щангите и ако стане прилично, ще покажа.

Какво правите с прозорците, които имат комарници с щипки? Как да сложа мрежа? Вариант с по-здрав комарник ще мисля като краен вариант. Обаче все си представям, че кот ще излети с комарника, ако се метне Sad Уж рядко влиза в кухнята, но...

# 592
Много ми е интересно как ще стане при вас закрепването. Ще чакам снимки.

# 593
  • Варна
Как да разбирам постоянното желание на котката да лежи и да спи върху мен?
Домъква се моментално, а си тежи. Избутвам я, но тя е упорита, понякога приключваме с бойни действия ...
Или просто съм изнервена Sad

Последна редакция: пт, 15 мар 2019, 21:30 от Мира Иванова

# 594
  • София
Изнервена си. А те обичат да се гушкат.

# 595
  • Leeds, UK
И ние имаме тук. Веднъж само съм била. Страхотна е! 😍
Редактирам се с данък

# 596
  • Стара Загора
Тлъстуша вкопчена в единственото си любимо същество.
ПС Злото понякога спи. Grinning

# 597
  • Варна
Кетята за втори път я заварвам да спи така:
Скрит текст:

Явно се мисли за човек, хахах.
На снимките е отворила очите, защото започнах да я снимам.

# 598
  • Варна
И ний тука при Кетя, на седянката Simple Smile

# 599
  • София
Simple Smile

Само дето обикновено не сервирам това, което очевидно е очаквала и продължава да ми опява, та да се напъвам да й прочета мислите.

Общи условия

Активация на акаунт